Сценарій виховної години до Дня Єднання «Єдина, незламна, могутня Україна»

Про матеріал
Мета заходу: розширити знання учнів про історію України, ознайомити з фактами та особливостями кожної області України, обговорити моменти єднання та процвітання України, перевірити знання, дізнавшись чи правдиві запропоновані твердження, виховувати любов до Батьківщини, рідного краю, цілісності та соборності України.
Перегляд файлу

 

Сценарій виховної години до Дня Єднання

 «Єдина, незламна, могутня Україна»

Мета заходу: розширити знання учнів про історію України, ознайомити з фактами та особливостями кожної області України, обговорити моменти єднання та процвітання України, перевірити знання, дізнавшись чи правдиві запропоновані твердження, виховувати любов до Батьківщини, рідного краю, цілісності та соборності України.

Обладнання: розтяжка та декор на дошку, презентація, відео.

Хід заходу:

Вед. 1. 16 лютого – День Єднання,

Для українців можливість проявити братання.

Усі міста, села та регіони,

Готові стати один за одного, як чемпіони.

 

Вед. 2. Українська земля – це наше багатство,

А український дух – це справжнє братство.

Сила, воля, незламність та терпіння,

Переможемо ворога, отримаємо мир та спасіння.

Кл. керівник: Україна вже втрете святкує День єднання, який був започаткований у минулому році. Указом Президента України Володимира Зеленського 16 лютого 2022 року був започаткований цей день з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість. Це ще один день у календарі, коли ми наголошуємо, що ми – українці, а значить вільний, сильний, непереможний та єдиний народ.

Вед. 3. Ми – ті, хто 24 лютого, як ніколи, об’єдналися проти ворога, який вирішив зазіхнути на цілісність та єдність нашої держави. Але українці – це морально сильна нація, яка у найскладніший час не розгубилася, а навпаки зробила все можливе, щоб поняття єдності стало для нас ключовим.

Вед. 4.  Єдність на полі бою та в лавах ЗСУ чи Територіальної Оборони, єдність у волонтерському русі та в бажанні підтримати, допомогти нашим воїнам. В нащому НВК постійно проходять акції на підтримку наших воїнів, дорослі організовують волонтерську роботу, де закуповують техніку та зброю, всі працюють в унісон, об’єднавшись єдиною метою – одержати ПЕРЕМОГУ!

 Єдина, Незламна, Могутня, Україна: опрацювання особливостей кожного регіону України. Відео з мережі інтернет.

Ведучий 1.   Ми пропонуємо запам’ятати основні моменти про кожну область. Північна Україна. Виходять учні….(За кліком мишки після назви області з’явиться невеличкий опис про неї, який потрібно озвучити. )

Ведучий 2.  Ми познайомилися з Північною Україною та дізналися багато фактів про області цієї частини. Пропонуємо тепер переглянути фото найцікавіших місць, про які ми почули.

Південна Україна — ВікіпедіяВедучий 1.  До вашої уваги Південна Україна та особливості кожної із областей. Розповідають ….

 Дякуємо за цікаву розповідь.

Західна Україна — ВікіпедіяВедучий 2.  Західна Україна. Увага на екран. Що особливого у цій частині України? Розповідають ..

Увага на екран. Переглянемо фото тих місць Західної України, де ми побували.

C:\Users\User\Desktop\8 кл\схі.pngВедучий 1.  Продовжуємо нашу подорож. Східна частина України. Розповідають….

Фото місць , чим славиться кожна кожна область цієї частини України.

C:\Users\User\Desktop\8 кл\Central_Ukr.pngВедучий 2.  Центр України. Увага на екран. Розповідають …

Пропонуємо тепер переглянути фото найцікавіших місць центральної частини.

 

3.Перегляд відео про визначні місця України. З мережі Інтернет

https://www.youtube.com/watch?v=75hb8tEj79s

Вікторина: Правда чи міф?

  1. Підведення підсумків та заключне слово

Класний керівник.

Україна – це неймовірна країна, з своїми унікальними містами та селами, визначними місцями та вражаючими світлинами. Україна дійсно єднає, об’єднує, надихає, підкорює, мотивує, підтримує, зміцнює та оберігає.  Віримо у ЗСУ, чекаємо Перемоги, бо ми єдині, незламні та найсильніші українці!

 

 

 

docx
Додано
26 березня
Переглядів
16
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку