Сценарій "Майбутні захисники України"

Про матеріал
Сценарій до дня Збройних сил України, гра-квест на військову тематику обирається керівником заходу
Перегляд файлу

Сценарій

військово-патріотичного заходу

«Майбутні захисники Вітчизни – 2019»

 

Ведучий 1: Український хлопче, майбутній солдат

Очима історії ти поглянь назад.

Бо багато крові пролилося колись,

Щоб твої мрії сьогодні збулись.

  

Ведучий 2: Будь же гідний, хлопче, пам’яті такої

Знай, що Батьківщину треба захищати

І в час небезпеки, як хоробрий воїн

Відзовись, як кличе Україна мати!

Ведучий 1: За бескиди й дніпровські схили,

За наш пісенний славний рід,

За пломінь в косах у калини,

І за чумацький небозвід!

Ведучий 2: За нашу рідну Україну,

Що зберегли за всі віки –

Низький уклін і тричі “СЛАВА!”,

Українські захисники!

Ведучий 1: Військово-патріотичний захід «Майбутні захисники Вітчизни», присвячений Дню Збройних Сил України оголошено відкритим.

Звучить Гімн України

 

Звучать фанфари

Ведучий 2: Добрий день, шановні друзі, шановні гості та учасники квесту! Вітаємо вас на військово-патріотичному заході «Майбутні захисники Вітчизни»

Ведучий 1: Сьогодні на нашому заході присутні гості_____________________

____________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведучий 2: 6 грудня – День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до сьогодення операції об’єднаних сил (ООС).

Ведучий 1: І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків, захищають суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів.

Звучить Присяга (пісня «Армія з народом»)

Ведучий 2: Бажаєш жити в мирі – готуйся до війни, говорить мудре народне прислів’я. Армія – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави.

Ведучий 1: 24 серпня 1991 року Україну було проголошено незалежною державою.  Настала потреба створення національної армії, армії держави, яка отримала незалежність і лише стала на шлях свого відродження та розвитку.

Ведучий 2: 6 грудня 1991 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про Збройні  Сили України». Саме ця подія стала підставою для офіційного встановлення свята – Дня збройних сил України.

Ведучий 1: Протягом 28 років  Збройні сили України пройшли непростий шлях становлення і сьогодні є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності нашої держави. Наша держава ніколи не розпочне бойових дій проти іншої держави, якщо сама не стане об’єктом її агресії. Збройні Сили України є основою військової організації держави.

Ведучий 2: Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних сил України теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові. Отже, сьогодні ми святкуємо річницю наших славних Збройних Сил.

 

Виступ______________________________________________________________

 

Ведучий 1: У день свята з відчуттям глибокої шани і вдячності щиро вітаємо наших захисників. Нехай спокійно відчувають себе під надійним захистом ваші сім’ї, весь український народ.

Ведучий 2: Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. Щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаємо Вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

Ведучий 1: А ми з вами, шановні учасники заходу, давайте підтримаємо наших захисників і покажемо, що ми теж, в разі необхідності, гідно станемо на захист нашої України.

Ведучий 2: Тож запрошуємо вас до участі військово-патріотичному квесті. Для ознайомлення з правилами квесту та зачитання маршрутного листа запрошується головний суддя Прокопенко М.М.

 

КВЕСТ

 

docx
Додав(-ла)
Блейчик Оксана
Додано
16 листопада 2020
Переглядів
340
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку