Сценарій до Дня народження школи

Про матеріал
Сценарій загальношкільної традиційної лінійки, присвяченої Дню народженню школи.
Перегляд файлу

Сценарій лінійки до Дня народження школи

 

Фанфари

 

Ведучий: Доброго дня, любі друзі! Шановні гості, учні, вчителі! Ми зібралися сьогодні з нагоди, присвяченої Дню народження нашої Сорокової!

 

Гімн України

 

Ведучий: Давайте поговоримо про іменинницю…

Сорокова - таке тепле і рідне місце, тут ми зустрічаємо перших друзів, перше кохання, перші перемоги та розчарування.

 

Ведучий: Коли змінюється світ, адаптуючись, тут зберігають та плекають традиції, навчають від душі і переживають разом з нами такі важливі перші життєві кроки.

 

Ведучий: Зіркова надає крила! І ви знаєте, це і дійсно так! Молодші учні переступаючи поріг сорокової літають коридорами з питаннями в очах, 5-ті, 9-ті класи літають у думках, одинадцятикласники  літають як навіжені аби все встигнути, а досвідчені  вчителі з висоти пташиного польоту отримують насолоду від такого звичного їм процесу, але вони натхненні.. бо зіркова надає крила!

 

Ведучий: Школа - найперспективніше місце на землі, знаючи це директор школи вдало направляє цей потенціал в правильному напрямку.

 

Ведучий: ________________________, як вам вдається втримувати та розвивати таку шалену енергетику Зіркової?

 

Привітання від директора школи

 

Ведучий: Коли спілкуюсь з випускниками різних років, вони в один голос говорять, що сумують саме за атмосферою! .. і список бажаючих відвідувати шкільні концерти після випуску з роками зростає.

 

Ведучий: До речі, сценічна практика в зірковій впливає на те, що наші випускники відкривають в собі таланти і знаходять себе у творчих професіях.

 

Ведучий: Продовжуючи тему сцени…

Який же День Народження без подарунків, в честь свята Зіркова дарує білет для випускника, на вільний вхід на концерт у 2023 році, а ось хто його отримає, ми зараз дізнаємось.

 

«Квиток випускника на концерт» - директор витягує номер переможця

 

 

 

 

Ведучий: На цьому подарунки не завершуються.

Всім відомо що вже багато років рада школи вивчає громадську думку та складає рейтинг вчителів і цей процес триває з першого жовтня по 25 вересня.

 

Ведучий: На основі цього і визначається переможці. І лише одну кандидатуру в номінації за особливі заслуги вносить директор.

 

Ведучий: Давайте підіб’ємо  підсумки 2021-2022 шкільного року!

 

Директор вручає нагороди

Музика на вручення дипломів

 

Ведучий: Наша школа народилася в 1953 році. І дивлячись на неї можна сказати:  Еліксир молодості все ж таки існує! Чи то просто в її стінах так багато сміху.. який за дослідженнями продовжує життя.

 

Ведучий: Колесо життя, адже закінчивши нашу школу, батьки приводять до першого класу своїх дітей, а згодом і онуків. Випускники вертаються в ролі працівників. Тому родових династій в нашій школі дуже багато.

 

Ведучий: Нехай і надалі у нашому світлому, затишному домі панує незламний дух творчості, пошуку, перемог, високих моральних ідей та любові!

 

Ведучий: І з кожним роком родове дерево лише зміцнюється!

 

Директор оголошує ЗІРКУ

 

Ведучий: Зіркова продовжується у своїх учнях, створює, співає, танцює, майструє, навчає, з кожним роком тільки збільшуючи своє сузір’я!

 З Днем Народження тебе, рідна!

 

Гімн школи 

 

 

 

doc
Додано
6 березня 2023
Переглядів
249
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку