Сценарій до 8 березня

Про матеріал
Сценарій розрахований на учнів 5-11 класів. Учні можуть як виступати на публіку, так і показати свій виступ дистанційно.
Перегляд файлу

Свято «8 березня»

Ведуча 1 – Веклич В.В. та Петухова Т.В.- Ведуча 2

Танець (рок-н-рол)

Ведучий 2: Доброго дня вам, шановні винуватиці цього березневого свята! Вітаємо вас весняними посмішками, сонячними поглядами і іскристими жартами!

Ведучий 1: Сьогодні вже не перший день весни, а надворі ще зимно. Але прислухайтесь до себе і відчуєте, як бринить у вашому серці маленький дзвіночок. То дзвіночок надії, яка повертається до нас із весною, із весняними піснями, та веснянками.

Ведучий 2: Українська жінка в усі часи славилась своєю чарівною вродою, ніжністю, тендітністю. 

                    Я не цвіт, не зоря, не сніжинка –

                    Я сильна слабка жінка!

 

Ведучий 1: Ці слова може сказати про себе кожна з нас, бо наша жіноча доля заслуговує на повагу.

 

Ведучий 2: Жінка  це у першу чергу матір. А сила материнської любові ще не пізнана до кінця, хоча й оспівана у тисячах поетичних творах.

 

Ведучий 1: Мама... Це перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина.

 

Ведучий 2: Матір у всі віки шанували, любили, звеличували, бо протягом багатьох років супроводжують нас у житті її ласка і турбота.

 

Вірші  1-2 класи

1-й учень:     (1клас)

 А моя – як ніжний лісовий дзвіночок!
Ніжні в неї руки, ніжний голосочок!

 

2-й учень:     (1клас)

А моя матуся гарна, як калинка.
В неї чорні брови, губки – як малинка.

 

3-й учень:      (1клас)

Моя мамочка привітна,
Гарна, ніжна, як весна,
І ласкава, і тендітна,
Ніби пролісок вона!

 

4-й учень:     (1клас)

Ваші мами гарні,
З вами згоден я.
Та найкраща мама
все ж таки – моя!

 

Всі:  І моя, і моя, і моя – красуня!

 

5-й учень:     (2 клас)

Кожен любить свою маму,
Бо вона найкраща.
Найдорожча нам людина –
Люба мамочка єдина!

 

6-й учень:     (2клас)

І тому ми вам бажаєм,
Щоб, як квіти, ви цвіли,
Щоб завжди здорові, гарні
І щасливі ви були!

Пісня про маму – 3-Б

Ведучий 2: І скільки існує світ, стільки ж існує і жінка. Ну може, трохи мене, ніж чоловік. Ото «трохи» і не дає нам спокою. І в усі часи вона прагне довести, що може все, і не гірше. А іноді краще , ніж чоловік.

Ведучий 1: Середньостатистична жінка, 364 дні у році проводить у незліченних домашніх турботах, які зовсім не помітні для чоловіків, але настає той, один єдиний день безмежного жіночого щастя, коли все відбувається навпаки.

Ведучий 2: За декілька хвилин розпочнеться показ моделей з весняно-літньої колекції  «Побутовий одяг жінок 2021»

Показ мод

  1. (капці – собачки, халат, рушник на голові с чашкою в руках).

Ведчий1: Отже, наш перший ансамбль є незамінним ранковим дефіле по квартирі. У такому наряді Вам  буде зручно відвідати ванну кімнату, випити чашечку кави і, нарешті, відчути себе справжньою прикрасою сірого буденного ранку, особливо по понеділкам.

  1. (спортивний костюм, обруч, гантеля і лійка)

Ведучий 2: Не зважаючи на таку велику занятість, сучасні мами дивовижним чином встигають відвідувати салон краси, і звичайно спортивну тренажерну залу. Легким рухом руки ви можете пристосувати цей одяг на садовій ділянці, взявши лійку, і пройтись поміж пахучих троянд.  У будь-якому випадку ви будете почувати себе в тонусі і в доброму гуморі

  1. (хлопчик у фартушку, черпак, каструля)

Ведчий1: Наступна пропозиція дизайнерів –  демонструє готовність  рідних синів  наших чарівних  мам, швидко перетворюватись на вірних помічників на кухні.

  1. (піжама, капці, велика подушка тягне по підлозі з похилою головою, лягає на подушку, одіяло)

Ведучий 2: І на закінчення нашого показу, вечірній комплект для пересування по квартирі, зручна комфортна піжама під назвою «Колискова для матусі». Аксесуари, які допоможуть вам відпочити і набратися сил. Ведучий 1: Дякуємо нашим моделям за демонстрацію образів та піднятий настрій.

Вихід моделей зі сцени

Ведуча  1. Кажуть, мужчини стають на коліна в трьох випадках: щоб напитися із джерела, зірвати квітку для коханої і щоб вклонитися матері. Хотілося б, щоб чоловіки вклонялися Вам не тому, що сьогодні свято, а тому,  що Ви — жінки. Саме жінка  дає життя. Це її безсонні ночі роблять з безпорадних крикунів старанних дівчат і безстрашних хлопців. Це її терпіння, її турботи, її любов благословляють  на подвиги в ім’я життя на землі.

Сценка

Ведучий 1: Як Ви гадаєте, як інші чоловіки вітають своїх жінок 8-го березня?

Ведучий 2:  Я гадаю, хто як, але зазвичай – квітами.

Ведучий 1: А де можна знайти квіти навесні?

Ведучий 2: Ну… У магазинах, на ринках, в теплицях, оранжереях, на клумбах.

Ведучий 1: А я знаю, що жінок порівнюють із квітами!

Ведучий 2: Так, Я також це знаю. І на мій  погляд – це найвлучніше порівняння!

Ведучий 1: Але якщо квіти вирощують в оранжереях, то де ж зазвичай можна зустріти найбільшу концентрацію жінок на квадратний метр?

Ведучий 2: Як – де? Найвідоміша квітково-жіноча оранжерея – це звичайно ж школа.

Ведучий 1: Ви маєте рацію. Адже саме у школі працює найбільше жінок. Найкрасивіших, найніжніших, найчарівніших. (зітхає) Але їх робота така нелегка! Всіх зачаруй, всім посміхнись, всіх заспокой, все приготуй, всіх навчи, бійку розніми, суперечки розріши, на колінця подуй, синці поцілуй!..

Ведучий 2: А реформи!

Ведучий 1: О! ще й реформи! Коротше, безвихідь повна. Жінкам терміново потрібні такі чоловіки, які будуть в змозі оплачувати це їхнє безневинне хоббі!

Ведучий 2: То давай сьогодні подаруємо  усім нашим прекрасним жінкам чудовий настрій і трохи розважимо їх!

Ведучий 1: Давайте. Отже – дивимося про суворі і нелегкі будні наших жінок, та дізнаємося який лихий попутав їх стати вчителями!

Відео – «Чому жінки обирають професію вчителя?» 11кл

Ведучий 1: Жінці доводиться багато працювати, терпіти, чекати, але навіть у вирі щоденних проблем, душа та краса жінки залишається незбагненно чистою, світлою, прекрасною.

Ведучий 2: Ми, все говоримо, говоримо, вітаємо. Але ми забули саме головне. Про історію зародження цього свята.

 

Ведучий 1: Так. Історія цього свята черпає свій початок ще  давніх-давен. Та найголовніше не це, а те, що чоловіки не забувають про нього, а шанують своїх коханих, рідних жінок.

Відео -8 клас

Ведуча 1. Весна вдягла у зелень віти дуба,

Уже курличуть в небі журавлі

Люблю весну,та хто її не любить,

На цій чудесній,радісній землі!

 

Ведучий 2: Сьогодні вже не перший день весни, а надворі ще зимно. Але прислухайтесь до себе і відчуєте, як бринить у вашому серці маленький дзвіночок. То дзвіночок надії, яка повертається до нас із весною, із весняними піснями, та веснянками.

Пісня (Аверченко?)

Ведучий 1: Історичні джерела свідчать, що українська жінка завжди відзначалася самостійністю характеру, розсудливістю і розумом. Часто могла і чоловіка провчити

Ведучий 2:Сучасній, активній жінці завжди щось потрібно і це не секрет. Увага, подарунки, нова сукня, відпочинок. Лише жінка, яка відчуває турботу, спокій, а не тривоги, здатна надихати, мотивувати, заряджати позитивом, творити. Давайте спробуємо дізнатися разом «Що потрібно жінці насправді?».

Фокуси (Азарова)

Ведучий 2 Хто така жінка? Це – загадка, яку постійно намагаються відгадати поети, художники, скульптори та інші митці. Але все марно, бо  жінка – це вічна таємниця!

Ведучий 2: Жінка – це восьме диво світу, муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки.

Ведучий 1:  «У жінці ховається дивовижна, велика таємниця, велика життєва загадка, джерело всіх радощів і всіх турбот» (Арне Гарборг).

Ведучий 2:  Жінка! Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. В шані схиляємо голови перед тобою, жінко. В тобі поєдналося все прекрасне, добре, чисте. Адже жінка – кохана, дружина, хранителька сімейного щастя. Адже жінка прийшла в цей світ для любові.

Ведучий 1: А як же з’явилася жінка? Зараз, нам дадуть відповідь учні нашої школи. Увага на екран.

Відео! Про походження жінки! 10кл

Ведучий 2: Жінка і кохання – категорії вічні. А кому ж, як не жінці, нести в наше життя цей божественний вогонь любові. Та без чоловіків полум’я кохання не горить. Серед них і реалісти, і романтики, але всі вони також прагнуть любові.

Ведучий 1: Ми хочемо побажати, щоб на свої печалі ви дивилися у мікроскоп, а на радощі – у телескоп. Щоб у пустелі вам завжди таланило на оазис, а в морі – на острів. Щоб руки, простягнуті до вас, завжди були дружніми, а вуста коханими. Щоб ваш сон був глибоким, життя легким, а гаманець важким.

Ведучий 2: Хай завжди світить сонце у вашому домі, нехай ваші обличчя сяють від ласкавої посмішки. Щастя вам, дорогі жінки, добра, краси, кохання, вічної молодості і весни.

 Зі святом вас, дорогі жінки-матері!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
12 червня 2021
Переглядів
239
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку