Сценарій "Свято останнього дзвоника"

Про матеріал

Сценарій можна використовувати на свято останнього дзвінка для 1-11класів. Цей матеріал розташований ще на моєму блозі.

Перегляд файлу

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВІНКА-2017

 

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК-2017   

ПОЗИВНІ «Україна» Т, ПЕТРИНЕНКА

(учні в українських костюмах по краю сходів)

Данило.1.День прийшов до нас барвистий, непростий — святковий день.

Довгожданий, урочистий, з сонця зітканий, з пісень.

Софія.2.Весна буяє в зелені, в цвіту. Оновлюється вся наша країна.

Своє майбутнє, зміну молоду, сьогодні вас вітає Україна.

Ксенія3.Шумлять дніпровські води сині, підняв Донбас копри свої,

Ми живемо в Україні, ми дуже любимо її.

Юля4.Я — мала частина України, щастя, горя, усміху і сліз,

Прабатьків прославлених дитина, що воздвигли Запорізьку Січ.

Ліза5.По козацькому звичаю в мене вдача щира, смілива,                                                                                         є відвага духу й тіла.

І душа моя здорова, Українська в мене мова!

Аня6.Над планетою звівши, свій гучний спів, всі разом: Одеса, Київ і Львів                                                                              Скрізь, де наш земляк, робив хоч 2 кроки-   ми знаємо, (всі) Україна - Європа!

 

                                    ПІСНЯ-ТАНЕЦЬ Україна-ЄВРОПА                                                                        Данило1.Ранішній гомін і квіти з вітаннями,                                                                                                               Барви святкові і зелень рясна –

В зошиті, списаному до останнього,

Крапку упевнено ставить весна.

Ліза2.Все в сум’ятті закружляло чудовому,

Та наближається термін, коли                                                                                                                                               Дзвоник останній покличе, щоб знову ми

Нашим здобуткам межу підвели.

Юля3.Час невпинно спливає, рік минає за роком.                                                                                    Завершилися вкотре в нашій школі уроки.

Соня4.Увага всім! Увага всім! На веснянім видноколі зайнялася зоря.                                                                     Сьогодні свято в нашій гімназії-школі - день останнього дзвінка!

 

В. Шановні гості, батьки, вчителі! Ми вітаємо вас на шкільному подвір’ї в час найкрасивішого, найочікуванішого шкільного свята – свята останнього дзвоника, закінчення чергового 2016 – 2017 навчального року.

За доброю традицією ми зібралися сьогодні дружною шкільною родиною, щоб відсвяткувати радість наближення канікул і задоволення від зробленого за рік,  гордість за досягнуті успіхи і сум від розставання випускників зі школою.

Особливими будуть канікули для наших четверокласників. Адже вони закінчили перший-початковий етап навчання , і після канікул будуть глибше пізнавати світ науки з іншими вчителями в середній школі.  Тож давайте привітаємо їх дружніми оплесками із закінченням початкової школи.

Хвилюються сьогодні і наші дев’ятикласники. Зовсім скоро вони отримають свідоцтва про базову середню освіту і більша кількість учнів назавжди покинуть стіни рідної школи, тому що вирішили розпочати  самостійне життя.

А для наших любих випускників, учнів 11 класу, це свято радісне і сумне, бо для них востаннє продзвенить шкільний дзвінок – і покличе у незвідані далі.

Це свято присвячується їм, нашим вигадливим, талановитим, веселим і непосидючим випускникам. Це свято присвячується і вам,  дорогі вчителі і  всі працівники школи. А також  вам, любі мами і тата, бабусі та дідусі, які терпляче долали всі труднощі разом зі своїми дітьми.

Дорогі випускники! Влийтеся востаннє в нашу шкільну родину, вслухайтеся в останні переливи дзвоника, збережіть у пам’яті ці неповторні хвилини прощання зі школою.

 

 В. Злинь же музико в небо гучніше, в добру пору лунай ,в добрий час.

Випускники - 2017 року, ми ласкаво запрошуємо вас!

На свято Останнього дзвоника запрошуються одиннадцятикласники у супроводі класного керівника – Коржикової Олени Василівни! Зустрічайте!

                                        ПІД МУЗИКУ-ВИХІД 11 класу

                            (про кожного  читається вірш-характеристика)

 

А зараз зустрічаєм молодших випускників нашої школи-гімназії- дев’ятикласників у супроводі класних керівників –Грабової Галини Миколаївни та Зачосенко Олени Іванівни!

                                     ВИХІД 9 КЛАСУ-ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

 

В. Школа! Увага! На виніс  прапору України та прапору Молочанської школи – гімназії стояти струнко! Прапори винести!

                                                         Барабанний дріб

В.Нехай же буде свято в нас на славу!

       Шикуймось! Струнко! Лине Гімн держави!

                                              ГІМН УКРАЇНИ  (всі співають)

                                                      ГІМН ГІМНАЗІЇ  (всі співають)

В. А зараз слово для привітання надається директору нашої школи – гімназії Романовій Марині Іванівні.(вручення грамот……)

 

В.  Останній дзвоник - незабутнє свято,

Мов спомин про шкільний веселий час...

І, як завжди, гостей у нас багато,

Здається, зараз весь район у нас. Тож до слова привітання запрошується гість нашого свята_______________________________________________________________:

 

 

 

 

В. Дорогі наші випускники,

В хвилини радості й дитячої печалі вона була вам вірний помічник.

Підтримку дружню завжди відчували, бо поруч був ваш класний керівник.

Триває час святкової програми, хай слово скаже ваша класна мама.

Поради її кожен слухать звик: така посада - класний керівник!                                                                                               Слово для привітання надається Коржиковій Олені Василівні- класному керівнику 11 класу.

 

В. Одинадцять років тому вас маленькими привели до школи  найрідніші для вас люди – ваші батьки. Кожному з вас вони подарували найцінніше – життя. Погляньте, дорогі випускники, на своїх рідних.  Їхні очі сяють щастям, а на серці затаїлась тривога, бо попереду ще стільки випробувань! …

 Вашим батькам не відвести очей від таких незвичайних і таких  дорослих їх дітей…

Слово батьківське здавна цінується. Має велику вагу у родині, Час настає – і мусять давати  батьки поради своїй уже  дорослій дитині. Тож від імені ваших батьків свої  поради вам сьогодні надає  Руднєва Олена Іванівна.

                 (У відповідь батькам випускники говорять слова)

1. Тато і мама – лебеді мого дитинства ,                                                                                                                               кохані , рідні , найдорожчі і найближчі.                                                                                                                                             Я вдячна вам, що вчили жити без презирства,                                                                                                                                   заклали в душу почуття найвищі!              

2. Матусю й тату , ви - неповторний мій початок.                                                                                                                                            .Відкиньте геть журбу й тривогу                                                                                                                                                         Хай милостивий Бог пророчить вам достаток,                                                                                                                                        А я завжди прийду вам на підмогу.

3.Спасибі вам батьки за сьогодення і за те, чого ще нема. Завдяки вам ми впевнено пірнаємо в океан життєвої безодні!

4. За кожен день , що був, ми вдячні , вам! За кожен день, що буде –вдячні вам! Низький  вам уклін -  наші рідні!

(Випускники вклоняються батькам).

5.Рідні мамо і тату, попрощаємось разом з дитинством,                                                                                                   Вдячним серцем до ніг припадем.

Рідні мамо і тату, подайте же руку,…. ми у танці Вас поведем…

 

Випускники танцюють  з батьками-ПЕСНЯ РОДИТЕЛЯМ-2017

 

В.  Випускники, хай  у будні й свята для ваших батьків від вас -                                                                                                щасливі звістки приходять до хати,

Нехай збудуться  надії, загадайте бажання, відпускайте кульки, нехай здійсняться…Ваші… мрії !!!

(Випускники відпускають кульки, на фоні пісні  проводжають батьків , ідуть на свої місця)

В. Кожного року випускники залишають школу, але їхні хороші справи, добрі традиції продовжують і примножують інші учні. 

«До школи в нас прямують всі стежки!»                                                                                                                                                  Клас одинадцятий! Вас зараз привітає

Надія школи — наші малюки.                                                                                                                                                        Цю мить вони чекали довгий час.

Увага! Слово каже перший клас!

 Тож гарячими оплесками зустрічаємо самих маленьких учнів школи – гімназії – першокласників!

                                ВИХІД 1 КЛАСУ ПІД МИ-ПЕРШОКЛАСНИКИ

1.Сьогодні в нас велике свято шкільних весняних іменин,                                                               

Прийшли ми з квітами вітати   випускників новий загін.

2. Ось чому сорока зрання всю округу облітала –                                                                                                                               Це святкові привітання розносила вона зрання.

3.Ви такі великі стали, раді вас вітати. Скільки ж треба каші з’їсти, Щоб такими стати? Кілограмів, майбуть, триста, щоб вас наздогнати ???

  4.А цукерок, морозива, тістечок і чаю?!                                                                                                                                    А ковбаси скільки треба?! Я не уявляю!!!

Почуваєтесь ви, бачим, вільно і прекрасно!                                                                                                                                   Мама й тато вже не сварять. Як же супер класно!                                                                                                                        5.І в куток вас не поставлять за низенькі бали.                                                                                                                                     Це тому, що ви дорослі і розумні стали.

І якщо хтось з вас бува часом  не послуха,                                                                                                                                       то вас тато не насварить, не смикне за вухо..          

  6.Бо ти спробуй дотягтися до вуха дитини                                                                                                                            Без стільчика чи пеньочка, Ні,певно, драбини!

А вони і не пустують, бо повиростали,                                                                                                                                        І такими гарними й дорослими стали!.

7.З них ми приклад будем брати в навчанні й усюди.                                                                                                        Нами теж пишатись школа в майбутньому буде.

8.А сьогодні вам, бажаєм, друзі, ми такого:                                                                                                                                                          будьте ви сміливими! Не бійтесь нікого!

В бізнесі успішні будьте, гроші в банках бережіть,

А як станете багатими - школі теж допоможіть.

9.Будьте чесними, відкритими і хай щастя буде в вас.

Молочанськ наш  прославляйте завжди, всюди й повсякчас!

10. Ну, а зараз , у цей час, вам бажає 1-й клас:                                                                                                                                щастя, радості, добра! Всім ні пуха, ні пера!!!

В. А зараз Вас , дорогі наші 11-класники,   вітають ваші друзі по школі  – це наші молодші випускники  - 9-класники , та майбутні випускники-2018 року - 10-класники. Зустрічайте!

   МУЗИКА-- ВИХІД 9-Х та 10-х КЛАСІВ

1.Дорогі 11-класники! Сьогодні  ваше свято                                                                                                                                   – для вас - це незабутня мить.

То ж хочем вам сьогодні побажати: нехай вам всім щастить!                                                                                            2.Щоб закінчили, як замислили, Ви цей шкільний   останній рік,

Ми вже до випускного іспиту   шпаргалки маємо для всіх.

3.Бажаєм, щоб у вузи поступили, роботу щоб усі знайшли,

Щоб мали хату чи квартиру, в достатку й радості жили.

4.Щоб мали ви грошей багато, щодня щоб їли шоколад.

І щоб на вас із неба падав  лише щасливий зорепад!

5.Тож сміло ви крокуйте в далечінь, бажаєм щастя кожному знайти,

Щоб ваші мрії всі збулись в житті  І бажаної досягли мети.

6.А ми -10-класники, обіцяємо гарно учитись     Щоб зміною вашою стати.

І честь нашої рідної школи  завжди , в усьому захищати!

7.Ми вам підносимо від  10-класників  український коровай!

Та від  9-класників - святкові торти.(несуть 11класникам-коровай та торти.)

8.За нашою шкільною традицією прийміть від нас, десятикласників та від восьмикласників  пам’ятні  стрічки -випускник-2017 року.

ПІД МУЗИКУ «ПОСЛЕДНИЙ ЗВОНОК» дарують стрічки

9. Дорогі 11-класники!                                                                                                                                                                        У дитинство своє крилате  ви повернутись схочете не раз,

То ж згадайте сьогоднішнє свято                                                                                                                                                         І прощальний шкільний для вас  вальс.

                      (9-класники  танцюють- ВАЛЬС)

 

В. Тож дай їм, доле, світлий шлях широкий - 

Випуску дві тисячі сімнадцятого року!

Хай кожний своє щастя знайде сам!

А зараз слово надається - випускникам!

                                   музика -   ВИХІД  11 класу

1.Ну ось і все. Спасибі, люба школо, бо промайнули довгих  11  літ.

Уроки та перерви, друзів коло —прекрасний, чарівний дитинства світ!

Були ви з нами поруч в кожній справі —шановні, любі, щирі вчителі,

Порадники суворі і ласкаві, Ви — честь і слава Молочанської землі!

 Ми всі здоров’я, щастя вам бажаєм, бо стан душі не висловить словам.

За все, чого навчилися і знаєм. Сьогодні ми завдячуємо вам!

2.-В нашій пам’яті назавжди залишаться світлі спогади про рідну школу, де за всіх нас несла відповідальність дирекція школи-гімназії у главі – Романової Марини Іванівни.

Почуттів переповнено чашу, Як про школу турбуєтесь ви!                                                                                                              Всю повагу й прихильність нашу-  адресуєм Марині Іванівні  ми, а також всій адміністрації школи. А саме: завучам нашого НВК-Олені Святославівні та  Наталі Анатолівні, П-О -Ларисі Олексіївні, психологу школи-гімназії Тетяні Василівні, бібліотекару – Лілі Семенівні.

Дирекція наша, як тато і мама, в школі коханій моїй.

Знаємо всі ми  важко вам нести влади тягар на собі.

Вам співчуваєм, щастя бажаєм -на довгі-предовгі роки;

Сили, наснаги, здоров’я й відваги зичимо ВАМ залюбки!

 

  3.  -Сьогодні ми хочемо сказати найтепліші слова вдячності нашим першим вчителям: Галині Вікторівні та Ользі Іванівні.

       Перша вчителько! Рідна і мила, ми - проміннячко ніжне твоє,

Ти нам крила любові зростила, і в серцях наших завжди ти є.

 Дякуємо вам,  за те, що відкрили для нас двері в незвичайну Країну Знань. Кажуть, що перші кроки найважчі, але поруч з вами, дорогі наші Галино Вікторівно та Ольго Іванівно, нам завжди було тепло й спокійно.

                     4 -Наша щира вдячність за щоденну турботу нашій класній мамі  Бо перед нею кожен з нас боржник- у щоденних, у школярських буднях.                                                                                                                                    Дорога Олено Василівно,. ми вас завжди пам’ятати будемо.   Ви навчили нас бути справжніми патріотами своєї держави пишатися нашою Україною, любити свою мову. Дякуючи вам, ми запам’ятали просту, але важливу істину: «Хто не любить своєї рідної мови,солодких святих звуків свого дитинства,не заслуговує на ім’я- людина.».

Тож низький  Вам уклін! (кланяється)

Ми Вас в житті ніколи  не забудем , і пам'ятати завжди будем.

І слово, й посмішку ласкаву, то ніжну, то лукаву,

І ту любов, що віддавали, за все ми вдячні вам без ліку,

Спасибі ніжне і велике!

 

5.- Дякуємо Вам, Дмитре Юрійовичу, за те що ви відкрили для нас надзвичайно цікавий світ далекої історії, вчили вдумливо ставитись до подій минулого та сучасного і робити свої власні висновки.

6. Хімія — наука і складна, й цікава,

Бо присутня всюди, будь це сталь чи кава.

Олені Іванівні  вдячні всі ми щиро. Зичимо Вам щастя, радості і миру!

6.Шановна Альона Миколаївна, ми вдячні Вам за те що математики навчали,

Щоб ми усе прорахували: Що множити, а що ділити і як в складному світі жити.

7.- Галино Петрівно,  ми вдячні вам за мандри  географічні у які ви нас ввели і про всесвітні пригоди ,  про які ви нам розповіли.

Географія -захоплива наука, що й казати. Земля казкова, хоч пиши вірші.

Галині Петрівні, що світ дала пізнати, Спасибі щире-щире, від душі!

8.Шановна Наталіє Михайлівно,                                                                                                                                               Дякуємо Вам щиро за  фізики уроки:                                                                                                                                       Хоч чимало з нами мали ви мороки,                                                                                                                                           Та прийміть подяку і вітання чемні,                                                                                                                                              А уроки в школі і слова натхненні.

 

-      9.-Так важливо знати різні мови, тоді життя приємне і чудове,

Бо розумієш все і вмієш сам сказати, слова не треба в словниках шукати.

Вікторії Вікторівні та Оксані Валеріївні  ми вдячні безконечно,

Прийміть  від нас подяку і любов сердечну.

-      10.Художня культура – предмет цей новий .                                                                                                                          І був би для нас він досить складний ,                                                                                                                                        Та Наталія Сергіївна добре нас навчала,                                                                                                                               Усім на уроках  допомагала

Спасибі за чуйність, величезне терпіння!                                                                                                                      Здоров'я Вам  радості, успіхів та везіння!

 

- 11.Людина й праця, як сіамські діти,  нізащо їх не можна розділити.

Спасибі Лідії Терентіївні  за працю і натхнення.                                         

Бо лише  в праці бачим наше сьогодення.

12.-Інформатика — наука цікава,  побувати в Інтернеті — уявно,

Досконало вивчали з Наталією               й самі, всі програми нові ігрові.

13.- У спортзал  — як на свято ми спішили  всі  завзято.

Анатолій Вікторович навчав марширувати,

У футбол та волейбол  грати та стрибати .                                                                                                                                І за це ми вам дуже вдячні!

14.-СПАСИБІ ЛЮБІ, ЩО БУЛИ ТЕРПЛЯЧИМИ, НАС НЕ ХОТІЛИ БАЧИТИ ЛЕДАЧИМИ,

ДОПОМАГАЛИ НАМ ДОЛАТИ ТРУДНОЩІ , І ПРОБАЧАЛИ НАМ ДИТЯЧІ ПУСТОЩІ.

ЗЕМНИЙ УКЛІН ВАМ,НЕВТОМНІ ТРУДІВНИКИ І ТЕРПЛЯЧІ ВИХОВАТЕЛІ!

ДОБРА ВАМ,ЩАСТЯ!СЛУХНЯНИХ УЧНІВ І СОНЯЧНИХ ДНІВ!

ВІРИ! НАДІЇ!  ЛЮБОВІ! І ВСІ КВИТИ ЗЕМЛІ!

Співають пісню -----------------------

Вручення квітів учителям – Дякую тобі, рідна школа.

 

В. Щоб наближати щасливі хвилини, розпис зірок, доброти торжество,

Міст до майбутнього вже перекинуто, Дзвоник Останній – ось назва його!

 Зараз продзвенить особливий дзвінок, не схожий ні на один, який звучав у цьому навчальному році. Він, як рубіж між дитинством і дорослим життям. Це останній шкільний дзвінок для наших випускників.

 

 Право надати останній дзвоник надається випускнику нашої школи-гімназії -  Цисельському Владиславу     та першокласниці Мошкові Ангеліні

(Лунає дзвінок) ЗВУЧИТЬ ПІСНЯ – ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

(9та11клас беруть за руки 1 клас. Першокласники ведуть випускників в школу)

В. Шановні випускники!

Живіть же всі у щасті й мирі, хай здійснюються ваші заповітні мрії,

В душі вогонь хай не згасає, і світ дорослих радо зустрічає!

                                        (випускники заходять у школу)

 

 В. Школа! Рівняйсь, струнко! Святкова лінійка, присвячена Дню останнього дзвоника оголошується закритою

 

                                                       ГІМН    УКРАЇНИ

 

Завантаження...
Середня оцінка розробки
Структурованість
4.5
Оригінальність викладу
4.5
Відповідність темі
4.9
Загальна:
4.6
Всього відгуків: 8
Оцінки та відгуки
  1. Бойко Людмила Василівна
    Спасибі за творчість!
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Козіна Олена Олександрівна
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. саранцева оксана
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    5.0
  4. Плужнік Світлана Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  5. Біляєва Аліна Іванівна
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  6. Саминина Алена
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  7. Гуділіна Юлія Василівна
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
  8. Гайдеу Тетяна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
Показати ще 5 відгуків
docx
Додано
30 грудня 2017
Переглядів
39878
Оцінка розробки
4.6 (8 відгуків)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку