Сценарій конкурсу талантів "Запади свою зірочку". Номінація - ХОРЕОГРАФІЯ

Про матеріал

Сценарій третього етапу конкурсу талантів "Запали свою зірочку" для учнів, у номінації "Хреографія". Підійде як для проведення конкурсу в класі, так і на загальношкільному рівні.

Перегляд файлу

Плоскунов В.В.

ОЛЕНІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ.

«Запали свою зірочку»

Хореографія

01 ФАНФАРИ

02 ФОН (постійно грає під час розмови ведучих протягом всього конкурсу)

Ведуча: Запалала в небі зоря-зоряниця,

   Сонечко так червоно на мороз сідає.

   Та тепла і затишна у школі зала –

 Всіх вона запрошує і щиро вітає!

 

Ведучий:   Золотая зіронька мерехтить над нами.

             Ми її тримаємо своїми руками.

   Хай вона розрадить, хай додасть наснаги,

            Фестиваль сьогодні!!! Будем танцювати!!!

Ведуча: Добрий день, дорогі друзі, шановні батьки та гості! Ми раді вітати Вас на нашому традиційному конкурсі «Запали свою зірочку» номінація Хореографія. Це свято щорічно об'єднує всіх школярів нашої школи, які не уявляють свого життя без ритму та емоцій. 

Бажаємо вам сьогодні прекрасного настрою, щирих посмішок, приємного відпочинку і попереджаємо, що на нашому святі: категорично забороняється сумувати!

 

Ведучий: До привітального слова запрошується директор нашої школи – Лобанова Світлана Василівна.

 

Ведуча: Чи є у залі той, хто не любить танцювати?(роздивляється гостей)

 Здається, що немає таких!(дивиться на ведучу 2)

 

Ведучий: Звичайно немає! Бо жодне свято не обходиться без музики й танцю. І хай не всі вміють танцювати, але безумовно одне: краса танцю зрозуміла всім!

 

Ведуча: Танець – хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. Танці розвивають почуття ритму, виробляють правильну поставу і дарують упевненість у собі. А також виховують і вчать культури поведінки. Розвивають потяг до краси, виховують повагу юнака до дівчини і прагнення виглядати красивими і вихованими.

 

 

 

 

 

Ведучий : Авжеж танці це не єдине, що на вас сьогодні чекає, але для початку хотілося б познайомити вас ближче із нашими членами журі.

 

 

1._____________________________________________________________________

 

2._____________________________________________________________________

 

3._____________________________________________________________________

 

Ведуча:  Музика навколо нас, вона супроводжує наше життя і здатна відтворити будь-який стан душі людини. Веселість і сум, радість і туга, любов і ненависть – все підвладне музиці, цій чарівниці, здатній піднести людину, прикрасити її життя. Зараз на сцену вийдуть наші перші конкурсанти, дівчатка 2 класу з хореографічною постановою «Далеко от мамы».

03 ДАЛЕКО ОТ МАМЫ

Танок дівчатка 2 класу

 

Ведучий: Танець – найбільш хвилюючий і найбільш прекрасний зі всіх видів мистецтв, оскільки він не просто є відображенням життя, а самим життям. Отже на сцені учні 4 класу з сучасним танком. Вітаємо їх!

04 СУЧАСНИЙ 4 КЛ

Танок 4 клас

 

 

 Ведуча: У кожній людині закладено творчі начала – вроджені можливості, передумови для створення чогось нового, оригінального.

 

Ведучий: Зараз існує надзвичайне розмаїття напрямів у танці. Брейк, хіп-хоп, рок-н-ролл та багото інших течій які панують на нашій естраді. Зараз на сцену ми запрошуємо учнів 2 класу з хореографічною постановою «Радуга желаний»

 

05 РАДУГА ЖЕЛАНИЙ

Танок від дівчаток 2 класу «Радуга желаний»

 

 

 

Ведуча: Модні танці потрібні молоді, як повітря, бо вони дають можливість виразити себе у русі. Якщо ви, у ритмі музики пересуваєтесь по танцювальному майданчику, це ще не означає, що ви вмієте танцювати. У танці, як у спорті, крім таланту та натхнення, потрібна ще й техніка, яку професіонали своєї справи напрацьовують роками.

Ведуча: На сцену запрошуємо учнів 6 класу з хореографічною постановою «Сучасний»

06 СУЧАСНИЙ 6 КЛ.

Танок від учнів 6 класу

Ведуча: Кожен обирає заняття, вид мистецтва, захоплення, але при цьому пам’ятає, що людиною треба залишатися завжди. Кожен напрямок у танцювальному мистецтві є індивідуальним та неперевершеним, так як і один той самий танок неможливо затанцювати однаково, бо кожен з учасників вносить свою лепту  у формуванні одного номеру. Танок – це спільна праця всіх учасників.

 

Ведучий: На сцену запрошуються дівчатка 7 класу зі своєю хореографічною постановою.

07 ТАНЕЦЬ 7 КЛ

Танок дівчат 7 класу

Ведуча: І на останок нашої такої маленької концертної програми хотілося б завершити піснею. Адже ми українці, і пісня це однин із символів нашої культури на спадщини.

 

Ведучий: На сцену запрошуються учнів 10 класу, які підготували для нас пісню.

08 ПІСНЯ 10 КЛ

Пісня 10 класу

Ведуча: Ну що ж, наша з вами зустріч добігла кінця. Ми вдячні всім за співпрацю, взаєморозуміння. Переконана, сьогодні ви ще більше впевнелись у тому, що тільки прагнення до гармонії може стати умовою розвитку особистості зокрема, й усього людства в цілому.

Ведучий: Наша розмова завершена. Нехай тепло зустрічі ще довго зігріває ваші душі. «Кожна людина – це цілий світ» писав Дмитро Писарєв. І тільки сила мистецтва дає нам змогу пізнати ці світи.

 Підсумки та нагородження переможців відбудеться у понеділок на робочій лінійці. Дякуємо за увагу!

1

 

docx
Додано
24 березня 2018
Переглядів
3584
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку