Сценарії до Дня Святого Валентина

Про матеріал
Сценарії до Дня Святого Валентина для 9-10 класів. Мета: навчати дітей цікаво проводити дозвілля; правильно поводитися у різних ситуаціях. Розвивати активність, творчу ініціативу, акторську майстерність. Виховувати почуття прекрасного, колективізм, взаєморозуміння.
Перегляд файлу

Сценарій до Дня Святого Валентина

Доріжка 01 - (На сцену виходять ведучі)

Вед. 1:День Святого Валентина!

День закоханих й щасливих!

Люди люблять и чекають,

А чого? Самі не знають.

У цей день все може статись:

Кожен може закохатись.

Будуть серденька співати,

Будуть квіти дарувати,

Будуть усмішки сіяти,

Хлопці на гітарі грати.

 

Вед. 2: Все червоне і чудове,

Все мрійливе і казкове.

Навкруги сердець багато,

Кожен хочу відчувати.

Звідусіль слова кохання,

Поцілунків відчування.

Люди люблять і цілують,

Всім серця свої дарують.

Закохайся у цей вечір –

Зараз буде це доречно!

 

 

Вед. 1: Здрастуйте, дорогі друзі. Сьогодні ми святкуємо одне з найбільш чудових свят.Його почали відзначати в нашій країні порівняно нещодавно. До нього заздалегідь готують подарунки, називаючи йогоДень Святого Валентина –це свято закоханих, свято кохання, а любов існує скрізь і всюди, в найвіддаленіших куточках земної кулі.

Вед. 2:Вірно. Для любові переборні і простір, і час. Любов підкорює міста і гори. Кохання, як висловився поет, всі віки покірні. Так що є на світі прекрасніше любові? Тільки любов. А чи знаєте ви, з чого почалося святкування Дня Святого Валентина?

Вед.1:Багато століть тому давньоримським воїнам закон не дозволяв одружуватися, поки вони перебували на службі (а служба тривала 25 років!), і тим більше освячувати його в церкві. Святий Валентин, пастир і духівник воїнів, потайки благословляв люблячі серця і, незважаючи на заборону, освячував відносини церковним обрядом.

Вед.2:Непокірного священика видали та кинули за грати. У в'язниці він познайомився зі сліпою дочкою наглядача Джулією, яка живила до нього глибоке почуття. Перед стратою він залишив дівчині листа з освідченням у коханні та підписав його «Твій Валентин». Згодом таки листи почали називати валентинками. Священика стратили 14 лютого. Пізніше Валентин був похований в Римі.

Вед.1:Не втрачайте день, коли можна передати свої почуття, свої зізнання коханій людині, і просто тим людям, які люблять вас більше, ніж хто-небудь. 14 лютого - це день, коли можна не соромлячись висловити свою любов до самого близькій людині.

 

Вед. 2:З Днем Святого Валентина!!!

 

Вед.1: У нашому святі виявили бажання брати участь троє хлопців та дівчат. Вони ще не знають, хто з них виявиться «ідеально парою». Однак це наша задача - вибрати з цих претендентів найкращих! Прошу учасників на сцену.

 

Доріжка 02 (Учасники конкурсів, хлопець та дівчина з 9-10 класів, виходять на сцену).

 

Вед. 2:А визначати найкращих сьогодні буде шановне журі. Привітайте оплесками:

 

Вед. 1: Отже, перший конкурс «Знайомство». Вам треба вигадати невеличкий девіз вашої пари. А щоб завдання було трохи важче, ми заздалегідь приготували папірці, на котрих написані слова, ці слова обов’язково повинні бути у вашій назві.

 

Конкурс «Знайомство»

 

Доріжка 03

 

Ведучі ходять з капелюхами, учасники по одному витягують з капелюха папірці, хлопці з одного капелюха, дівчата з іншого, зі словами та вигадують девіз.

(Слова на папірцях: любов – кухня; цілунок – чайник ; серце – холодильник).

 

Вед. 2:А поки наші команди вигадують девіз, ми із глядачами трохи розважимось!

 

Гра для залу «Черепаха»

 

Доріжка 04

 

Вед. 1:Розважились? А тепер час послухати що ж вигадали наші пари!

(пари по черзі розповідають, які девізи вони вигадали)

Які гарні та веслі девізи вийшли в наших пар! А зараз ми оплесками допоможемо нашому шановному журі виявити переможців цього конкурсу. Просимо оплески першій парі. Оплески другій парі. І оплески третій парі!

 

Журі виставляє бали.

 

Вед. 1:Цікаво, скільки в світі всього пісень про поцілунки? Щоб розібратися в цьому питанні, потрібно провести конкурс!

 

Вед. 2: Отже, вам потрібно згадати всі можливі пісні, про поцілунки, команда, яка не зможе згадати пісню - вибуває!

 

Конкурс «Пісні про поцілунки»

Кожна пара по черзі пригадує і наспівує пісні про поцілунки.

(Використовувати  дозволяється пісні на різних мовах).

Виграє та команда, котра згадає найбільше пісень зі словом «поцілунок».

 

Журі виставляє бали.

 

Вед. 1:Наступний конкурс пов’язаний із подарунками. Ви, як справжній джентльмен, обов'язково повинні піднести своїй дамі подарунок. Але від краси своєї подруги у вас пропав дар мови, і тому вам доведеться пояснити їй, що ви хочете подарувати, використовуючи тільки жести. А що саме ви будете дарувати, вирішить жереб.

 

Конкурс «Подарунок»

У капелюсі папірці зі словами: м’яка іграшка у вигляді лінивця, баклажан, квартиру. Учасники повинні показати предмети не використовуючи слів, лише за допомогою жестів та міміки.

 

Вед. 2:Кажуть, що для закоханих зовнішність не важлива! Перевіримо же цю теорію. Суть конкурсу «Модельєри» у тому, щоб придумати ексклюзивне вбрання для свого хлопця за допомогою цих предметів: скоч, паперові рушники, сміттєві пакети та ножиці. А також дати цікаву назву та опис образу.

 

Конкурс «Модельєри»

Кожній парі відають: скоч, паперові рушники, сміттєві пакети  . За допомогою якихдівчата повинні зробити образ для хлопця. Дати цікаву назву та опис цього образа.

 

Доріжка 05

Доріжка 06

Доріжка 07

 

Вед. 1: Давайте допоможемо журі визначити переможця цього конкурсу оплесками! Ваші оплески першій парі! (другій, третій).

 

Журі виставляє бали.

 

Вед. 2:І на останок трохи потанцюємо! (Ведучі роздають учасникам кульки). Ви повинні стати спиною один до одного, зажати між собою кульки та танцювати під ритм музики. Головне, щоб кулька не луснула. Розмочімо!

 

Конкурс «Танці з кульками»

Учасники тримають кульки спинами та танцюють під музику. Виграє та пара, у котрій кулька не лусне.

 

Грає танцювальна музика

Доріжка 08

Доріжка 09

Доріжка 10

 

Вед. 1:Наше свято добігає кінця. Право визначити переможців надається - …

 

Вручення грамот за участь.

 

Вед. 2:Дорогі друзі, прийшов час розлучатися. Нехай життя кожного з вас буде сповнений радістю, теплом і, звичайно, любов'ю. Ми ще раз вітаємо всіх вас з Днем закоханих! До побачення, до нових зустрічей!

 

Доріжка 11

 

 

docx
Додано
13 лютого 2023
Переглядів
103
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку