Сценарій до свята "Зірковий ОЛІМП"

Про матеріал
Сценарій для свята науки у школі для нагородження дипломами та грамотами активних і талановитих учнів - переможців різних олімпіад, конкурсів, змагань.
Перегляд файлу

Сценарій до свята «Зірковий ОЛІМП»

(вручення учням грамот та нагород)

  1. Фон на вихід ведучих

 

Ведуча: Добрий день,  шановні учні, батьки, вчителі, Ми раді вітати Вас на нашому  святі «Зірковий Олімп».                                                                        

Ведучий: У світі настільки все пов’язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко, то, звичайно, існує і дерево, на якому воно виросло. Наша школа - це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки - його учні, які живляться мудрістю вчителів, а виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави.

Ведуча:  Тож вельмишановні гості, шановні вчителі, батьки і діти! Дозвольте відкрити наше шкільне свято – зірковий парад шкільного дивосвіту, який традиційно розпочинаємо Гімном держави.

  1. Гімн України

 

Ведучий: З метою вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України оголошується        ХВИЛИНА МОВЧАННЯ

  1. Хвилина мовчання

 

Ведуча: Ось і промайнув ще один навчальний рік і ми знову радісно вітаємо всіх вас. Сьогоднішнє свято - це підсумок нашої праці, яка вже приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості.

 Ведучий: Сьогодні ми відзначаємо учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи та стали переможцями й призерами міських  олімпіад з базових дисциплін, міських та міжнародних, творчих та спортивних конкурсів і змагань.

 Ведуча: Сьогодні ми вітаємо наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок ростити обдарованість і справилися з ним якнайкраще.

Ведучий: Наша школа – це розмаїття талантів минулого і сповнене високих устремлінь прийдешнє. Приємно бачити , що і сьогодні заклад повниться молодими обдаруваннями. Це майбутнє нашої країни, її надія, її гордість.

Ведуча: Співає серце і душа радіє.

І звідки, скажете, такий весняний шквал?

Бо тут сьогодні віра і надія

Прикрасили оцей зірковий зал!

 Ведуча:  Злинь же, музико, в небо сильніше,

В добру пору лунай, в добрий час.

Хай же ллються оплески гучніше!

Наталіє Василівно, до слова запрошуємо вас!

  1. Виступ директора школи

 

Ведучий: Відомо, що талановитих багато, та не кожному щастить розкрити свій талант, розвинути і реалізувати його. Обдаровані діти – дар від Бога для цілого народу, а інколи і всього людства.

Ведуча: Нашим учням  пощастило в житті, бо їх талант вчасно розкрили. Адже піднятися на вершину слави нашим переможцям допомогли як особистісні якості: наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись, так і постійна допомога та підтримка справжніх фахівців своєї справи, талановитих вчителів.

Ведучий: Навчання – це нелегкий труд,  Він гідний слави і пошани.

 І зараз на Олімп зійдуть   Призери, переможці  дисциплін навчальних.

Ведуча: Для вручення ми запрошуємо директора школи    та заступника  з навчально-виховної роботи  .

  1. Фон на  ВРУЧЕННЯ  ГРАМОТ 

 

Ведуча: Участь у  наукових конкурсах – це щоденна робота на уроках і після уроків, в школі і вдома, з досвідченими вчителями і самостійно. І ми висловлюємо пошану, нашим учням, які ступили на цей тернистий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма.

 Ведучий: Цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети,   працелюбність, вміння бачити проблеми в сучасному світі, намагатися дослідити та розв'язати їх - ось характерні риси учасників міжнародного конкурсу з математики КАРІБУ.

Ведуча: Для нагородження запрошуємо на сцену  директора та завуча.

  1. Фон для НАГОРОДЖЕННЯ

Ведуча: Переможцям конкурсу  линуть найкращі наші побажання!

Розвивайтеся, дерзайте, геніями виростайте, Будьте першими в науці і високими душею, Хай талант Ваш розквітає під щасливою зорею!

Ведучий: Творчість – це світ навколо нас, це краса, що оточує людину з перших хвилин її земного буття,  хвилює і бентежить  людську душу, намагається запалити бажанням до творення чогось нового,  бо прекрасне завжди народжується в праці.

 

Ведуча: Душа митця глибока й таємнича,

      Така проста водночас і складна,

       Вона літає десь не тут а вище.

       На сотню чи на тисячу - одна

Ведучий: Буває неповторна і красива

      І з пензлем  чи із ручкою в руках,

      У ній є невідома світу сила

      Котра дається лиш на небесах!

Ведуча: Для вручення нагороди  за прагнення творити чудеса, за вміння показати свою фантазію, за представлення особливого,  унікального малюнку  на  Конкурс малюнків Хмельницької територіальної громади «Моя сім*я» запрошуємо  директора Наталію Василівну та заступника директора з виховної роботи. 

  1. Фон для НАГОРОДЖЕННЯ

 

  Ведуча: Учні  нашої школи живуть цікавим і насиченим життям. Їм підвладні не тільки вершини наук. Вони гідно  проявляють себе і в підкоренні олімпійських спортивних висот.

Ведучий: Ми віримо, що спортивний потенціал Хмельницької ЗОШ №14 буде зростати, і наші учні стануть славетними спортсменами України.

Ведуча: Отже, на церемонію нагородження запрошуємо Наталю Василівну, Наталію Володимирівну та учнів,  які упродовж навчального року показали високі досягнення у міських спортивним змаганнях COOL GAMES

  1. Фон для НАГОРОДЖЕННЯ

Ведучий: Спортивний сьогодні тут зібрався цвіт –

      Країни гордість, мужність і натхнення!

     Наповнюється радістю весь світ…

     Вам прославлять майбутнє й сьогодення! 

 

Ведуча:  Дуже добре підмітив народ, що «Від доброго дерева добрий і пагінець одійде, од добрих батька і матері піде й добра дитина», саме тому ми переконані, що наші переможці, юні таланти не досягли б своїх результатів без доброго, теплого материнського серця, без серйозної, але корисної поради батька. Тож найтепліші привітання та найщиріші побажання за чуйність, за підтримку, за терпіння, за розуміння вам – батьки наших учнів.

Ведучий: За працю – честь і слава тим родинам,

Які плекають наших золотих зірок,

Готують рідній матері - Вкраїні

Майбутніх лідерів для світлих перемог.

Ведуча: Прийміть подяку за дітей хороших,

За втрачені сили недоспані ночі,

За допомогу, за ваші уміння.

За віру в дітей, за ласку й терпіння.

Ведуча:    Ми ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству.

 Ведуча: Щира подяка батькам, вчителям, всім тим, хто зробив перемогу можливою, кому не байдужий потенціал нашої юної генерації.

Ведучий: Нехай доля шле вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на життєвому шляху. Нових вам звершень та успіхів на славу Науки та мирної України.

 

  1. Спільне виконання пісні «Ой у лузі червона калина похилилася»

 

Ведуча:  Щасти вам усім. До нових зустрічей!

 

docx
Додано
29 серпня 2022
Переглядів
947
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку