Сценарій позакласного заходу до Дня Валентина "Така любов буває тільки раз..."

Про матеріал

Позакласний захід сприяє виховуванню поваги до жінки, дівчини, матері; розвитку естетичних смаків учнів і талантів; формуванню почуття відданої любові.

Перегляд файлу

 

 

Така любов

буває тільки раз…

(Загальногімназійне  свято)

                                  23 066                                                      

                                                         Підготувала

                                                    класний керівник

                                                  Костинюк О.М.

 

Така любов буває тільки раз в ніколи…

Мета: виховувати повагу до жінки, дівчини, матері;

           розвивати естетичні смаки учнів;

           формувати почуття відданої любові.  

В1. Ми щиро раді вас вітати у цій залі на святкуванні Дня святого Валентина, дня всіх закоханих.

В2.Про кохання не говорять, про нього вже все сказано… Тож сьогодні будемо мовчки вдихати аромат закоханості. Насолоджуватися захоплюючим видовищем, представленим на сцені, цікавими і веселими конкурсами, романтичною музикою.

В1. Але ж закохуються лише навесні.

В2. Неправда.

В1. Закохуються лише для насолоди.

В2. Не завжди. 

В1. Закохуються лише юні..

В2. Не вірю.

В1. Закохуються всі!

В2. Згідна.

В1. Отож, із Днем святого Валентина всіх вас! Із днем юності і кохання, молодості і краси! Кохайте і будьте коханими, адже це і є щастя!

В2. Любовю «хворіли» в усі епохи. Тому про неї так багато написано. Але повторень немає, бо неповторні самі люди, і кожна особа велична.

В1. Сьогодні на нашому вечорі ми сподіваємося обрати найніжнішу, найтендітнішу, найпривабливішу, найінтелектуальнішу, найчарівнішу, найтаємничішу дівчину, яка стане Валентиною цього вечора.

В2. Ми не сумніваємося також у тому, що зуміємо обрати найвродливішого, найпринаднішого Валентина.

В1. Запрошуємо на сцену пари учасників нашого конкурсу. Вітайте їх оплесками:  пара№1

                        пара№2

                        пара№3

                        пара№4

                        пара№5

                        пара№6

В2. У всі часи жінки хотіли чути, які вони гарні, розумні, ніжні, надзвичайні. Колись лицарі Дамі свого серця присвячували поеми, співали серенади, їхніми іменами називали замки, викарбовували їх імена на щитах. Але ж і в наші часи жінки хочуть, щоб ними милувалися, захоплювалися їх красою та розумом. Отож починаємо турнір «В імя прекрасних панн».

В1. Умови конкурсу такі: хлопці стають на відстані 10 кроків від своїх дівчат. На кожний крок  лицарі роблять своїм паннам комплімент, поки не підійдуть до неї. Перемагає той лицар, який не помилиться, не повториться і без пауз виголосить найніжніші слова. Але є одна умова, кожен учасник буде говорити компліменти повязані із категорією, яку він сам для себе обере -рослини, тварини, нежива природа, прикметники.           

(конкурс 1)

В2. Оцінювати наші конкурси буде компетентне, розсудливе, справедливе журі у складі ( представлення журі)

У конкурсах пари можуть отримати від 1 до 5 балів. Просимо журі оцінити наш перший конкурс.

В1. Наступний конкурс знову для хлопців. Як жінки доглядають за чоловіками під час хвороби,  ми уявляємо, та хотілося б побачити, чи готові ви самостійно доглянути панну свого серця. «Хворі» місця на тілі вашої дівчини буде позначено прищіпками. Їх буде аж 10. Вам потрібно із завязаними очима їх у неї на одязі віднайти. Виграє той, хто впорається швидше.

В2. Просимо поважне журі слідкувати за змаганням  та контролювати час

(конкурс 2)

В.1. Любов – не кара, але і не гра.

       Вона не квітка, що зів’яне живо.

      Любов – це дар. І Бог сам обира,

      Хто заслужив оце пізнати диво.

В.2 Своїм коханням ствердився Шекспір,

      І Беатріче сотворила Данте.

     Лаури смерть Петрарка на папір

     Життям возніс…

В.1. Так про кохання сказано доволі багато. Великі люди світу поклали свої найкращі твори до ніг Величності Жінки. Це почуття надихнуло поетів, художників, зодчих сотворити шедеври, що віками дивують світ. А зараз наші учасники спробують створити власні шедеври у конкурсі «Скульптура кохання»

В.2. Пари учасниці на протязі 2 хвилин повинні створити скульптуру, яка б на їх думку втілювала високі почуття кохання. Підтримаємо наші пари.

(конкурс 3)

Художній номер

В.3. Небо називають голубим,

       Сонце називають золотим,

       Рідним – дім, безмежним – море,

       Вічним – час, коротким – горе.

В.4. Називають істини святими,

        Захоплення , звичайно ж, роковими.

        Як мені любов свою назвати,

        Щоб нічого не прийшлося повторяти?

В.3. А зараз я пропоную пересвідчитись у тому, що наші красуні-дівчата вміють висловлювати свої почуття і бути галантними кавалерама.

В.4. Наступний конкурс називається «Любовні серенади». Учасницям пропонується дістати із скриньки картку із запропонованим словом. Кожна дівчина має присвятити своєму хлопцеві вірш, пісню, поезію, в якій зустрічатиметься це слово (кохай, мільйон, мій, кохання)

(конкурс 4)

Художній номер

В.2. Цікава статистика: з’їдаючи плитку шоколаду вагою 113 грамів, отримуємо 616 калорій, які можна відпрацювати, танцюючи вальс впродовж 2 годин 28 хвилин або цілуватися протягом 6 годин 11 хвилин.

В.1. Наступний конкурс дасть можливість нашим хлопцям поповнити свій організм калоріями, які потім можна доцільно використати. Конкурс називається «Я тебе люблю». Дівчата будуть допомагати хлопцям, годуючи їх цукерками.

В.2. Конкурс полягає у тому, щоб хлопець у роті міг втримати якнайбільше цукерок і при цьому голосно та зрозуміло  сказати «я тебе люблю», цукерки ж їсти не можна. Переможе той, у кого це вийде найкраще і цукерок буде найбільше.

(конкурс 5)

Художній номер

В.3.  Знайди мене у натовпі людському,

        Знайди мене у ночі на краю.

        Тобі віддам не віддані нікому

        Тепло і ніжність й відданість свою.

В.4. Знайди мене, як дощ знаходить квіти,

        Неждано і негадано прийди.

        Ти мені снишся, я про тебе мрію,

        Знайди мене! Знайди мене! Знайди!

В.3. А зараз ми пересвідчимось, чи наші закохані пари зможуть впізнати один одного із заплющеними очима. Дорогі дівчата, вам потрібно впізнати свого супутника лише торкаючись його руки.

(конкурс 6)

В.4. А я пропоную продовжити конкурс. Нехай наші хлопці впізнають своїх чарівних дівчат також за допомогою органів дотику. Але не думайте, що це завдання легше, бо торкатися можна лише коліна дівчини. Спробуйте знайти свою «Попелюшку».

(конкурс 7)

Художній номер

В.1. Наш наступний конкурс дасть нам можливість переконатися наскільки у пар міцні почуття. Цей конкурс танцювальний.

В.2. Парам пропонується виконувати танець у ритм музики і водночас силою своїх почуттів намагатися притискатися один до одного так, щоб кулька, яку ви триматимете між собою, тріснула. У кого кулька трісне швидше, хто танцюватиме вправніше – той і переможе.

В.1. Ми бажаємо вам успіху!

(конкурс 8)

В.2. Наша конкурсна програма підходить до завершення. Поки журі підводить підсумки, глядачам пропонується обрати «пару глядацьких симпатій». Шановні глядачі, проголосуйте за свою улюблену пару сердечком, яке ви  отримали при вході до залу (звучить музика).

Вітайте! Пара №   стала – парою глядацьких симпатій!

В.2. Наші романтичні пари успішно пройшли всі перешкоди на шляху до свого кохання. Настав хвилюючий момент нашої зустрічі. Запрошуємо журі оголосити результати конкурсу.

(Виступ журі)

В.4. Вітаємо учасників. І ще раз усіх вас вітаємо із Днем святого Валентина, із днем усіх закоханих! Бережіть своє кохання, бо воно – сонце людських почуттів!

В.3. Ідіть на зустріч своєму коханню, і хто знає, можливо, сьогодні стріла Амура із солодкою отрутою раптово наздожене вас, і ваше серце ніколи не буде самотнім!

В.1. Кохайте і будьте коханими!

В.2. До нових зустрічей!

 

doc
Додано
30 серпня 2018
Переглядів
809
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку