Сценарій випускного вечора в стиле "Оскар"

Про матеріал

Сценарій випускного вечора у стилі "Оскар-2018".

Офіційна частина

ісля відеоролику «Оскар» лунають фанфари. Голос за сценою.)

Голос за сценою: Колись славнозвісний письменник Уільям Шекспір сказав: «Усе наше життя – це гра, а ми в ній – актори!». За своє коротке життя ми встигаємо виконати різні ролі: сина чи доньки, закоханого підлітка, люблячої дружини чи чоловіка, матері чи батька, або ж навіть і знаменитості світового масштабу… За бездоганно зіграну роль ми отримуємо нагороди. А тому сьогодні ми зібралися тут, на церемонії нагородження премії «Оскар»....

Перегляд файлу

Сценарій випускного вечора у стилі "Оскар-2018".

Офіційна частина

ісля відеоролику «Оскар» лунають фанфари. Голос за сценою.)

Голос за сценою: Колись славнозвісний письменник Уільям Шекспір сказав: «Усе наше життя – це гра, а ми в ній – актори!». За своє коротке життя ми встигаємо виконати різні ролі: сина чи доньки, закоханого підлітка, люблячої дружини чи чоловіка, матері чи батька, або ж навіть і знаменитості світового масштабу… За бездоганно зіграну роль ми отримуємо нагороди. А тому сьогодні ми зібралися тут, на церемонії нагородження премії «Оскар».

Пані та панове, дозвольте представити вашій увазі ведучих сьогоднішнього свята Ганну Сергіївну та Івана Миколайовича.

(Під музичний супровід на сцену виходять ведучі.)

Ведучий 1: Ladys and gentlemen! Parents and teachers! Boys and girls! Welcome to the Oskars!

Ведуча 2: Пані та панове! Батьки та вчителі! Хлопці та дівчата! Ласкаво просимо Вас на церемонію Оскар!

В1: Усім відомо на скільки почесно отримувати цю премію. Сьогодні нею будуть нагороджені не зірки Голівуду, а головні герої вечора – випускники 2018 року!

За лічені хвилини вони триматимуть у руках свій головний Оскар, до якого так впевнено йшли    атестат про повну загальну середню освіту та диплом кваліфікованого робітника.

В1: І зараз на червоній доріжці зустрічаємо головних винуватців нашого свята –  випускників 37 групи Полтавського професійного ліцею, їх класного керівника Інну Петрівну Рябко та майстра виробничого навчання Шевцова Івана Миколайовича, який вже очікує їх на сцені.

(Випускники виходять на сцену під музичний супровід.)

(Учні розповідають слова під музичний супровід.)

Учень 1: Дитинство, школа та ліцей – то наче серіал,

Цікавий фільм з окремих кадрів,

Давайте ж відмотаємо назад

Яскраву стрічку наших мандрів.

Учень 2: Червневий день відлунює святково,

І сміх, і квіти й гомін голосний,

Зібрало нині свято нас чудове –

Прощальний вечір, вечір випускний…

Учень 3: І вже дитинство дзвоником злетіло,

Доросле починається життя

Чекаємо на атестати та дипломи –

Путівку в невідоме майбуття.

В2: Буяє світ у зелені, в цвіту,

Оновлюється вся наша країна.

Своє майбутнє, зміну молоду,

Випускників вітає Україна

В1:  Випускний вечір оголошується відкритим!

(Звучить Гімн України.)

(Випускники займають свої місця у залі. Інші – залишаються на сцені. Звучить мелодія фоном.)

Учень 1: Сьогодні у нас свято. І ми довго думали, як зробити його незабутнім і радісним.

Учень 2: І як завжди, сценарій нам підказало життя.

Учень 3: Ми знаємо усі давним-давно,

Що все життя – одне кіно.

Всі жанри можна зустріти тут,

Бо наш ліцей – то справжній Голівуд!

Учень 3: Ось ми й вирішили створити супер-мега блокбастер! І назву ми йому придумали ще на першому курсі – «До кінця виживають найсильніші!».

Учень 4: Усі, хто пройшов виробниче навчання, склав пробні кваліфікаційні робити, захистив випускну роботу, прийшов на ЗНО і склав його.

Учень 5: І тепер позаду залишилися уроки,

Всі практики, екзамени, дзвінки,

Ми були разом аж три роки!

Усе закінчилося. Ми – випускники.

Здавалося, три роки – так багато,

Ніхто й не думав, що так швидко промайнуть.

Тепер нам хочеться, щоб перенесли свято,

Хочаб ще тиждень у ліцеї нам побуть.

В далеку путь сьогодні вирушаєм,

В минуле вже не буде вороття.

Прощай, дитинство, юність починає

Нове кіно під назвою «Життя».

В2: Безумовно, це перший дорослий крок у Ваше світле майбуття! І посприяв у цьому насамперед головний сценарист вашого фільму, директор Полтавського професійного ліцею Роман Михайлович Рябко.

В1: Тож для привітання та вручення атестатів про загальну середню освіту та дипломів кваліфікованого робітника на сцену запрошуються директор Роман Михайлович Рябко та заступник директора з навчально-виробничої роботи Світлана Олександрівна Сліпець.

(Запрошені виходять на сцену. Вітання. Зачитується наказ. Вручення атестатів та дипломів.)

  1. Безгубенко Владислав – і перша наша зірка номінується як любитель дотепного гострого слова, людина безмежної енергії та тонкого почуття гумору. Має неабиякі акторські здібності та запальний характер.
  2. Бєлий Леонід –людина надзвичайно товариська і комунікабельна, переможець у номінації «Юний бунтар та філософ». Він весь час у русі, здебільшого веселий і радісний, у пошуках нових ідей та їх втілення, і, до речі, активного залучення оточуючих до їх реалізації.
  3. Борисенко Діана – завжди привітна та ввічлива, з надзвичайно сонячним поглядом дівчина. Ця завжди позитивно заряджена емоціями зірочка – авторка мільйонних смс-повідомлень, адже вона щохвилинно моніторить усі можливі соціальні мережі.
  4. Брода Діана – цю дівчину можна номінувати як «Абсолютний переможець в експериментах над своїм іміджом», цікава та креативна, запальна та непосидюча, комунікабельна та енергійна дівчина.
  5. Велика Ірина – цю зірку ми номінуємо як «Міс спокій та врівноваженість».Ввічлива, в міру сором’язлива та чемна. Має аналітичний розум та абсолютно миролюбиву вдачу.
  6. Гнєзділов Іван – з радістю представляю вам справжнього «Натурального блондина». Гнєзділов Іван спокійний, врівноважений, тактовний хлопець. Має неабиякий хист до хореографії, в чому ми мали можливість переконатися під час концертів та оглядів художньої самодіяльності.
  7. Дьолог Діана – саме ця дівчина вразила всіх кардинальними змінами свого образу на третьому курсі. Красива, мила, тактовна, спокійна, безвідмовна у виконанні доручень і скромна. Має гарне почуття гумору.
  8. Жмайло Анастасія – природна краса і грація, м’якість і поступливість характеру відрізняють її серед інших. Охайна, акуратна, надзвичайно сонячна та привітна, щира та відкрита,справжня мініатюрна красуня.
  9. Закладна Ангеліна –скромна і ввічлива юна красуня, чесна і щира, дуже справедлива і працелюбна, але, повірте, у цьому янголі схована неабияка перчинка.
  10. Кисорець Анжеліка – її можна номінувати на роль доброї, турботливої та відповідальної дівчини, завжди готової прийти на допомогу у скрутну хвилину. Ввічлива й привітна, серйозна та старанна. Свій вільний час обов’язковопроводить у колі друзів, що говорить про її особливу світлу енергетику.
  11. Клопот Анна – дівчина, у якої найкраще розвинена уява та фантазія. Вона цікава, комунікабельна, чуйна, енергійна, а ще, варто відзначити, що  надзвичайно емоційна та запальна.
  12.  Кочетова Аміна – розумна, вродлива дівчина з тонким почуттям прекрасного. Упевнена у собі, весела та порядна, щира і доброзичлива. Своє майбутнє ця учениця мріє пов’язати із журналістикою
  13. Красільна Тетяна – ця вродлива дівчина має артистичну вдачу та виняткове вміння спілкуватися з людьми. Це справжній ураган емоцій. Лідер, організатор, невтомний діяч та сподвижник позитивної енергетики у групі.
  14. Кривошапко Анна – мабуть, основне завдання кожної дівчини у майбутньому стати не лише гарним кваліфікованим робітником, але й люблячою дружиною та найкращою мамою. І Анна вже стала на цю стезю. Тому самеїї, як одну із зірок цього вечора, можемономінувати титулом «Першоїмами у групі». Зичимощасливої та доброїдоліїй та родині.
  15. Ліхачова Аліна – дівчина, яку сміливо можна номінувати як «Найскромніша зірка 37 групи». Вона симпатична, мрійлива та загадкова, тиха та стриманна, а ще уважна та привітна дівчина.
  16.  Мазур Юлія – справжня кокетка та модниця, власниця брендових помад різноманітних відтінків, та що там – королева валокардину та чоловічих сердець.Комунікабельна і, як завжди, ефектна. А ще – головна іменинниця випускного вечора. Сьогодні Юлія відзначає свій День Народження, з чим ми її вітаємо та зичимо світлого та щасливого майбутнього.
  17. Медвецкі Лідія – у номінації «Найкращий образ слов’янської дівчини», безумовно, перемагає саме вона. Адже ця учениця жвава та енергійна, весела і завзята, доброзичлива і щира, а ще це володарка найрозкішнішої коси Полтавського професійного ліцею.
  18. А  зараз на сцену запрошуємо «Головну брюнетку зоряного випуску»,  Меркуце Надію, яка запам’ятається всім нам відмінним поєднанням краси та розуму. Ось уже про неї дійсно можна сказати, що це спортсменка, найактивніша переможниця олімпіад, незмінна учасниця різноманітних конкурсів, концертів та оглядів художньої самодіяльності, а ще дійсносправжня юна красуня.
  19. Плаксіна Тетяна –тендітна і вродлива, ніжна і доброзичлива, з вишуканим смаком і чарівною усмішкою. Вона завжди в потоці ліцейного життя. Цілеспрямована, всебічно ерудована, харизматичнадівчина, яка має серйозні плани на майбутнє.
  20. Сивокінь Сергій – двигун зіркової команди, душа всього колективу, без якого не можливо цілісно уявити образу цієї компанії юнаків та дівчат. Містер позитив та усмішка 37 групи.
  21. Стрельченко Альбіна – вродлива, відверта, відкрита і надзвичайно емоційна та  вразлива дівчина. Вона не вміє та не може бути байдужою до чужих проблем. І саме з нею обов’язково варто подивитися романтичні мелодрами, адже кожну секунду Альбіна переживає разом із героями фільму.
  22.  Токар Анна – ця дівчина розумна, серйозна та розсудлива.Вона акуратна та старанна, відкрита та доброзичлива, з надзвичайним почуттям такту.Завжди розраховує на власні сили. Але в той же час готова допомогти іншим у будь-яку мить.
  23.  Харченко Карина – вона – маленька, але дуже яскрава зірка цієї команди.Миловидна, швидка і спритна, доброзичлива та щедра, міс «Щирі обійми», такі собі «Free hugs».
  24.  Чумак Денис – цей вродливий хлопець має легку вдачу та виняткове вміння спілкуватися з людьми. Бо він з ними може просто припинити спілкуватися. Вінупевнено йде до своєї мети, айого наполегливість допоможе подолати будь-які труднощі, які стануть на його шляху.
  25. Шкіль Марина –юна зірка академічного масштабу. Незмінна староста, неоголошений заступник заступника директора з виховної роботи, головна учнівського самоврядування, організована, розумна, вродлива, талановита. Людина бурхливої творчої енергії та ентузіазму, гострого розуму та гострого слова.

В1: Дякуємо за привітання та теплі слова. Просимо вас зайняти свої місця у залі.

В2: А ми продовжуємо наш казковий випускний вечір. І знаєте, багато голівудських фільмів розпочинаються зі слів «Десь далеко на Заході…». Так от і ми вирішили теж почати саме такими словами.

В1: Десь у центрі нашої країни, неподалік мальовничих берегів Ворскли, поблизу Південної залізниці, у Полтавському професійному ліцеї (це я так завше розпочинаю свою профорієнтаційну роботу )  1 вересня 2015 року розпочалася буремна історія тоді ще 17 групи. Другого набору «Майстрів ресторанного обслуговування; кухарів» на базі 9-класів. Вже тоді можна було усвідомити, що наш фільм не буде нагадувати документального, чи-то якоїсь мелодрами. Це був справжній вибух – це розпочинався супер-блокбастер.

В2:Звичайно, адже всі знають, що Полтавський професійний ліцей цього року випускає дітей, яких можна сміливо назвати зірками сцени та телебачення, винахідниками, лідерами та просто талановитими людьми. Словом, сучасна еліта і майбутнє України.

В1: Згадаймо лише, скільки акцій та конкурсів було проведено учнями 37 групи.А скільки радісних хвилин вони подарували керівникам, батькам, вчителям та друзям. Учні готувалися три роки досить наполегливо і назбирали подій на справжній серіал.

В2: Тож давайте пригадаємо, як усе розпочиналося. Якою була феєрична перемога, тоді ще 17 групи, одного погожого осіннього дня на конкурсі «Арена талантів».

(Учні виконують пісню гурту Бумбокс «Вахтеры».)

В1:Переконаний, ця пісня закарбувалася у закутки їхньої пам’яті на довгі три роки і навіть більше – стала символом нашої групи.

В2: У  своєму романі "Літо, прощавай"Рей Бредбері писав: «Перемога там, де є рух вперед». І ми переконалися у тому, що для цих учнів не існує шляху назад, не існує зупинок, адже у них особлива любов до життя. Їх наполегливість і завзятість заряджала особливою енергетикою та позитивом будь-який урок і тому працювати разом стало справжньою насолодою.

В1:Так і напередодні нашого свята,зібравши багаж найцінніших здобутків, перемог, талантів, яскравих емоцій та вражень, учні відправились у подорож, аби віднайти формулу успішного випускного вечора. І ви не повірите, але вони розкрили формулу справжнього щастя у словах відомої української письменниці Ліни Костенко.

(Учні виходять на сцену і читають вірш

 Ліни Костенко «Життя іде…» під мелодію «Until»Sting.

Фоном – відео «Квіти».)

Учень 1:Життяіде і все без коректур. 
І час летить, не стишує галопу. 
Давно нема маркізи Помпадур, 
і ми живем уже після потопу.

Учень 2:Не знаю я, що буде після нас, 
в які природа уберетьсяшати. 
Єдиний, хто не втомлюється, – час. 
А ми живі, нам треба поспішати.

Учень 3:Зробитищось, лишити по собі, 
а ми, нічого, – пройдемо, як тіні, 
щобтільки неба очіголубі 
цю землю завждибачили в цвітінні.

Учень 4:Щобціліси не вимерли, як тур, 
щобці слова не вичахли, як руди. 
Життяіде і все без коректур, 
і як напишеш, так уже і буде.

Учень 5:Але не бійсяприкрого рядка. 
Прозрінь не бійся, бо вони як ліки. 
Не бійсяправди, хоч яка гірка, 
не бійсясмутків, хоч вони як ріки.

Учень 6:Людинібійся душу ошукать, 
бо в цьомусхибиш – то уже навіки.

(Танок «Вальс».)

В1: Надзвичайно чуттєвий танець у виконанні _______________________. У ньому справжнє єднання дитинства та зрілості. Своїми філігранними плавними рухамипара нагадує дивовижних птахів, що відлітають у вирій, як і ви, дорогі випускники, сьогодні відлітаєте у вирій Вашого незабутнього та щасливого майбуття.

В2: А допомагали вам відточувати свої знання і вміння, розкривати грані таланту, втілювати розмаїття ваших неосяжних ідей справжні майстри своєї справи. Невтомні сіячі світла та добра.

В1: Увесь педагогічний колектив Полтавського професійного ліцею, безумовно, можна порівняти із великим хором. У кожного освітянина свій голос, свої методи та прийоми навчання, однак усі разом – хором – вони  сіяли у ваших душах розумне, добре, вічне. А про що ж ви мріяли, коли писали контрольні роботи? Які думки не покидали вас під час навчання? – про це ми зараз і дізнаємося.

 

Учень 1:Тим, чия праця важка, непроста,

Тим, чиє слово добром пророста,

Тим, хто відкрив нам науки світання

Ми відкриваєм таємні бажання!

 

Учень 2: Бувало так, що часто ми хотіли,

Щоб у ліцеї учні похворіли,

Оголосили карантин!

А потім, десь так на півроку,

У ППЛ призупинили щоб роботу!

 

Учень 3:Щоб викладач історіїзабула про урок,

А з математики лунав пошвидшещобдзвінок.

А з біології ми книги погубили,

Щоб на уроках ми нічого не робили.

 

Учень 4:І щоб перерви 45 хвилин тривали

А на урокинам би й 10 вистачало.

Щоб прилетів Горинич-змій

12 глав!!!

І інформатику з комп’ютерами вкрав.

 

Учень 5: Зі спецпредметівщоб десь зошити забули,

А краще, на уроці щоб заснули.

А як частенько ми бажали,

Щоб завучів нечисті вкрали.

І десь далеко занесли,

Щоб ми без розкладу жили.

 

Учень 6: А з іноземної щобпогубили словники,

Нехай у них гніздяться павуки.

Щоб дощ на фізкультурі йшов,

Або учитель не прийшов,

І завалився щоб спортзал,

 

Учень 7:Але ж у нас сьогодні бал.

Сьогодні день останній, день прощання,

Пробачте ви за наші ці бажання

Листи, які тримаємо в руці

Прийміть від нас, від щирої душі.

 

(Вручення подяк викладачам під супровід повільної мелодії.)

В1: Ось такими приємностями сьогодні випускники 37 групи радують вас. І ми переконані, що кожен лист, написаний від них з найтеплішими побажаннями любові, добра та злагоди у ваших серцях та вашому домі – це неоціненний знак вдячності за віру в них, за кожне добре слово та за знання і увагу, даровані кожному.

В2:Якось Цицерон розмірковував: маючи поганих кравців – не матимеш гарного одягу, якщо погані пекарі – їстимеш несмачний хліб. Але … якщо матимеш поганих учителів – то не матимеш майбутнього.

 

В1: Однак педагоги Полтавського професійного ліцею – найкращі. І тому наступний номер святкового вечора – це музичний дарунок Шкіль Марини та Меркуце Надії саме вам, дорогі та незрівнянні освітяни!

 

(Пісня «Молодість». Виконують Меркуце Надія, Шкіль Марина.)

 

В2: Сьогодні ці діти дійсно зірки сцени, вони не даремно отримали свої оскари, адже навчалися у молодих, завзятих, енергійних та креативних педагогів.

В1: Але ми не забуваємо й про те, що головними спонсорами нашого фільму завжди виступали єдині і неповторні милі батьки, дідусі та бабусі. Ми знаємо, що через ці три буремні роки життя у ліцеї саме вони постраждали найбільше: вочевидь дещо зменшився бюджет і побільшало в аптечках кожної родинивалер’яни та барбовалу.

В2: Але тепер, коли діти стоять на порозі дорослого життя, вони з найщирішими словами вдячності хочуть звернутися до вас.

(Учениця виходить на сцену і під супровід повільної мелодії декламує вірш.)

Учениця:Говорил не рожденный малыш:
"Я боюсь приходить в этот мир...
Столько здесь неприветливых, злых
Глаз колючих, усмешек чужих...
Я замерзну, я там заблужусь,
Я промокну под сильным дождем...

Ну к кому я тихонько прижмусь?
С кем оставшись, побуду вдвоем?" 
Отвечал ему тихо Господь:
"Не печалься, малыш, не грусти... 
Ангел добрый, он будет с тобой
Пока будешь мужать и расти...
Будет он тебя нежить, качать,
Наклонясь, колыбельные петь.
Будет крепко к груди прижимать,
Будет крыльями бережно греть.
Первый зуб, первый шаг видеть твой
И ладошкой слезинки стирать,
А в болезни, склонясь над тобой,
Жар губами со лба убирать...
И когда, начиная взрослеть,
Ты дорогу отыщешь свою,
Ангел будет вослед лишь смотреть,
Повторяя молитву свою..."
"Как же Ангела имя?-скажи...
Как его мне средь тысяч узнать?"
"Это вовсе не важно, малыш...
Мамой будешь ты ангела звать!"
 

(Відеоряд телефонних дзвінків «Я люблю тебе, мамо».)

Учень 1:Де сонце засинає вечорами
Під тихі колискові давніх літ,
У спогадах живе разом з піснями 
Родинного тепла безмежний світ.


Учень 2:Примножить щастя й радість із роками
Тепло родинне, вишите добром, 
Якщо плекають діти із батьками
У люблячих серцях його разом.


Учень 3:Літа гайнуть у вирій за птахами,
Минуле перейде у спогад-дим,
Та вічно залишатиметься з нами
Тепло, яке нам дав батьківський дім.

В1: Щиро вдячні вам, дорогі батьки, за те, що виховали справжніх патріотів нашої держави, за те, що повсякчас відповідали на дзвінки, за те, що контролювали поведінку своїх дітей та радо допомагали нам у їх вихованні.

В2: Тому для вас, енергійних, мудрих та доброзичливих, наступний дарунок у виконанні __________________________________________ – запальний джайв.

(Танець.)

В1: У житті, як у фільмі, в кожного є роль. Хтось навчає, хтось вчиться. А хтось супроводжує по життю, спостерігаючи за кожним кроком, даючи напутні слова і знаючи навіть більше, ніж батьки.

В2: Звичайно, ці слова про керівників групи: майстра виробничого навчання, Івана Миколайовича, та класного керівника, Інну Петрівну. Ці люди зіграли чи не найголовнішу роль у блок-бастері. Тож зараз до слова запрошуємо на сцену класного керівника Рябко Інну Петрівну.

(Виступ класного керівника. Нагородження подяками батьків. Лунає мелодія фоном.)

Учень 1:Якітерплячі все-таки нашікерівники.

Вони нас то в кіно водили,

То на екскурсію возили,

Завждиідею подавали,

Ходитиу ліцей нас заставляли,

А ще до пізньої пори

Робили з нами вечори.

І непомітновчили нас добру,

Порядку кожен раз,

І скількивистачалосили,

Людей порядних з нас ліпили,

І до дверей нас провели,

Щоб ми в життяіти могли

Дорослі, добрі, повнісили,

Щобвжесамі добро творили.

Та ми в житті вас не забудем

І пам'ятатизавжди будем.

І слово, й посмішкуласкаву,

То хитрувату, то лукаву,

І ту любов, щовіддавали,

За все ми вдячні вам без ліку,

Спасибініжне і велике!

(Учні дарують квіти класному керівнику та майстру виробничого навчання. Лунає мелодія фоном.)

В2:А зараз, звісно, хотілося б вкотре звернутися до випускників.

 

(Декламація вірша під супровід мелодії.)

 

Пелюсткамивідтроянд
Простелю вашу дорогу,
Хай любов палка іде 
Завжди з вами в ногу.
Зичудолідоброї я вам,
Зорянихсвітанків,
Успіх хай насіє вам
Ніжнихтеплихранків...

Від тепла долоньбатьківських
Набирайтесь сили,
І тримайте курс у світ
Без нудьги, красиво!
Розцвітає хай у серці
Посмішкащаслива.
В світлу путь летіть, пташата,
Зграягомінлива!

Хай добро посієщедрість
Рястом довголіття,
Цвітомяблуньки хай пахне
Ваше покоління.
Полонить серця нехай
Музикакохання,
Мріямсвітлимприсвятіть
Всісвоїдерзання!

Пелюсткамивідтроянд
Простелю вашу дорогу,
Хай любов палка іде
Завжди з вами в ногу!

 

Бережіть любов, бережіть цей світ, адже ви народжені щасливими людьми.

 

(МеркуцеНадіявиконуєпісню «Береги любовь…»)

В2: Дорогі друзі! Ще не раз лунатимуть у цьому залі сміх і спів, нові діти сідатимуть за парти і щороку ліцей прощатиметься зі своїми учнями. А ви, дорогі випускники, востаннє стоїте у цьому святковому залі. Запам’ятайте себе такими! Молодими, гарними. Романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення своїх мрій і сподівань.

В1:Сьогодні ваш день! І ця церемонія нагородження Оскар престижною премією Міжнародної академії кіномистецтв справді особлива. Адже саме вона закриває ще один фрагмент вашого життя – ліцей.

В2: Життя у ліцеї – це теж свого роду фільм, а відтак – мистецтво, в створення і реалізацію якого було вкладено чимало сил і терпіння, щоб отримати достойний результат.

В1:І якщо у дорослому житті у вас траплятимуться хвилини відчаю і розлуки, згадайте це свято, своїх друзів юності і вам стане легко, ви відчуєте себе не такими самотніми. Ще будуть сьогодні особливі емоції, сміх, радість, погляд крадькома і передчуття чогось незвичайного, тож запам’ятайте їх на довгії-довгії літа.

В2: А зараз запрошуємо вас востаннє, дорогі випускники, на цю святкову сцену.

(Звучить фінальна пісня. Усі випускники виходять на сцену.)

В1: На цьому ми завершуємо наше свято.

В2: В добру путь, дорогі випускники!

docx
Додано
12 січня 2019
Переглядів
1274
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку