Сценарій"Прощавай, початкова школо!"

Про матеріал
Вітаємо вас, батьки та гості! Сьогодні день може бути різним, Але бути він зобов'язаний сьогодні прекрасним! Світло і гарно зараз у нашому класі, На стільцях ошатні мами сидять. Сьогодні ми свято веселе зустрічаємо, І кожен події радий цьому! Підводимо підсумки навчання в школі І згадаємо про те, що запам'яталося. Але із чого все почалось?
Перегляд файлу

 Прощавай, початкова  школо!

Вчитель. Вітаємо вас, батьки та гості!
Сьогодні день може бути різним,
Але бути він зобов'язаний сьогодні прекрасним!
Світло і гарно зараз у нашому класі,
На стільцях ошатні мами сидять.
Сьогодні ми свято веселе зустрічаємо,
І кожен події радий цьому!
Підводимо підсумки навчання в школі
І згадаємо про те, що запам'яталося.
Але із чого все почалось?

Вч. За чистим полем, за сосновим лісом, за далекою дорогою, поблизу річки Чайка є казкове село. А  в тім селі ? населення.І серед них  проживають  7 сімей в яких в домі  живе  любов, мир і ласка, турбота і довіра, повага і терпіння, взаємність, щирі серця. І народилися в них  диво діточки(вихід випускників по-одному):

У сім ї Бергер 22 грудня  2007році народилася дівчинка Анна У перекладі з стародавньо єврейської мови Анна означає просто «благодать», «божа милість», а іноді - «симпатична» або «миловидна». Позитивні риси характеру:  загострене почуття справедливості, прагнення захистити всіх скривджених. У Ганни чудова пам'ять і гострий розум, вона відмінно встигає в школі.

2008 рік 21 квітня у молодої пари Сергія та Катерини народилася донька Вероніка - дуже світла і легка у спілкуванні дівчинка. Її люблять усі оточуючі, вона приносить радість і веселощі. Кілька сором'язлива, але при цьому досить впевнена в собі, просто не любить афішувати свої достоїнства. Вероніка рухлива, романтична, легко знайомиться і заводить нових друзів, в будь - якому колективі відразу стає своєю. Її відрізняє іскрометне почуття гумору, часто приховане за природною скромністю. Зовні Вероніка зазвичай схожа на батька, якого просто обожнює, а от характер у неї материнський, з мамою вони можуть стати справжніми подругами.

    В цьому ж році 7 липня Бог  подарував сім ї Салабуді  донечку Настю .Як добра і привітна в народних казках, так само чуйна вона і в реальному житті. З самого дитинства проявляються такі якості, як поступливість, добродушність, довірливість. Вона стає улюбленицею в будь-якому колективі. Слухняна і поступлива, Є, правда один нюанс, який засмучує батьків Настусі, це слабкий апетит. Дуже складно умовити її з’їсти все до останньої крихти. З часом, коли дитина подорослішає, ця проблема пропаде сама по собі.  Настя товариська, активна і володіє дивовижним даром — притягувати до себе людей. Навіть недругів і ворогів вона переманює на свій бік. Самі того не помічаючи, вони стають якщо не найближчими, то хорошими друзями для цієї майстрині завойовувати людські серця. До навчання ставлення у Анастасії дуже своєрідне, якщо предмет їй цікавий, вона стане вивчати його глибоко і грунтовно, але якщо дівчинка вважатиме, що немає їй користі від даної дисципліни, то й інтерес до її вивчення відразу ж пропаде.

     5 серпня  раділи народженню другого сина і сім я Настасієнко.І назвали чудовим іменем Артем У давні часи прийнято було вважати, що якщо дитину наректи таким ім’ям, то всі злі потойбічні сили обійдуть його стороною, і хлопчик знаходитиметься під захистом самої богині. Це товариський й дружелюбний хлопчик,  легко знаходять спільну мову з однолітками.У компанії ровесників часто буває заводієм, любить спілкуватися з дітьми старшого віку. Завжди виглядає трохи солідніше свого віку. При цьому лідерські якості проявляються не в агресії, а швидше у впевненості в собі і мужності.У Артема добре розвинена пам’ять, але йому важко даються логічні рішення.

Вересень – перший місяць осені. Ще його називають «золото-цвітом». В цьому місяці  26 вересня в сім ї Вовк народилася дівчинка зі світлим іменем Олена - м'якість, співчуття. Олена може глибоко співчувати, завжди намагається допомогти постраждалим, іноді, навіть шляхом принесення в жертву власного благополуччя. Вона довірлива і добра до людей. Але при всьому цьому, вона розумна і кмітлива. В екстреної та неординарної ситуації не губиться й не жахається, вміє діяти, а кривдникові дати гідну відсіч. Дівчина Олена чарівна, може уславитися кокеткою. У неї немає недоліку в шанувальників, вона жіночна і вміє себе правильно подати. Її рішучість, доповнена жіночністю і добротою, підкорює безліч сердець. В Олени багато друзів.

  Виктория-красавица!
Всегда улыбкой славиться!
Отзывчивая, верная!
Не даремно прочитані ці слова,тому що в сім ї Негрузи 3 жовтня народилася друга дівчинка і назвали її Віка.З раннього дитинства Віка відрізняється сильним характером. Вона постійно виділяється серед однолітків і прагне бути першою в будь-якій компанії. Дівчинка з таким ім`ям набуває впертий і напористий характер. Однак ці риси її характеру поєднуються з добротою, нерішучістю і сором`язливістю. З роками, пізнаючи непростий характер свого чада, батьки починають осягати, що означає ім`я Вікторія для дівчинки: його власниці мають аналітичним розумом і важкою вдачею. Зовні боязка і несмілива, Віка має великий внутрішній потенціал і здатна зробити чудову кар`єру.

   20 листопада 2008рік,похмурий осінній день,23 години 23 хвилини  Наташа і Максим стали батьками чудового хлопчика.  Ілля - дуже грунтовний, господарський і наполеглива в досягненні своєї мети . Ще в дитинстві відрізняється старанністю, любить майструвати або малювати, спокійний, дуже прив'язаний до батьків і рідних дитина. Ілля працьовитий, ніколи не відмовиться допомогти близьким і друзям, на нього можна покластися.

               (  ПІСНЯ  ДІВЧИНКА ПЕРЛИНКА(Мами))

Вч.Проходять  роки,ростуть дітки, виростають батькам на радість.Через 5 років запрошують їх в казковий палац, який називають-школа.Тут чекала їх  перша вчителька.Прийшли вони маленькі,нерішучі,сором язливі,як ось ці дошкільнята(вихід дошкільнятСл.

1.Сьогодні в нас велике свято      
Шкільних весняних іменин,
Прийшли ми з квітами вітати
Випускників новий загін.

2.Для вас розсипала весна
Пахучий цвіт навколо.
І дзвоником для вас луна
Востаннє клас ваш рідний .

3.А ми поки-що малюки,
Школярики маленькі,
І горнемося залюбки
До вчительки, до неньки.

4.Колись і ви були малі,
І мами вас вели до школи.
Тож не забудьте у житті
Ту першу вчительку і школу.

5.Колись вона учила вас,
Тепер вже нас голубить.
Та пам ‘ятайте, що вона
Усіх-усіх вас дуже любить.

6.А ви нівроку підросли
Змужніли, що й казати.
Дівча, як вишня он цвіте,
І хлопців не впізнати.

7.Які прекрасні, чарівні,
Немов весняні квіти,
Та не забудьте, ви усі
Для тата й мами — діти.

 

8.І де б вас доля не завела,
В які краї, в які міста,
Спішіть туди, де є оселя,
Де тато й мама вигляда.

9.А ще ви школу не минайте
І рідних друзів-вчителів,
Бо кожен з них, запам ‘ятайте,
За вас турбується усіх.

 10.Вже дзвени, дзвінок прощальний,
Клич у путь, вперед веди,
Пригадайте дзвінок давній,
Як він кликав вас сюди.

11.Вам ми хочем побажати
Завжди успіхів в житті
І про клас свій пам ‘ятати,
Де б ви  не були.

12.Пам ‘ятайте, що  в цьому класі
Ви зріднились назавжди.
Друзів тут у вас доволі,
Тож приходьте ще сюди.

13.Будьте привітні, красиві і милі,
А особливо здорові й щасливі,
Щоби труднощі вміли долати
І чудовії весни стрічати.

Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла.

(Пісня»Первоклашка»)

Вчитель. Любі діти! До­рогі батьки, вся наша велика друж­на шкільна родино! Шановні гості! Ось і прийшов цей святковий день. На вулиці світить яскраве сонце, співають пташки, сонце пестить нас своїм золотим промінням. Час летить невблаганно і змінює все, що нас оточує. І ось настав цей радісний день, день прощання з початковою школою. Дитинство і юність…Це – найкраща пора в житті, що припадає на шкільні роки.

Усе має свій початок і кінець. Сьогодні я не можу напевно сказати,  що закінчується дитинство четвертокласників. Однак, сьогоднішній день проводить межу між дитинством і юністю наших випускників. Пора дитинства – найкраща, найцікавіша пора,коли поруч з вами найрідніші люди, ваші найкращі друзі.Від першого вересня і до сьогоднішнього дня з нами поруч були наші батьки.

Ведучий1.  Давайте поглянемо, діти, на наших батьків, їхні очі сяють щастям, а десь у глибині затаїлась тривога, бо попереду ще стільки випробувань!Віка 

 
Ведуча2. І батьки переживають у кілька разів більше, ніж ми самі .То ж любімо наших рідних, будем завжди гідними їх, дамо їм можливість гордитися нами! Лена 


Ведучий 1. Зробімо так, щоб передчасні зморшки не лягли на їхні прекрасні обличчя, щоб їхні серця були спокійні за нас! Віка

1. Ми хочемо привітати мам і тат, Вер.  

Що разом з нами початкову школу

Сьогодні закінчили, з днем оцим,

Трохи сумним, але таким святковим!

2.Прийміть наш букет із пошани й любові.  Настя
Вклоняємось низько і дякуємо щиро 
За ласку і ніжність, за мудрість і віру.

3.Бо без батьків чого ми в світі варті, Ілля
Без маминої ласки і тепла 
І без батьківської строгості і жарту, 
І без свого родинного тепла.

4.Ви ж нас, як пташат, в гнізді зростили, Лена
Давали дітям раду, як могли. 
І в наших душах сонце засвітили, 
І крила для польоту нам дали.

5.4 роки нас водили вранці, 
Несли портфелі наші, ранці,  Артем
Із нами ви уроки вчили, 
І малювали і лічили.

 

7.Нести домашнії турботи,  Аня
Ходити на свою роботу, 
І залишатися на диво 
Красивими і молодими.

Всі.Любі! 
Ми вам обіцяємо: учитись, дружити, 
Гарні оцінки додому носити, 
Щоб дарувати радість вам, 
Любесеньким нашим батькам.

(Пісня «Кажуть мама й тато)

 Звучить мелодія. Заходять батьки заносять торт зі свічками

Батько
Сьогодні свято у дітей,
Сьогодні День народження,
Народжується день новий
І до вершини сходження.
Нове життя розпочалось,
Ось тут його народження,
Нехай воно буде легким,
Веселим ,не стривоженим.
 

Мати 
Ми всі одне бажання враз із вами загадаємо,
Щоб нашим діткам повсякчас, усюди, скрізь таланило.
Щоб був легким життєвий шлях, була усмішка на устах,
Нехай же, діти повсякчас всі люди щиро люблять вас.
Свічку задмухуйте, гаразд, все, як сказали, стане враз!

Випускники початкової школи виконують танець з батьками.
Віка Вед1. Увага! Починаємо найурочистішу частину нашого свята. Від першого до четвертого класу з нами завжди були поруч наші найулюбленіші мами і тата, яких ми сьогодні хочемо привітати і нагородити .

Лена Вед2. Ми нагороджуємо грамотами наших батьків за добросовісну допо­могу, щиру підтримку, неабияку силу волі. За відчайдушне терпін­ня, силу наснаги, за витрачене здо­ров'я. Адже ви весь час допомагали нам, своїм дітям, у на­вчанні.

 Віка Вед 1.Дорогі татусі і матусі сьогодні ми хочемо нагородити вас за все, що ви зробили для нас. (Нагородження батьків)

Вч.Але, шановні батьки, щоб перейти разом з Вашими дітками до 5 класу, Вам доведеться скласти іспит.

Готуючись до сьогоднішнього свята,ми провели у класі конкурс малюнків «Щасливий день моєї родини». Подивіться ,що з цього вийшло. Зараз вийдіть, будь ласка,на сцену по представнику від сім’ї і вгадайте її на малюнку, і дайте відповіді на дуже цікаві питання.(вихід батьків, вибір)

Гра»Чарівна скринька»

  • Якою була вага і зріст вашої дитини при народженні?
  • які слова дитина вимовила вперше?
  • якою є улюблена казка вашої дитини, що розказана вами?
  • які квіти подаровані дружині в той день, коли ви забрали її з полового будинку?
  • якими є улюблені страви вашої дитини?
  • скільки місяців виповнилося вашій дитині, коли вона почала ходити?
  • якого кольору була ваша дитяча коляска?
  • яку подію з першого року життя сина(доньки) ви найбільше запам’ятали?
  • коли ваша дитина почала добре говорити?
  • ким мріє стати ваша дитина?
  • коли у вашої дитини з’явився перший зубик?
  • яким був той день, коли народилася ваша дитина?
  • хто придумав ім’я вашій дитині? що воно означає?
  • кого ви чекали перед народженням?
  • хто є найкращим другом вашої дитини?
  • чим любить займатися ваша дитина, коли вас немає вдома?
  • щоб ви побажали вашій дитині?

Вчитель: ось скільки цікавого ми довідались! Але думаю, буде ще цікавіше дізнатися про ваші родини від самих дітей.(діти відповідають, передаючи уявний мікрофон)

  • найщасливіший день у твоїй родині?
  • чого ви навчились у своїх рідних?
  • граючись у футбол, ти розбив сусідське вікно, твої дії?
  • ти зробив якийсь поганий вчинок. вибачатись перед батьками важко, але спробуй зробити це зараз.

       -щоб ти побажав своїм рідним?

(Танець»А ми удвох»)

 Вч. Як швидко пролетіли роки, неначе дні.

Ви так рости спішили, як  трави навесні.

Із вчителем ділили ви і радість і печаль.

Ви так рости спішили.

Тепер прощатись жаль.

Не скажеш: «Стійте, роки! Дитинство, постривай!»

У школі початковій звучать слова «Прощай!»

 1.Всі ми умієм писати,читати,    Вер.
Й хочем сьогодні спасибі сказати, 
Вам поклонитися,вчителька перша, 
-До побачення,-каже клас наш четвертий. 

2.Ми хочемо пробачення в Вас попросити  Настя
За те,що не завжди хотіли учитись, 
Деколи ми пустували,бувало, 
Ваші напутні слова забували. 

3.Та ми вже доросліші стали в цю мить  Ілля
І хочем хороше на згадку лишить. 
Забудьте всі пустощі наші жалі, 
Пробачте нам , рідна, ми були малі . 

4.А ми Вам бажаєм хороших дітей,  Лена
Щоб слухняними були для Вас кожен день,


5.Щоб ви біля них молодими були,  Віка  
У мирі,в достатку,в здоров*ї жили. 

6.Спасибі щире нині кажем Вам,  Артем
Бажаєм щастя й радості багато. 
І пісню вам на згадку хочем заспівати. 

(Пісня «Перша вчителька ») 

Вед 1. Слово надається старості класного колективу Бергер Анні

Шановна Оксана Миколаївна!

Ви часто говорили, що ми повинні стати колективом, а не зграйкою людей. І що в житті найголовніше бути людиною з великої літери.  Я можу чесно сказати, що  наш клас колектив. Ми всі будемо пам’ятати це не тільки наступні сім років навчання, а й все життя.

Сьогодні скінчився останній урок, Вер.
По школі лунає останній дзвінок.


Сьогодні востаннє четвертий наш клас,  Настя
І школа чекає у п’ятому нас.


Наша перша вчителько, Ілля
За нами не плачте.
Ми вам не дамо скучати,
Будем в гості прибігати   Віка
Після уроків повсякчас
У ваш новенький перший клас.

І вчительку нашу, як дуже попросить,  Артем
Теж можемо взяти до п’ятого класу.
Без неї життя уявити не можем, Лена
Тому переходити в п’ятий ми просим!

Вчит. На жаль, я змушена залишитись тут. До мене прийдуть такі самі першачки, якими колись були ви. Та я завжди пам’ятатиму вас, любі діти, і ще довго сумуватиму за нашими уроками. (Вчитель  вручає дипломи,медалі,роздає подарунки )

А у дорогу по старшій школі вас поведе нова вчителька. Вона сьогодні присутня на нашому святі. ……….
(Перша вчителька обв’язує всіх дітей довгою стрічкою і вручає їх, як подарунок, новій вчительці разом із ключем від дитячих сердець.)

Вчитель:  Шановна Наталя Володимирівна! Я передаю вам цих  чудових дітей. Передаю не просто, а по акту прийому-передачі.

Акт

прийому-передачі

учнів 4 класу

Кардашинської ЗОШ

   Я, Бухтій Оксана Миколаївна, вчитель початкових класів, довіряю Вам  велике сузір’я  розумних, творчих, оригінальних, непосидючих, інколи конфліктних, але самих  найкращих дітей.

Технічна характеристика:

Хлопчиків  - 2, дівчаток – 5, середній зріст 140 см, середня вага 30 кг.  (За  чотири роки  вони з’їли 12 тон хлібо-булочних виробів, винесли  40 тон сміття.)

Рук – 14, ніг – 14, розумних голів –7 , язиків –7, із них балакучих – 4.

Очей – 14, в тому числі: 7 – добрих, із них 4 –любопитних, 3 –озорних.

Особливі прикмети:

     Люблять бігати,

     шуткувати та сміятись,

     Щоб любили, поважали,

      ніколи їх не ображали,

      Щоб увагу приділяли

      і свята всі відмічали!

Діти витримали перевірки комісій, показали відмінні відкриті уроки, здали добре і відмінно ДПА за курс початкової школи і можуть вивчати предмети середньої школи!

25.05.2017рік                                                             Класний керівник

                                                                                            Бухтій О.В.


Вчит. Майбутньому класному керівнику хочу також передати правила догляду за моїми випускниками.
Правила догляду за випускниками.
1. Влаштовувати «прочуханку» даного виробу не рекомендується.
2. Гладити дозволяється і як можна частіше, не звертаючи уваги на його поведінку.
3. Використовувати виріб рекомендується тільки за його прямим призначенням: годувати, поїти, прогулювати, розважати.

(Класовод передає майбутньому класному керівникові «Аптечку»:)

● цукерки, щоб підсолодити тяжкі хвилини;

● іграшка для заспокоювання плаксивих;

● йод і зеленка для лікування розбитих носиків і колін;

● корвалол для підтримки здоров'я вчителів;

● пояс — на крайньому разі у вихованні.


Ми веселі і грайливі Вер.

Загалом усі щасливі,

Що скінчили 4 клас  Натя

І наблизились до вас.

У кожного із нас є щось своє  Ілля

Отож прийміть такими, як ми є.

Ми ж докладем старання і уміння, Лена

Щоб досягти взаєморозуміння.

Щоб у роботі і навчанні            Аня

Були ми з вами не останні,

Та щоб ніхто із нас ніколи     Віка

Не поганьбив своєї школи.   

( Дарують квіти майбутньому вчителю)

(Танець»Білі гуси»)
Дитина: 
1.Спасибі керівництву школи   Вер.
За те,що школа-дім на рідний. 
Не підвидем їх ніколи, 
ЇЇ ми слави будем гідні. 

2.Директор у школі – фігура центральна,  Ілля
Як кажуть в народі,-всьому голова! 
Директор на місці,-то й школа у шані, 
І як він скерує-так підуть діла. 

3.Ви нам для навчання умови створили,   Настя
Ремонт капітальний у школі зробили. 
Завжди ви звертали велику увагу 
На наші екскурсії,св*ята,розваги. 
(вручення квітів директору школи) 

4.Заучу вклоняємось,  Аня
Вами ми пишаємось. 
Ви,наче перлинка, 
Для кожної дитинки. 
За те,що були Ви уважні до нас,   Віка
Вам квіти дарує сьогодні наш клас. 
(худ.номер «Ха-фа-на») 
Д і ти 
Люба наша вчителько!   Вер.
Настав той час, коли ми, Ваші учні, 
Маємо сказати Вам: «До побачення!» 

Ви залишаєтесь за тією межею, де промайнула перша частина нашого дорослого дитинства.   Настя

Пролетить літо, і першого вересня знов Ви поведете за собою малят. Ілля

Ви навчите їх читати мудрі книжки, розв'язувати складні задачі, писати найдорожче в світі слово «мама». Аня

А ми лише іноді заходитимемо до Вас і пригадуватимемо, як колись все це робили ми.  Віка

Нас учитимуть суворі й справед¬ливі, веселі й добрі вчителі. 
їх буде багато, і всі вони, звісно, різні.  Артем

Але ми пам'ятатимемо Вас, нашу першу вчительку. 
Все це буде потім.  Лена

11 :А зараз ми, Ваша надія і опора, ми, Ваші сини і дочки, ми, Ваші учні, говоримо Вам: «Спасибі!»  Вер.

12. Обіцяємо, що Вам не доведеться червоніти за нас!  Всі

(Учні виконують пісню «Прощавай...».)

 Вчитель: Дорогі діти! Шановні батьки!
Вітаю Вас із закінченням початкової школи! В нелегкий час ми живемо. Пам'ятайте, що завжди потрібно залишатися людьми. Пам'ятайте, що тільки добро і справедливість допоможуть вам подолати зло і несправедливість.
Хочеться, щоб ви в наступному році виправдали і поліпшили свої результати!
Звичайно, буде важко, але ви можете подолати всі труднощі, тому що у вас дружний клас, непогані здібності, а також чудові батьки!
Дорогі батьки! Я вдячна вам за співпрацю, за допомогу, яку ви надавали мені у вихованні й навчанні ваших дітей. 
Бережіть своїх дочок і синів, допомагайте їм, будьте до них уважні та терплячі. Здоров'я усім, щастя, миру, сонячного тепла. Спасибі всім, хто прийшов на свято, всім хто прийняв участь в його підготовці та проведенні.
До завершення наше свято підійшов.
Запрошуємо всіх гостей за стіл. (Чаювання в класі).

 

 

 

 


 


 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.Сьогодні в нас велике свято      
Шкільних весняних іменин,
Прийшли ми з квітами вітати
Випускників новий загін.

Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

2.Для вас розсипала весна
Пахучий цвіт навколо.
І дзвоником для вас луна
Востаннє клас ваш рідний .

 Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

3.А ми поки-що малюки,
Школярики маленькі,
І горнемося залюбки
До вчительки, до неньки.

 Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

4.Колись і ви були малі,
І мами вас вели до школи.
Тож не забудьте у житті
Ту першу вчительку і школу.

Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

5.Колись вона учила вас,
Тепер вже нас голубить.
Та пам ‘ятайте, що вона
Усіх-усіх вас дуже любить.

 Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

6.А ви нівроку підросли
Змужніли, що й казати.
Дівча, як вишня он цвіте,
І хлопців не впізнати.

 Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

7.Які прекрасні, чарівні,
Немов весняні квіти,
Та не забудьте, ви усі
Для тата й мами — діти.

 Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

8.І де б вас доля не завела,
В які краї, в які міста,
Спішіть туди, де є оселя,
Де тато й мама вигляда.

Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

9.А ще ви школу не минайте
І рідних друзів-вчителів,
Бо кожен з них, запам ‘ятайте,
За вас турбується усіх.

 Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

10.Вже дзвени, дзвінок прощальний,
Клич у путь, вперед веди,
Пригадайте дзвінок давній,
Як він кликав вас сюди.

Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

11.Вам ми хочем побажати
Завжди успіхів в житті
І про клас свій пам ‘я- тати,
Де б ви  не були.

Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

12.Пам ‘ятайте, що  в цьому класі
Ви зріднились назавжди.
Друзів тут у вас доволі,
Тож приходьте ще сюди. Всі. Перший клас вам всім бажає
І здоров ‘я, і добра,
Щоб були ви всі щасливі
І не знали горя й зла

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

docx
Додано
12 грудня 2019
Переглядів
534
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку