Сценарій "Свято 8 березня. Нагородження олімпійців"

Про матеріал
Сценарій подвійного свята нагородження переможців олімпіад, інтелектуальних конкурсів і змагань та концертної програми до 8 Березня. Свято спрямовано на покращення навчальної моивації учнів, сприяння творчому розвитку особистості.
Перегляд файлу

Нагородження переможців олімпіад, конкурсів. Святковий концерт до 8 Березня

 

(Музика, позивні).

В.1. Доброго дня!

В.2. Сьогодні у нас подвійне свято: свято весни і свято її величності науки.

В.1. 8 березня людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-світоча, жінку-трудівницю, берегиню життя на землі.

В.2. А наші жінки-вчителі не тільки найкрасивіші, але й наймудріші. Свої знання вони передають нам, підростаючому поколінню. І завдяки їх допомозі і вмілому керівництву ми сьогодні вітаємо наших олімпійців, тих, у кого воля до перемоги була найсильніша, хто відстояв і примножив честь нашої школи на міському і обласному олімпах.

В.1. Ми запросили до школи батьків і близьких наших переможців, щоб вони розділили радість разом з нами і своїми дітьми.

В.2. Також на нашому святі присутня завідуюча міським методичним кабінетом управління освіти _______.

 

В.1. Розпочинаємо церемонію нагородження переможців міських, обласних олімпіад та різноманітних інтелектуальних конкурсів.

В.2. Хочемо зазначити, що виступ учнів нашої школи на міському та обласному олімпі цьогоріч був успішним. Загалом ми вибороли _ перемоги.  

В.1. Церемонію нагородження будуть проводити завідуюча міським методичним кабінетом управління освіти ________ та директор школи ______.

 

В.2. Особливе місце на нашому олімпі займають учні, які в останній раз підіймуться на цю сцену. Це наші випускники. Вони принесли нашій школі найбільшу кількість перемог в цьому році, завоювавши _ призових місць.

 

В.1. Не один рік успішно виступає на олімпіаді з української мови та в україномовних конкурсах _______, відмінниця навчання, претендентка на нагородження золотою медаллю. Вона посіла _ призових місця.

В.2. ___ нагороджується дипломами управління освіти за зайняте 3 місце в міській олімпіаді з української мови, 1 місце в міському етапі Міжнародного конкурсу з української мови конкурсі ім. Петра Яцика, 2 місце в міському етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу  учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

В.1. Подяка оголошується (батькам) _________.  Адміністрація і педагогічний колектив вітають Вас із успішним виступом Вашої доньки. Висловлюємо глибоку вдячність за виховання доньки, яка є взірцем у навчанні та поведінці. Зичимо Вам і Вашій сім’ї міцного здоров’я, сімейного благополуччя та добробуту.

 

В.2. До нагородження запрошується _____, відмінниця навчання, претендентка на нагородження золотою медаллю. Вона виборола 1-ші місця у міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН в секціях «мистецтвознавство» та «історичне краєзнавство».

В.1. Подяка оголошується ______ за виховання доньки, яка є взірцем у навчанні та поведінці.

 

В.2. У нас в школі є такий учень – ____, який не тільки пише вірші і розкрив свої літературні здібності, але й з науковою точністю підходить до вивчення рідної мови.

В.1. ____- нагороджується дипломами управління освіти за зайняте 1 місце у міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «літературна творчість», і зайняте 1 місцем у міському етапі обласного літературного конкурсу «Проба пера» в номінації «поезія».

В.2. ______! Вам оголошується подяка за виховання сина, який є взірцем у навчанні та поведінці.

 

В.1. Учениця ____ вміє так організувати свій час, що встигає і добре навчатися в школі, і відвідувати позашкільні заклади міста. Їй все цікаво. До 200-річчя відомого нашого земляка письменника Пантелеймона Куліша, Настя проілюструвала його повість «Огняний змій», створивши 9 сучасних ілюстрацій.

В.2. Отже, ___ нагороджується дипломом управління освіти за перемогу у міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «мистецтвознавство». Вона посіла 3 місце і на обласному етапі цього конкурсу.

В.1. Адміністрація і педагогічний колектив вітають _____ із успішним виступом доньки і зичать Вам і Вашій сім’ї міцного здоров’я, сімейного благополуччя та добробуту.

 

В.2. Вірним своєму улюбленому предмету біології залишається ____, відмінник навчання, претендент на нагородження золотою медаллю.

В.1. Він нагороджується дипломом управління освіти за зайняте 2 місце в олімпіаді з біології.

В.2. Подяка оголошується ____. Зичимо Вам і Вашій сім’ї міцного здоров’я, сімейного благополуччя та добробуту.

В.1. Відповідально та результативно виступили цього року в міському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН учні ___ класу ______.

В.2. До нагородження запрошується ____, яка виборола І місце у міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секціях «історія України» та «теологія, релігієзнавство та історія релігії», і нагороджується дипломами управління освіти.

В.1. Подяка оголошується ____ за виховання доньки, яка є взірцем у навчанні та поведінці.

 

В.2. ____ нагороджується дипломом управління освіти за зайняте І місце у міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції соціологія.

В.1. ___! Адміністрація і педагогічний колектив вітають Вас із успішним виступом Вашого сина. Висловлюємо глибоку вдячність за виховання вина, який  є взірцем у навчанні та поведінці.

 

В.2. Нагороджується дипломом управління освіти ___ за зайняте І місце у міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «зарубіжна література».

В.1. Подяка оголошується ____! Зичимо Вам і Вашій сім’ї міцного здоров’я, сімейного благополуччя та добробуту.

В.2. Вітаємо з перемогами наших випускників. Бажаємо вам успіхів у подальшому навчанні та житті.

В.1. Наших чарівних жінок і переможців олімпу вітають наймолодші учні шкільної родини. Зустрічайте учнів 3А класу

(танок)

 

В.2. Продовжуємо церемонію нагородження.

(Під час нагородження учнів оголошується подяки і батькам )

В.1. Стабільно-якісно виступає у міських і обласних олімпіадах учень _ класу, відмінник навчання, який не тільки добре володіє українською мовою, але й ще географію добре знає.  

В.2. Дипломами управління освіти нагороджується ____ за зайняте 1 місце з географії, 3 місце з української мови, 2 місце в міському етапі Міжнародного конкурсу з української мови конкурсі ім. Петра Яцика. ____ став призером обласної олімпіади з географії, виборовши 3 місце.

В.1. Адміністрація і педагогічний колектив вітають _____ із успішним виступом Вашого сина. Висловлюємо глибоку вдячність за виховання сина, який є взірцем у навчанні та поведінці.

 

В.2. Тримається в лавах олімпійців не один рік  і учениця ___ класу ___.

В.1. Вона нагороджується дипломом управління освіти за зайняте 3 місце в олімпіаді з англійської мови.

В.1. Долучились до дослідницької діяльності і учні 10 класу ___.

В.2. До нагородження запрошується _, який виборов І місце в міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «___».

 

В.2. Не один рік успішно виступає на олімпіаді з англійської мови ____, відмінниця навчання.

В.1. Вона нагороджується дипломом управління освіти за зайняте 3 місце.

 

В.1. Вперше зійшли на міський олімп цьогоріч учні  __ класу ____.

В.2. Нагороджується дипломом управління освіти ___ за зайняте 2 місце в олімпіаді з ____.  

 

В.1. Відкриттям цьогорічних інтелектуальних змаганнях став ___.

В.2. Він нагороджується дипломом управління освіти за зайняте 3 місце в олімпіаді з фізики. 

 

В.1. Успіхи дітей – це титанічна праця батьків, бо саме вони надають нам крила для польоту, є нашими вітрилами у морі життя. Про це співає _____ і бажає всім присутнім здійснення мрій. Зустрічайте

(Пісня «Вітрила»)

 

В.2. Продовжуємо церемонію нагородження.

В.1. Випускники підуть у доросле самостійне життя. Їм підростає уже достойна зміна. На зріст вони ще маленькі, але досягли певних висот.

В.2. Дипломом управління освіти __, за зайняте 2 місце в міському етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

 

В.2. Нагороджується дипломом управління освіти за перемогу в міському етапі Х Міжнародного мовно-літературно конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка за зайняте 3 місце ____

 

В.2. Спробували свої сили і перемогли в міському літературному конкурсі «Проба пера» майбутні прозаїки та поети. 

В.1. Нагороджується дипломом управління _____

 

В.1. Всіх присутніх вітають учасники танцювального колективу «….» учень 5А класу Бондарев Антон і його партнерша Федоренко Евеліна. Граціозний, чудовий, неповторний, чарівний,  вальс.

(бальний танок)

 

БЛОК УЧИТЕЛЕЙ

В.2. Не можу не погодитись, що кожна жінка,  дівчина – чарівниця. Із цим я, як представник сильної статі, який не раз випробував на собі владу чарів наших дівчаток, абсолютно згоден.

В.1. З цього приводу  є вірш.

Ти- ЖІНКА! Значить дуже ніжна!

Ти гармонійна, дивна і п'янка,

Ти дуже вишукана, дивовижна,

Для когось в світі ти одна така!

Ти- ЖІНКА! Значить духом сильна,

Ти знаєш, чого хочеш від життя,

Водночас і проста, і дуже стильна,

І загадкова, як саме буття...

Ти- ЖІНКА! Значить ти- кохана!

Хоч раз в житті ти відчувала це.

Для когось ти- найкраща і жадана,

Для когось лик святий - твоє лице...

Ти- ЖІНКА! Пам'ятай це всюди!

І як би там не склалось майбуття,

А справжня ЖІНКА завжди в шані буде,

Бо ЖІНКА- це і є творець життя!..

В.2. Так, розгадати секрети жіночої чарівності й осягнути таємницю жіночої душі – справа, в принципі, безнадійна. Але здобути знання можливо завдяки нашим вчителям, які вкладають в нас не тільки мудрість, але й своє тепло і доброту душі.

 В.1. Тож продовжуємо нашу церемонію нагородження в номінації «Переможець олімпіади – вчитель».

 

В.2. Подяка управління освіти оголошується _____, за високий рівень підготовки учнів-переможців міського етапу всеукраїнських олімпіад.

 

В.1. За високий рівень підготовки учнів-переможців міського етапу всеукраїнських олімпіад, ІІ етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, ІІ етапу Х Міжнародного мовно-літературно конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, І етапу обласного літературного конкурсу «Проба пера», І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН подяки управління освіти оголошується _______

 

В.2. Вітаємо олімпійців з перемогами. Шановні наші жінки, дівчата. Чоловіча половина нашої шкільної родини вітають вас зі святом і бажають  сонячних ранків, мирного неба, добробуту і злагоди у ваших оселях. Приміть танцювальний подарунок від учнів 6Б класу

(танок «Україна єдина»)

 

В.1. Школа – наш другий дім. Чого в ній не трапляється: уроки, перерви, концерти, змагання, канікули,  ….

В.2. ….буфет і довгоочікувана булочка.

В.1. Зрозуміло, що школа – це  колодязь нових знань, але ще і дитячих витівок і кумедних ситуацій.  Пропануємо переглянути шкільні сценки-мініатюри.

(Сценки)

 

В.1. Мама – це головне слово у нашому житті. А в школі наші мами – ви, дорогі наші вчительки. Для всіх вас ми завжди залишимось дітьми.

В.2. Бажаємо всім жінкам і дівчатам, панні і панянкам міцного здоров’я, терпіння, гармонії в душі. Зі святом вас вітають учениці 5-Б класу.

(Пісня  «Донечка»)

 

 

В.2. Ну а зараз сюрприз. Подарунок від наших випускників

(Видео)
 

В.1. Весна - символ молодості й здоров`я, краси і кохання. І в переддень 8 Березня ми бажаємо всім жінкам і дівчатам завжди бути такими ж молодими, красивими, ніжними і коханими, як сама весна.

В.1. Ми вітаємо жінок, мам, бабусь, сестер. Всіх, хто живе поруч з нами і далеко від нас.

В.2.Низький уклін Вам, дорогі жінки, милі мами і бабусі. Хай же буде на Землі довіку прославлена в пісні хорошій Ваша материнська любов.

В.1.  Зі святом вітає всіх мам, і наших мам-вчительок учні 7-Б класу

(Пісня «МАМ» Скрябіна)

….. Дорогі, …. розумні, … любі, … вродливі,…. Загадові, … привабливі!

В.1.  Ми вітаємо вас з прийдешнім святом!

В.2.  Нехай доля дарує вам якомога більше світлих і радісних  днів, зігрітих родинним теплом, осяяних любов’ю та щастям.

В.1. Залишайтеся завжди привітними і молодими, енергійними і натхненними, успішними і красивими, життєрадісними і бадьорими!

В.2. Нехай в День 8 Березня ви відчуєте себе єдиними і неповторними, бажаними і незрівняними.

В.1. Ми  бажаємо всім вам любові дітей, чоловіків, коханих, ваших учнів. В любові цій ваша сила Життя прекрасне, і в значній мірі тому, що існуєте на землі ви! Щастя Вам, дорогі жінки!

В.2. На цьому наш концерт підійшов до кінця.

В.1. А свято `продовжується!

docx
Додано
10 квітня 2020
Переглядів
366
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку