Сценарій випускного вечора

Про матеріал

Сценарій заходу - літературно - музична композиція, що підбиває підсумок навчальному року. На протязі вечора звучить багато музики, теплих слів привітання. Сценарій знадобиться колегам, кожен обере щось корисне для себе, додасть свою родзинку. Матеріал призначений для вчителів, педагогів-організаторів, завучів з виховної роботи.

Перегляд файлу

ВИПУСК - 2014

 

Фанфари.  Звучить мелодія шкільного вальсу

Ведучий.

Бувають дні, яким нема ціни –

Коли коханий поруч чи кохана,

Коли хмелієш в пахощах весни,

Та дні такі не раз ще будуть з нами.

Усе повторюється – радість і печаль,

У нас в житті усе ще може бути –

І лиш дитинства світ не повернути.

І дощ, і сніг, і щастя, і журба –

Все буде ще не раз в житті людини,

І тільки випускний , святковий бал

У кожного із нас один – єдиний.

Виходять ведучі  «Этот мир придуман не нами, этот мир придуман не мной»

Ведучий І: Добрий вечір, дорогі друзі, шановні вчителі, батьки, гості!

 

Ведучий 2:  На прекрасному святі юності і краси, радості і смутку, мрій і сподівань вас вітає

 

Разом:               наша рідна школа!

 

 

 

Ведучий 1: Це свято дороге і бентежне для всіх, хто знаходиться  в цьому залі: для батьків, які завжди хвилюються за своїх дітей, для вчителів, які пишаються кожним із сьогоднішніх випускників, для односельців, які прийшли підтримати і привітати їх у ці щасливі хвилини.

 

Ведучий 2: І, звичайно ж, це свято дороге самим випускникам. Бо вони подолали перший етап на довгому шляху під назвою “Життя”.

 

Ведучий1: Чи задумувався хтось над тим, що сниться в переддень свята юнакам і дівчатам, котрі сьогодні запросили нас на випускний вечір: може мрія, може щастя, а може…

 

Ведучий 2: Не будемо гадати, бо скільки випускників – стільки мрій і задумів, планів і бажань.    

                                                                                                                                                 Ведучий 1:  Сьогодні наших дітей на побачення запросила юність – палка, безмежна, закохана в майбутнє.

 

 

Ведуча 2.                                                                                                                                                                                  Стрічайте, друзі, гідну зміну,                                                                                              Красивих всіх випускників.                                                                                                                                 Твоя це гордість, Україно,                                                                                                                                              Гордість, щастя для батьків.

             

       Завіса розкривається. Вихід випускників

Ведуча 1

Минають роки й покоління,                                                                                                         Маленький дорослим стає.                                                                                                                                            Та крила в житті лебедині                                                                                                                                          Вам рідная школа дає! 

Ведуча 2                                                                                                                                                      І в цю урочисту хвилину поряд з випускниками ті, хто справді надав їм крила – класний керівник 11-А класу  Крива Марія Яківна, а також іх перший вчитель Ярмош Тетяна Петрівна; класний керівник 11-Б класу Тимошенко Світлана Юріївна, та їх перший вчитель  Євдокимова Людмила Апполінарівна.

          Музичний фон. (заходять класні керівники та перші вчителі, випускники              проводжають їх на свої місця          

                           На сцену виходить випускник, з ним - першокласник

                     (на мотив песни С. Никитина «Диалог у новогодней елки».)

Випускник:
Сьогоднішній день-дивовижний, він трохи схожий на казку.

Першокласник:
А що зараз буде? Казка?

Випускник:
Казка

Першокласник:
Страшна?

Випускник:
Ні, сумна.

Першокласник:
Але у неї буде щасливий кінець?

Випускник:
Безумовно! Всі казки мають щасливий кінець. Але ця казка мала дуже щасливий початок ....
Багато-багато років тому, коли дерева були великими, стежки в шкільному дворі довгими, а шкільні драбини-крутими і високими, мами і тата привели до школи тридцять хлопчиків і дівчаток. Якимось дивом вони опинилися в одному класі ... Так почалася ця світла казка під назвою «Дитинство»

Першокласник: Я цю казку знаю. Я сама в ній живу

Випускник:
Але для нас ця казка закінчується. І ми йдемо у великий дорослий світ

Першокласник:
І в дитинство вже не повернетесь?

Випускник:
Ні, не повернемося

Першокласник:
Ніколи-ніколи?

Випускник:
Ніколи - ніколи

Першокласник:
Тоді прощайте, щасливої ​​дороги!

Ведуча 1                                                                                                                  Відлітаєте ключем журавлиним,                                                                                                   У вирій життя школа вас проводжає.                                                                                           І, як ведеться в житті цім невпиннім,                                                                                    Щасливої долі вам щиро бажаєм!                                                                                          Вінчайте славою рідну Батьківщину!                                                                                 Сьогодні вас вітає Україна!

    Звучить Гімн України.

Ведуча 2.                                                                                                                                          А зараз дозвольте представити гостей, які присутні на нашому святі. Це – найближчі, найрідніші для наших випускників люди, їх батьки. Для них сьогоднішній день – також свято. Але дивлячись на своїх дітей, радіючи за них, вони згадують, напевне, і свій випускний, і свою юність. А від того стають красивішими і, навіть, молодшими. Вітаємо батьків оплесками!

Ведуча.1.                                                                                                                                              Та перелік гостей буде неповним, коли ми не згадаємо людей, які були поряд із випускниками всі роки навчання в школі, які віддавали їм не тільки свої знання, а й частину свого життя, свою душу. Привітаємо оплесками учителів школи. 

Ведуча 2
На наше урочисте свято                                                                                                                Ми запросили гостей багато!                                                                                                    Вітаємо оплесками їх  у нас на святі …

Ведуча 1 З вітальним словом до випускників звертаються шановні гості нашого свята:
 

 

Ведуча 2 До вітального слова запрошується  ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Випускник.      Шановні гості! Осяйних висот ми досягаєм,
          Коли є поруч саме Ви.
          За працю вашу, доброту, турботу
          Спасибі, і низький уклін Вам до землі.

Ведуча 1:

      Випускний прощальний вечір зі школою… Останні урочисті хвилини шкільного життя… Квіти і випускний бал… Ще кілька днів – і старт у вир життя. Що побажати вам? Як сказати напутнє слово? Хто його має сказати? Ви вже, мабуть, здогадалися, звичайно – директор школи. Зустрічайте,  Краснодемський Юрій Йосипович.

                            (слово директору школи)

 Ведучий 2.                                                                                                                  Підходить урочиста мить

Яку не можна пропустить

Випускники схвильовані стоять -

Їм зараз вручать атестат .

 

Ведуча1.                                                                                          Слово для оголошення наказу надається заступнику директора з навчально-виховної роботи Фалій Людмилі Анатоліївні.

 

Ведучий 2:                                                                                                                                                                     Хоч сумніваєтесь, куди іще пристати,                                                                                                                                                                                     Та подолавши всі етапи шкільних мук,                                                                                                      Приймайте в нагороду атестати                                                                                                                             З директорських та завучевих рук.

         Вручення атестатів.

Випускниця: Шановні Юрій Йосипович та Людмила Анатоліївна!                                                                   Прийміть від нас ці квіти, як подяку,
В них - часточка дитячого тепла.
Ми дуже вдячні Вам,за те, що ви для нас зробили -
  Здоров’я вам на многії літа!       

   (дарують квіти директору)

Ведуча 1                                                                                                                                Що ж, атестати є! І щастя блиск в очах!                                                                                                         Це вже початок! Ваша перша пташка у руках!

Випускник                                                                                                                                        Нехай віщують невблаганно,                                                                                                                                     Що все життя є тільки гра…                                                                                                                    Минуле оглядати рано,                                                                                                                              Дивитися в майбуття пора!

 Ведуча 2                                                                                                                                             Прийде світанок… Сонце, зустрічай!                                                                                                                     Дай для польоту пташенятам неба!

 Випускник                                                                                                                                                     Слова звучать: «О, школо рідна, прощавай!                                                                             Ми завжди будем пам’ятать про тебе!»

Музыка. Песня «Мой номер 245» (Г. Кричевский).                                                                                                                      Не за границу, не в Бонн, не в Ниццу
Я выпускаюсь навсегда
Из школы милой, где учился,
Учился плохо иногда! (1-2)
Не сдал контрольную работу
И три зачета завалил, (2-3-4-5)
Пересдавать мне неохота,
Кому я должен - всем простил.
Последний прозвенел  звонок,
Последний кончился урок,
И будем скоро выбирать мы
Одну из тысячи дорог.                                                                                                                                                                          Я сдам экзамены на пять,
И в аттестате есть печать,
И свой 11клаасс
Всегда я буду вспоминать!

Вип.1: Одиннадцать лет, долгих одиннадцать лет мы провели словно заключении!

Вип. 2: Отказывали себе во всем...

Вип. 3: В лишней прогулке...

Вип1.: В дискотеке...

Вип.2 : В лишней интересной книжке!

Вип.3: И вот она, эта торжественная минута!

Все: На свободу с чистой совестью!
 

Вип. 1: Условно-досрочно освобожденные...

Вип. 2: Мученики просвещения и науки...

Вип.3 : Новая генерация...

Все: Выпускники 2014года!!!
 

Музыка. Песня «Я милого узнаю по походке» (Г. Сукачев).

Все (поют):                                                                                                                                                                                                             Я завуча узнаю по походке,
Директора узнаю по следам, (1 зэк показывает следы снежного человека)
Погоду знаю по метеосводке,
А школу узнаю по кирпичам!
Эх, по белым кирпичикам!

Зэк 1 (показывает фото классного руководителя):
А милую узнаю я по фотке,
Оставила мне карточку свою!

Все (поют): А милую узнаем мы по фотке
Оставила нам карточку свою!

Вип. 1: И свобода нас примет радостно у входа!

Вип. 2: Вот он, этот сладкий воздух свободы!

Вип. 3: Сто путей и сто дорог для нас открыты!

Вип: Подождите, мы с вами повзрослели и  у нас только две дороги: или опять сядем лет на пять в институт, или бессрочные каторжные работы до конца ваших дней. Вот вам и вся ваша свобода!

Вип. 1: Ой, мне че-то опять так в школу захотелось!

Вип. 2:  Пустите нас обратно!
 

                      Пісня про школу "Sanny"

Школа, мы хотели вырасти скорей, школа, не забыть уже нам этих дней.
Но ты не грусти, за все нас прости и пожелай нам доброго пути.
Школа, я пою: "I love you"
Школа - лучшие подруги и друзья. Школа - это то, чего забыть нельзя.
Но ты не грусти, за все нас прости и пожелай нам доброго пути.
Школа, я пою: "I love you"

Вип : Для нас із тобою ця школа відчинила свої двері багато років тому.
Вип : Давайте зазирнем в минуле і знімемо гриф секретності з документів одинадцятирічної давнини .
Ведучий  : Із секретних архівів відділу  освіти. Осіннім ранком 200  року на шкільне подвір'я стікалися різновікові групи людей , ідентичність їх зовнішнього вигляду наводила на дивні роздуми Біля входу в будівлю школи формувалися групи осіб у віці від 6 до 7 років, яких з посмішкою зустрічали вчителі.

 (Исполняется песня «Учитель мой ...» на мотив песни из к/ф «Семнадцать мгновений весны».)
Учитель мой!
Прекрасен наш союз,
Союз сердец и братство нерушимое,
Мы вам могли б воздвигнуть монумент –
Но кончились дотации, дотации.
Сценарий наш - почти, что детектив,
Хотя в нем нет ни Мюллера, ни Штирлица,
Писался он, конечно, от души,
С теплом внесли в него и Ваши лица мы.

Ведучий : Цілком таємно ... Сформованому  в  200   році колективу, належало за 11 довгих років під наглядом шефа агентів народної освіти зазнати на собі багато різних державних експериментів .
          ( Демонструється слайд- фото директора. )
 

Ведучий  : Інформація до роздумів . Характеристика на шефа агентів народної освіти - директора школи. Директор - він же вчитель , він же батько шкільних експериментів . Характер : місцями урівноважений , дуже стійкий : пильний до порушників, чистоти та порядку , володіє владним голосом : все бачить , все чує , все знає


В школі гарні вчителі,                                                                                                                          А директор- просто клас!                                                                                              Часом він не спав, не їв                                                                                                    Турбувався все про нас                                                                                                                  Вже і скроні в нього срібні,                                                                                                     Важко працювать з дітьми.                                                                                                               Школі спонсори потрібні,                                                                                                                                            Памятати будем ми.                                                                                                            Залишайтеся таким                                                                                                             Впевненим і діловим.                                                                                                                         І прохаємо ми вас                                                                                                                           Не забудьте випуск наш.

Вип. від  випускників 2014 року, для найкращого та наймудрішого директора, найщиріші овації вдячності.

Ведучий: Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на помічників шефа - агентів народної освіти в областях всіх наук. Натури діяльні, суперактивні. Пройшли спецпідготовку в групі особливого призначення, придбали навички та вміння спілкування з будь-якими індивідуумами.

Особливі прикмети: захопленість, здатність швидко робити пошук, вміння перебувати відразу в декількох місцях, все бачити, все чути, все знати.  Ви ще не здогадалися про кого ми вам розповідаємо?  Так це наші завучі: Краснодемська Любов Федорівна та Фалій Людмила Анатоліївна.

Всі завучі в школі – опора надійна                                                                                              Як всесвіту давнього ті три кити                                                                                             Отож ми сьогодні, окремо вітаєм                                                                                             Тих, в кого турбот, крім уроків – гора.                                                                               Спасибі їм треба сьогодні сказати                                                                                Вклонитись їм низько прийшла вже пора.

(на мелодию песни из к/ф «Гардемарины, вперёд!»)

 

Не вешать нос, администратор,

Ведь всё же жизнь не так плоха,

Наступят, верьте, времена,

Воспрянем все мы ото сна

 Ведь школа нас соединила

Вип. Любов Федорівна та Людмила Анатоліївна ми вдячні вам за ваш розум, за вашу мудрість. Прийміть від нас щирі вітання.

 

Ведучий: Після закінчення чотирьох  років агенти народної освіти: Євдокимова Людмила Апполінарівна та Ярмош Тетяна Петрівна завершили свою частину експерименту, в результаті чого сформована група осіб, яка, досягла 10-річного віку, досконало  вміла читати, писати і говорити.

Вип. Літа... Літа...
Що ж, не спиняйтесь, летіть,
І довгі дні несіть у забуття.
Ніщо не вічне – лиш мій перший вчитель
Живе в моїй душі усе життя.

Вип. Всі ми в пам’яті зберігаємо ім’я першого свого вчителя. Для нас  такими є: Ярмош Тетяна Петрівна та Євдокимова Людмила Апполінарівна

Згадаємо, як ще маленькі були, коли в перший клас ми прийшли.

            (Музика. Сценка 1  )

Дівчинка: Ей, слухай, як тебе звуть?

 Хлопчик: _________.

Д.: А ти з ким сидиш?

Хл. Не знаю.                                                                                                                                      Д. Будеш сидіти біля мене (силоміць садить його)

 Хл. А тьотя не лаятиме?

Д.: Не тьотя, а учителька.

Хл.: Як же вона буде нас учити, як сама нічого не знає.

Д.: Думаєш?

Хл.: Ти що, сама не бачиш, вона весь час у дітей питає.

Д.: А мене ________ звуть. Запам’ятаєш?

 Хл.: Звичайно, так мою кішку звуть.

Д.: Сам ти кішка.

Хл.: Кішка – то тьотя, а я дядя. Не дражнись, а то вчительці розкажу.

Д.: То ти ще й ябеда? Ми в садочку таким носи квасили. (дівчинка замахується, а хлопчик плаче)   Добре, не плач, я тобі цукерку дам.

Хл.: Не хочу.

Д.: Годі, давай миритися.

Хл.: То давай цукерку.

Д.: О, здається й урок закінчився.

Хл.: От добре, а завтра знов приходити?

Д.: І завтра, і післязавтра, і ще 11 років. А тебе вдома не попередили?

Хл.: Так довго вчитися. А коли ж жити?

Д.: Почекай, а портфель?

Хл.: Я взяв.

Д.: Мій портфель. Тепер ти завжди будеш його носити!

Хл.: А цукерку?

Д.: А цукерку ми порівну поділимо.

Звучить музика.


Вип.                                                                                                                                                     Вчителько перша!
В цей святковий час,
Ми напутнє слово
Хочем чути від Вас!
 

         Слово перших вчителів

  1. Дорогі наші Людмила Апполінарівна та Тетяна Петрівна!!!                                                                                                      Ви нас впізнали? Подивіться:                                                                                                  Тут ваші першокласники стоять,                                                                                                                    Носили ми великі ранці                                                                                                                           І ручки забували ми узять.                                                                                                                                    З любов’ю згадує про вас увесь наш клас.                                                                                              Такою милою, знайомою                                                                                                                                                      Ми були рідними для вас,                                                                                                                                          А ви для нас – найласкавішою мамою.
  2. А також хочемо привітати всіх вчителів початкових класів: Ткачук Людмилу Миколаївну, Орлову,   Пилипову Світлану Миколаївну, Логвін Олену Олександрівну.
  3. Спасибі вам, земний для вас уклін                                                                                           Ви від своїх випускників приймайте.                                                                                            І просим: першокласників малих                                                                                                    Ви з тою ж ніжністю і строгістю навчайте.                                                                                   Ми будем пам’ятати Вас такими                                                                                                     І пам’ять нам ніколи не змінить…                                                                                                         Квіти і пісню в дарунок                                                                                                              Ви від нас щиро прийміть

 

 (на мелодию песни И. Крутого «Ангел-хранитель мой»)

 

Мой первый шаг, мой первый друг,

Всё это вспомнилось и светлей стало вдруг.

Благодарю всей душой

С нами прошедших весь этот путь большой.

 

Припев: В небе ночном, на исходе детства –

              Ярких жемчужин рой.

              Не покидай, сотканный из света,

              Ангел-хранитель мой.

              После дождя – радуги след,

              А после музыки на душе тихий свет.

              Нам предать друг друга нельзя,

              Добрый учитель наш смотрит нам в глаза.

 

 Ведучий: До подальшого набуття знань та  умінь, отриманих у початковій школі, приступили агенти народної освіти, що характеризуються дуже вузькою спеціалізацією.

Ведуча . Ой , а що це в тебе за книжки ?
Ведучий . Це повне зібрання моїх шкільних творів ! Ось , будь ласка , ____________________________________________________________________________________________________________________________________Ведуча . Ну-у , я це все вже давним-давно знищила ! Безжально спалила !
Ведучий . Даремно ! А я ось передивлюся все це  трохи і перетворю все в роман! У велике історичне полотно . Так би мовити , енциклопедію нашого шкільного життя .
Ведуча . Ну а про любов там буде ?
Ведучий . Звичайно , буде .
Ведуча . І хто ж герої ?
Ведучий . Він і вони. Він - це наш клас .
Ведуча . А вони ?
Ведучий . А вони - це Боровик Галина Іванівна, Федорова Наталя Петрівна та Чаманова Інна Миколаївна , наші вчителі української мови та літератури .
Ведуча . О, тоді це любов взаємна !

Ведучий 1 : Цілком таємно . Характеристика на вузькоспеціалізованих агентів народної освіти в області української мови та літератури . Незважаючи на незвичайні труднощі , вам все ж вдалося навчити нас рідної мови .

Пісня ТІК «Вчителька»

Вбрання красиві, ми всі щасливі                                                                                                Повсюди посмішки-букети квітів                                                                                                   Настрій урочистий в усіх, хто з нами                                                                                                       По щоці сльоза тече у мами

Приспів:

Вчителька, – мікрорайону нашого жителька

Ти замість того, щоб в кіно піти, –

Сидиш перевіряєш свої зошити. (весь куплет – 2)

 

Українська рідна мова                                                                                                                    наша пісня колискова                                                                                                                          ви нас навчили рідну  мову любити                                                                                                                                       як же без вас будем далі ми жити

Вип. Шановні Галина Іванівна, Наталя Петрівна, Інна Миколаївна. Ми щиро дякуємо Вам за те, що Ви відкрили нам красу і співучість української мови.

Ведучий 1 : Цілком таємно . Характеристика на вузькоспеціалізованих агентів народної освіти в області російської мови та літератури . Помічені в пропаганді серед молоді творів російських класиків. У літературних колах близько знайомі з Олександром Сергійовичем , Миколою Васильовичем . Особливо близькі з Антоном Павловичем . Особливі прикмети: не проходить молодість.


Ведучий 2 Завдяки вашим зусиллям, ми з льоту визначаємо авторський стиль, любимо читати і навіть іноді складаємо .
Ведучий 1 : Ми Вам покажемо , що-небудь з останнього.

Сценка 2

Вип. Щира подяка вчителям зарубіжної літератури та російської мови Марії Яківні та Ларисі Григорівні. Професіоналам з великої літери, мрійливим жінкам, закоханих у поезію.

Ведучий 1: Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на вузькоспеціалізованих агентів народної освіти в області математики Рожко Лідія Андріївна, Анохіна Тамара Миколаївна та Сіянко Алла Василівна.  Характер нордичний, прямокутний. Досконало володіють початком аналізу, алгеброю і геометрією. Особливі прикмети: красиві, розумні, поетичні.

Ведуча . А тепер поговоримо про математику .
Ведучий . А що про неї говорити ? Математика любить мовчання .
Ведуча . Дійсно, всі геніальні думки народжуються  в тиші.
Ведучий . Тоді зрозуміло , чому наш клас не зробив жодного математичного відкриття !
Ведуча . Помиляєшся , одне відкриття на уроці математики ми все-таки зробили.
Ведучий . Яке ?
Ведуча . Ми відкрили , що математичне свідомість первинна !
Ведучий . І математичне завдання первинне! Я , наприклад, робив домашні завдання тільки з математики !
Ведуча . Правильно , математика - це святе !
Ведучий . А все інше можна списати ! Дивіться самі!

(на мелодию песни Алсу «Зимний сон»)

 

Степень поднимается выше,

Логарифмы сводят с ума,

В интегралах все мои мысли

И в системах радость моя.

Многочлены все разложила,

Корни все уже извлекла,

Косинус и тангенс сложила,

Графики построила я.

 

Припев  : Мне алгебра теперь подруга,

               А вместо друга – транспортир.

               Я рассчитаю площадь круга,

               Ведь цифры – это весь мой мир,

               Сложение и вычитанье,

               Деленье, дроби и равно…

               Вам шлю любви моей признанье

               Давно…

(на мелодию песни «Люди встречаются, люди влюбляются, женятся»)

 

Люди встречаются, люди влюбляются, женятся.

Я всё стою у доски и беру интеграл.

Только зачем? Я ж умею владеть калькулятором,
Чтобы меня продавец не обсчитал.

Снова у доски стою, проклинаю жизнь свою,

Знаю я, ученье – свет, но не легче от этого, нет!

 

Вип. Дякуємо Лідії Андріївні, Тамарі Миколаївні, Аллі Василівні за знання, за те, що уроки математики завжди для нас були цікавили

Ведучий 2: Резиденти нашої розвідки з'ясували, що у нас в школі є групи особливого призначення, здатні в будь-якій ситуації на питання: «Ду ю спік інгліш?» Чітко відповісти «Ніхт ферштейн».

Ведуча . Сергій , скільки ти знаєш мов ?
Ведучий ( робить вигляд , що вважає на пальцях) . Чотири . Російська, Паскаль , Сі + + , Делфі .
Ведуча . Та ні ! Ось на якому б ти мовою розмовляв в Англії?
Ведучий . Звичайно ж , на мові міміки і жестів.
Ведуча . А навіщо ж ти тоді в школі англійську вчив?
Ведучий . А-а ... Ну це щоб Шекспіра в оригіналі читати!
Ведуча . І що, прочитав ?
Ведучий . Та ні , ніколи мені !
Ведуча . А я знаєш , навіщо англійська вчила ? Щоб бути багатшою!
Ведучий . А - а , зрозуміло , типу , дипломатом там бути або нареченого закордонного знайти Ведуча . Та ні . Знаєш, є така мудрість , що чим більше людина знає мов , тим вона багатша !
Ведучий . Ну так, значить , Тініна Валентина Миколаївна та Мєлкомукова Ганна Миколаївна нас на уроках англійської мови конкретно збагачували !

на мотив «Перелетная птица» (Кристина Орбакайте) песня учителю Английского языка
Ты меня не понял – это очень мило!
Я же по-английски говорила: алфавит я знаю просто досконально!
Почему же нет взаимопониманья?
Если ты хочешь в мире быть вольной птицей,
То иностранный может пригодиться!
 

Вип. Ми щиро дякуємо Валентині Миколаївні та Ганні Миколаївні, вчителям іноземної мови. Завдяки вам ми майже досконало володіємо англійською, українською і досконало суржиком.

Ведучий 2: Цілком таємно. Деякі агенти пройшли спецпідготовку в групі особливого призначення біохімічного факультету університету, де придбали навички розчинення в середовищі учнів     і нейтралізації шкільних конфліктів. Особливі прикмети: мають почуття гумору, вміють перетворюватися на лакмусовий папірець при спробах учнів напустити туман або випасти в осад.

Ведуча . Так , питання всім на кмітливість. Що пов'язує англійську мову і хімію ?
Ведучий . Я готовий відповісти без підготовки ! На англійській ми катали домашки з хімії !
Ведуча . Правильно ! І як добре , що нам не задавали додому робити досліди Ведучий . Ми б наробили ! Ми б намішали !
Ведуча . А починалося все так добре! Пам'ятаєш , з яким завзяттям бігли ми на уроки хімії ?
Ведучий . Ще б, нам там досліди показували !
Ведуча . І ми своїми очима бачили справжнє диво !
Ведучий . А потім навчилися бачити ці чудеса навколо себе !
Ведуча . І все це завдяки Тимофієвій Наталі Петрівні !

«Опа-хімія»

Это химия, химия.                                                                                                                                                           Школьники-химики приветствуют воздушно.                                                                                                                В нашей школе химиком быть очень круто                                                                                                                    Будем на благо нашей родины учиться.                                                                                                                                               Растворять, мешать , вонять и все-же научиться.                                                                                           Химия, ты свыше нам дарована как чудо.                                                                              Химия с тобой мы в жизни видимся повсюду.                                                                                                 Химия,  мы неразрывно связаны с тобою.                                                                                                 Химия, повсюду химия.                                                                                                                    Только это нам поможет создавать и различать.                                                                           Только с этой наукой можно                          попапсть и непопасть.                                          Это химия…химия… оп-оп-оп-оп. Эй, нахимичте оп…                                                         Это химия, эй, нахимичте оп-оп-оп-оп, это химия

Вип. Наші найкращі побажання вчителю хімії Наталі Петрівні. Ви, навіть, за відсутності реактивів можете відтворити будь-яку хімічну реакцію.
 

Ведучий 1: Прямолінійна і наелектризована агент народної освіти в галузі фізики.

Ведучий . Хімія , звичайно , наука цікава , але є одна наука , знати яку повинен кожен поважаючий себе сучасний молодий чоловік. Це фізика.
Ведуча . Ну ти загнув ! Та ще наші бабусі і дідусі вирішували питання: бути їм фізиками або ліриками .
Ведучий . Ну так от , я для себе це питання вирішив . Фізиком мені не бути! Аж надто відповідальна це справа!
Ведуча . Так, це точно! І ракети впадуть не туди , куди потрібно , і літаки не туди полетять , і атомні реактори можуть під контролю вийти .
Ведучий . Але без фізики все одно не прожити !
Ведуча . Ну да , навіть якийсь там паршивенький комп'ютер без фізики не починається .
Ведучий . Подумаєш , комп'ютер , навіть  електричні лампочку вставити.
Ведуча . Ну не будемо ми фізиками , це не страшно!
Ведучий . Головне , розуміти суть фізичних явищ .
Ведуча . А ось цьому і навчила нас Дружко  Валентина Василівна!
 

Елена Ваенга - Курю

Если бы мы знали её
Если бы могли бы понять ,
С физикой многое могли бы постичь
Многие процессы просчитать.

Да не важно, что ты учил,
Ведь не важно что, а как,
Учитель у доски все поняла,
Что ты в физике полный дурак.

Снова стою одна,
Снова решаю снова,
Ох, уж этот Ньютон
Не сиделось ему дома.
Снова тело в воде
где-то там закон Ома
Сила ууу, скорость вжик
Физики это основа.
 

Ведущий 2: Шановна, Валентина Василівна, ви  кожного дня нам доводили, що земля має силу тяжіння, а негативно заряджені електрони і учні відштовхуються один від одного.
 

Ведучий 1: Цілком таємно. Характеристика на вузькоспеціалізованих агентів народної освіти в галузі біології.
 

Ведучий 2: За час роботи успішно пройшла природний відбір і залишилася єдиними носієм генів біології в освітній установі. Особливі прикмети: всіх намагаються втягнути в партію зелених. 

Сценка 3

Ведущий 1: Ми вітаємо нашого вчителя біології Воронцову Валентину Павлівну.


Ведучий . Так, ось так цікаво виходило в школі. На біології повністю усвідомив себе ссавцем
Ведуча . А потім приходиш на урок історії та вирішуєш глобальні історичні проблеми.
Ведучий . І усвідомлюєш себе вже творцем історії !
Ведуча . А як багато захоплюючих історій розповіли нам на уроках Краснодемський Юрій Йосипович, Щека Наталя Андріївна та Тимошенко Світлана Юріївна!
Ведучий . І всі ці історії склалися у велику історію ...
Ведучий . В історію людства.

Ведучий 2: Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на вузькоспеціалізованих агентів народної освіти в галузі історії та суспільствознавства.
Особливі прикмети: неповторний шарм, чарівність. Завжди все про всіх і про все знають, на всіх політичних діячів мають досьє.

Сценка 4

Вип. Вітаємо Юрія Йосиповича, Наталю Андріївну та  Світлану Юріївну! Це вчителі історії широкої ерудиції, що вільно і невимушено орієнтуються в глибині століть і сучасному мінливому житті.


 

Ведучий 2: Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на вузькоспеціалізованих агентів народної освіти в галузі географії. Характер невловимий, поривчастий, до 50 м / с з грозами, без опадів. Потепління періодично чергується з похолоданням.

Ведучий (вийшов з компасом ) . Ти знаєш , Наташка , я такий радий , що навчився орієнтуватися за компасом !
Ведуча . Ну і де тобі це може стати в нагоді ? У метро всюди покажчики , на вулиці можна у перехожих запитати дорогу.
Ведучий . А от уяви собі , приїду я в яку-небудь країну , наприклад в Заїр .
Ведуча . Ой , як далеко і страшно! Як би там не заблукати !
Ведучий . Ось тут і допоможе компас ! Беру , дивлюся на стрілочку і - строго на північ , додому прямо .
Ведуча . Через гори , через расстоянья !
Ведучий . Так, дякуємо нашим вчителям географії Краснодемській Любов Федорівні та Дружко Анатолію Тимофійовичу!
Ведуча . Дорогу додому ви нам дуже добре пояснили !

на мотив «Океан и три реки» (Валерий Меладзе) песня учителю Географии
Знаешь, как интересно географию учить?
Слушаем, слушаем, слушаем жадно
Не спеша, не дыша и деликатно!
Горы, реки, равнины мы старались покорить!
Неверо – неверо - невероятно,
Круто, но путано и непонятно!
Искали страны мы на глобусе,
Учились карты рисовать.
Считали широту и долготу,
Маршруты можем пролагать!

Вела меня от юга и до севера дорога по наведанным краям
Менялся мир, чего в нем только не было!
Я в знания впадал, как в океан!

Ведущий 1: Любов Федорівна, Анатолій Тимофійович прийміть нашу щиру подяку.

 

Ведучий 2: Технічна оснащеність цих агентів досягла високих меж. Вони однаково добре володіють технікою графіки, комп'ютерної верстки, знають дуже багато іноземних слів. Особливі прикмети: не бояться навіть мишей, елегантні, по-англійськи спокійні, по-німецьки педантичні.
 

на мотив «Ла-ла-ла» (Жанна Фриске) песня учителю Информатики
Ясно каждому ребенку в наш-то век,
Что без ЭВМ не может человек – технологии шагнули далеко!
Если хочешь воплотить свои мечты, о обязан быть с компьютером «на ты»
И тогда на свете станет жить легко!
Наш педагог научить всему нас смог!

Мы в интернете зависаем, и в игры разные играем!
Мы презентацию составим и в Фотошопе слой исправим!
Построим графики в Эксель и в Ворде текст любой, поверь
Оформить сможем мы сейчас – компьютер другом стал для нас!
Он другом стал для нас!

 

Вип. Спасибі вам, Олег Миколайович! Ви чітко знаєте, що без компютера нам , як без води – ні туди і ні сюди. Ви вчили нас працювати в Інтернеті, а сайт «Вконтакте» та «Однокласники» ми вже самі знайшли

 

 

Ведучий 1: Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на вузькоспеціалізованого агента народної освіти в області образотворчого мистецтва Реут Світлану Олександрівну та спецагента народної освіти в області музики та художньої культури  Апросяненко Олену Олександрівну... Практично близнючки. Часто працюють в парі. Взаємозамінні, але не замінні. Особливі прикмети: мають голоси сирени, пластику Плісецької, почуття гумору а-ля «Кращі зразки КВН».
 

Сценка 5

 

 Ведучий 2: Ми вітаємо вчителів образотворчого мистецтва та музики...

 

Ведучий 1: Секретна характеристика на вузькоспеціалізованих агентів народної освіти в галузі фізкультури Сімбірьова     та Сич Валентину Іванівну. Сильні в подоланні будь-яких перешкод, причому в будь-який час року і при будь-яких погодних умовах. Постійно думають про безпеку. Особливі прикмети: завжди в русі, як талісман носять свисток або секундомір

 

 

(на мелодию песни «Морячка»)

 

Посмотрите-ка сюда!

До чего сильны тела.

Мы окрепли, возмужали,

Это, братцы, не «ха-ха!»

Про любовь Вам говорим

И желаем на года

И здоровья, и успехов,

И таких, как он и я!

Ведучий 2: Випускники вітають вчителів фізкультури, які на власному прикладі довели, що в здоровому тілі, здоровий дух.

 

Вип. Найкращі побажання самим працьовитим вчителям трудового навчання Салюку Олександру Євстаховичу та Реут Світлані Олександрівні.

 

(на мелодию песни «Неоконченный роман»)

 

Любимый педагог,

Вы всю нам отдавали душу,

И с Вами этот путь

Мы одолели до конца.

Весна уж на дворе,

Деревья все в листве.

Как жаль, разлука ожидает нас…

 

А в школе дни как льдинки таяли,

Вам зачарованно внимали мы,

И классный неоконченный роман

Мы в душе сохраним.

 

Но всё когда-нибудь кончается,

И с Вами мы теперь прощаемся,

Оставив неоконченный роман,

Тот, что был любим…

Вип:                                                                                                                             За ваше піклування і турботу,                                                                                                Щоб цінували дітлахи роботу,                                                                                        За пречудові витвори руками                                                                                      Ми будем пам ' ятати вас роками.

 

Вип:

В школі є така посада – це вигадник і новатор,
Невгамовний, весь в роботі педагог – організатор,
Скільки справ завжди у неї, скільки творчості й горіння,
І вона таки уміє передати дітям вмінням.

 

Вип: Дякуємо нашому педагогу-організатору Гуділіній Юлії Василівні за те в школі  нам навчатися  було цікаво і весело.

 

Привітання психологу

 

Вип:                                                                                                                             Щоб вчасно всі задуми й мрії збувались,
Щоб більше досягнень було, більше дії.
Прийміть в дарунок
Наші квіти !
 

Вип                                                                                                                                          Рідна наша медсестра!                                                                                                         Ви знаєте усіх нас, добрих і лукавих,                                                                                                 Ласкавих, впертих – бо такі ми є.                                                                                                                     Яке велике серце треба мати,                                                                                          Щоб бачити, хто хворий й чим живе.

(на мелодию «Ланфрен-ланфра» из к/ф «Гардемарины») 

Ваш нежный взгляд, ланфрен-ланфра,

Пленял своим значеньем.

Вы, как всегда, ланфрен-ланфра,

Дарили наслажденье.

  

Припев  : Ланфрен-ланфра,

              Лан-тати-та,

              Твои лучистые глаза

              Светились всем любовью.

 

И мы всегда, ланфрен-ланфра,

Всё это помнить будем.

Ведь вы для нас, ланфрен-ланфра,

Явились в виде музы.

 

Вип. Тетяна Олександрівна! Ви просто незамінна медсестра, а ще й вимогливий викладач основ медичних знань.


Ведучий 1: Цілком таємно. Інформація про найбільш спритних фахівцях школи. Особливі прикмети: спецодяг, мають вільний доступ до інвентарю, кабінетів, коридорів. Вважають своїм девізом слова «Чистота - запорука здоров'я». Знають все про тих, хто прогулює уроки, ховаючись в затишних куточках.

 

В.1                                                                                                                                                      За те, що в коридорах чисто,                                                                                            Немає бруду й павуків                                                                                                     Сьогодні всі ми урочисто                                                                                                  Вітаєм техпрацівників.

В.2.                                                                                                                                          За те, що фарбу діставали,                                                                                                    Все необхідне нам давали,                                                                                                    За всі турботи і старання                                                                                                   Завгоспу шлем свої вітання.


(Звучит песня на мотив песни «Не кочегары мы...»)
Не кочегары вы, не плотники,
Но сожалений горьких нет, как нет.
Вы тоже школьные работники,
Мы шлем вам пламенный привет, да привет.
За десять лет, что в школе пробыли,
Мы насорили столько раз,
Что если в гору мы сложили б все,
Померк бы Северный Кавказ, да Кавказ.

 

 

В.4.                                                                                                                             .Любі наші кухарі! Спасибі вам за теплий чай                                                                І макарони із салатом.                                                                                                    За те, що не шкодуючи умінь і сили                                                                               Ви булочки і пиріжки ліпили

Усі: І ми здоров’я зичим вам  - Усім шкільним працівникам!

Вип1 : Всім, хто допомагав нам пройти одинадцятирічний шкільний шлях, постійно думав про нас , переживав разом з нами всі наші радощі й прикрощі , радів нашим перемогам , засмучувався нашим поразкам , від імені всіх випускників ми говоримо : « Спасибі »
 

Вип2: Спасибі вам, за душу відкриту,

    За ласку, турботу, любов, доброту,

     Живіть довго-довго, милуйтесь цим світом,

       Хай завжди для вас ніжні квіти цвітуть.

 

Вип 3:

Бажаємо не бачить бід

 Не знати й крапельки нещастя

Щоб вистачило на сто літ                                                                                    Здоров'я, радості і щастя!


Вип 4 : Ми йдемо, але хочемо , щоб тепло наших рук залишилося в рідній школі , з вами , чуйними , мудрими нашими вчителями . Тому ми даруємо символічний подарунок - сонечко з долоньками - промінчиками

Вип 5: Ми сподіваємося , що воно освітить ваші найяскравіші ідеї та добрі справи
Разом:    Спасибі, дорогі учителі!

Випускник 5 :   І прощення просим за слова прості.


Вручення вчителям сонечок

«Ритми дитинства»

 

Вип 1 : Настав час перегорнути одну з останніх сторінок секретних матеріалів
                                                                                                                              Ведучий 1 : Інформація до роздумів . Цілком таємно . Характеристика на агентів народної освіти в галузі навчання , повчання , заохочення , покарання, підбадьорення , харчування , загалом - виховання. Особливі прикмети : вміння відкривати душу кожного особливим ключем і зберігати його тільки у себе , з честю виходити з важких ситуацій , вміти співати за відсутності голосу, танцювати за відсутності почуття ритму.
 

В – 2.                                                                                                                                                                                        Про нас сім років щиро дбала                                                                                                               Ще й наша добра класна мама.                                                                                                                          Для нас творила всю красу                                                                                                               На згадку, хай хоч і малу.

В – 3.                                                                                                                                                             Багато з нею ми зробили.                                                                                                                                                Про себе добрий слід лишили.                                                                                                                       У класі – твори і вірші,                                                                                                                         На сцені – танці і пісні.

В – 4.                                                                                                                                                        Малюнки, папки і газети,                                                                                                                                Кросворди, фото і анкети –                                                                                                              Це наша творчість і слова,                                                                                                                    А в них – натхненная душа.

В – 5.                                                                                                                                                                                                Із нею ми одне – єдине,                                                                                                                             Гніздо пташине і родинне.                                                                                                                                                                                                                                                   Із нею ми – одна сім’я                                                                                                                     Велика, творча і міцна.

 

Ведучий.                                                                                                                      Так дивовижно складається життя, що сьогодні ви ще разом, наші випускники, однокласники, а завтра – ваші шляхи розійдуться.

Ведучий
Але через якійсь час вас покличуть стіни рідної школи, де завжди чекатимуть вашого приходу вчителі. І можливо, лише тоді ви по-справжньому зрозумієте, що саме вони найбільше про вас думали, захищали і підтримували, дбали і прагнули лише найкращого.

Ведучий.
А сьогодні востаннє спробуйте прислухатись та запам’ятати напутні слова вашого класного керівника.

 

(Виступ класного керівника)

  1. Шановні Марія Яківна та Світлана Юріївна!

 Ви непомітно вчили нас добру, порядку кожен раз,                                                    Долали з нами марафон, ішли із класу в клас.                                              Несли нам серце на долоні, ну, а в самих сивіли скроні…

  1. Та ми в житті це не забудем і пам’ятати завжди будем.                                           І ту любов, що віддавали, серця дитячі зігрівали.                                             За те ми вдячні Вам без ліку, спасибі ніжне і велике!

 

Привітання кл.кер 11-А клас (сценка)

Привітання кл.кер. 11-Б клас (танець)

 

 

Музичний номер «Класний керівник»
1. Когда мы утром входим в школу                                                                       И  с нами солнышко идет                                                                                     Где нас учительница ждет                                                                               Она улыбкой нас встречает                                                                            Она добра, как фея к нам.                                                                      Учительница заменяет                                                                                                          нам в школе бабушек и мам.

Припев:

Мы для вас поем сейчас                                                                                                 класный наш руководитель                                                                                        Вы и ангел наш хранитель                                                                                            и богиня вы для нас (3р)

  1. Нас будто солнце согревает                                                                                       Тепло ее добрейших глаз                                                                                                                             Она всегда оберегает                                                                                              Весь наш большой и дружный класс.                                                                                              ______ ее легко струится,                                                                                                                                                           бежит как нотка по волнам                                                                                                   Но как же плохо тут учиться                                                                                              С такой учительницей нам

 

Вип 1 : Сьогодні -день зізнань у коханні

Вип 2 : визнання в любові до кого?

Вип 1: Всім, хто допомагав дорослішати нам: вчителям , рідній школі  і , звичайно ж , нашим батькам


Ведучі                                                                                                                                       Ось такі вони сьогодні:  Чарівні, дорослі всі,                                                                                                

Креативні, стильні, модні – Аж очей не відвести.                                                              

 

Та давайте пригадаєм, Хто весь час про все це дбає?                                 

Хто ночей не досипав. Гарний одяг купував,

 

Телефони дарував, Днями плідно працював,

Вранці в школу підіймав, Вдома вірш перевіряв,

 

І хвалили, і повчали,  Вас любили й шанували,

Помилки усі прощали? Бо для них ви – найрідніші,

  Кращі і найрозумніші...

 

 Хто ж оці чарівники?   Звісно, ваші це БАТЬКИ!


1 :  Дорогі наші батьки!

2 : Пам’ятаєте! 17 років назад!...

3 : На ваших руках лежали рожеві чи блакитні згорточки, кліпали оченятами, а ви - молоді та вродливі, торкалися теплої дитячої щічки.

4 .:  У вас було багато радощів: перший зубчик. Перший крок, перше слово.

1:  А було і так, що здавалося, - не було виходу, коли сиділи довгими ночами біля ліжечка хворої дитини і шепотіли: „Господи, допоможи!"

2 :  Господь почув ваші молитви. Ми здорові, вже такі дорослі, а сьогодні хочемо вклонитися вам за безсонні ночі, за ваші турботи про нас, за вашу любов.

3 .:  Дякуючи вам, ми бачимо сонце і зорі, чуємо спів птахів.

4 :  Так, це все наші найрідніші люди.

 

 

 

 

 

Ведуча:

  1. А зараз всі мовчіть!                                                                                                                   Щось мати й батько скаже.                                                                                                                                   Звучать притушено слова,                                                                                            вони –із веселкових вражень,                                                                                       З любові, що завжди жива

 

  1. Послухайте, вже їхні діти                                                                                                            Дорослі стали – не малі.                                                                                                Усі мовчіть, говорять батько й мати                                                                                   Вустами неба і землі

 

  1. Ми запрошуємо на сцену батьків наших випускників. Привітайте своїх дітей, дайте їм напутнє слово.

 (виступ батьків)

В.3.        Мчать літа, мов без припону коні,

                 Сніг на скроні сріблом опада.

               Мамо, мила, дай свої долоні,

               Твоя доня пісню їм склада.

                Скільки діла руки ці зробили!

                Прали, шили, пестили малят.

                Ну а борщ який смачний варили!

                Як уміли коси заплітать!

                Припаду до пучок тих устами,

                Ревно їх сльозами окроплю…

                Як сивіють рано наші мами

                Як ми пізно млієм від жалю!

 

В.4.          Уклін тобі, мій рідний тату, за те, що ласка в тебе є,

                 Нехай же рідну нашу хату біда і горе береже.

                 Спасибі вам, мої батьки, за теплоту й любов родинну.

                 За дружбу й спокій у сім'ї і за турботу щогодинну.

 

В.5.             За вашу відданість святу своїм уже дорослим дітям,

                   За людяність і доброту,--ми вдячні вам за все на світі!

 

В. 6. То ж в цю урочисту, щемливу хвилину, дорогі наші батьки, ми просимо вашого благословення.

Ведуча.                                                                                                                                                                                                      Дай, матусю, оберіг                                                                                                                                                                                                                      Дітям на дорогу,                                                                                                                                       Щоб ніхто з них не забув                                                                                                                                                                     Отчого порогу

Вип (разом) : Тож дай, матусю рідна, оберіг!

(батьки вручають оберіг) 

Слова ведучих коли вручають обереги:

  1. О, прекрасна мить, неповторна мить!                                                                   Ви, батьки, до дітей своїх підійдіть,                                                         Поцілуйте їх, обніміть, привітайте,                                                            Успіхів, долі і щастя їм побажайте.

 

  1. А ви, діти, до пояса рідним вклоніться,                                                           Так завжди робити годиться,                                                                           Хто вміє батька-матір шанувати,                                                                       Тому в добрі та щасті вік свій вікувати

Пісня для батьків «Родителям»

  1. Лишь для вас я душою пою                                                                                           Безо лжи, корысных причин                                                                              Я без  вас не умею любить                                                                                                   Этот мир мне без вас не любим                                                                                                                                                                            Словно звон колокольни во сне                                                                                                            Голос мамин до боли родной                                                                                         Греют мысли всегда о тебе                                                                                       Самый лучший отец, потому, что мой

Припев:

Мы рядом с вами навсегда                                                                                                                         Забудем все ненужные слова                                                                                      Лишь сердце и душа                                                                                                      Взгляд и тишина                                                                                                                     Объятья крепче и любовь                                                                                                   Мы рядом с вами навсегда                                                                                                                         Как солнца свет, воздух и вода                                                                                                                      Еще раз повторим, за все, что есть у нас                                                                                Мы вас благодарим

  1. Не прошу я у жизни добра,                                                                                  Вы добром воспитали меня                                                                                    И оно запеклось на душе                                                                                    Это, словно, живая вода                                                                              Этот мир так жесток и раним                                                                          Но есть место правам и мечтам                                                                        И мы стали на путь вместе с ним                                                        Благодарны за все только вам

 

Припев +

Лишь для вас я душою пою                                                                                           Безо лжи, корысных причин                                                                              Я без  вас не умею любить                                                                                                   Этот мир мне без вас не любим  

 

Ведуча.  Мабуть, пора вже прощатись.                                                                         Школа махає крилом                                                                                                       Вам же пора вибирати,                                                                                                   Шлях свій життєвий з умом

1.  Кажу “прощай” білявим стінам,                                                                                                    Високій стелі і дахам,                                                                                                         Кімнатам, приладам настільним,                                                                                                      Усім шкільним учителям.                                                                                                                                                                           Рівненьким довгим коридором,                                                                                     Скрипучим партам і стільцям,                                                                                              Шпалерам гарним, що в узорах,                                                                                                   Дівчатам, хлопцям і книжкам.

   2.   Всьому, до чого доторкнувся,                                                                                                         Із чим прожив шкільні роки,                                                                                                                  Усім, хто вчасно відгукнувся,                                                                                   І хто давав гулкі дзвінки.                                                                                                         Усім це слово промовляю.                                                                                                        Воно пекуче і щемке.                                                                                                                                           І низько голову схиляю,                                                                                                                      Що є це свято дороге

3.  Школі кажу “до побачення”,                                                                                                              Друзям моїм, вчителям.                                                                                                                За негаразди прошу я пробачення.                                                                                                           Оди складаю майстрам.                                                                                                                                   Та дифірамбів уже не читатиму –                                                                                                           Їх забагато і так                                                                                                                     Та, як і далі, завжди я питатиму,                                                                                                        Як там ти, школо, без нас?

4.      Я за спортзалом скучатиму                                                                                              І за змаганнями теж.                                                                                                            Як і раніше, я знатиму:                                                                                                 Спорт полюбляю без меж.                                                                                       Виросту і шануватиму                                                                                                   Те, що з дитинства прийшло.                                                                                      Роки шкільні пам’ятатиму                                                                                                Як би в житті не було.

5.   Мені найкраще буде в світі,                                                                                      Бо я – веселий гуморист.                                                                                                   Не на одному в школі звіті                                                                                               Я виступав, немов артист.                                                                                                   А класні друзі розуміли,                                                                                                 Що я по-доброму сміюсь,                                                                                                       І вчителі також всі мліли,                                                                                                                             Що я не плачу і не злюсь.                                                                                                                      То ж педагогам побажаю                                                                                                                  З хорошим гумором дітей                                                                                                                             Я сам на віру все сприймаю -                                                                                                        Довіри ж вам і від сімей!                                                                                                                    Тепла і золота від сонця.                                                                                                                Зарплат достойних вам, грошей,                                                                                                             Здоровя, радості по вінця,                                                                                                   Добра, любові – від людей!

Ведуча:

Мить прощання все ближче і ближче,                                                                                                       Та далеко ще до ранньої зорі.                                                                                Подивіться один-одному в обличчя!                                                            Пам’ятайте добрих друзів ви своїх!

Пісня «Наш путь»

Ну вот и все, прошли года, мои года, мое богатство

Как много пройдено дорог, но, блин, как хочется остаться

Как много сделано не так,

Да, хоть в общем сделано не много

Пусть время хочется вернуть. Это был наш путь.

 Мы  благодарны тем годам, за то, что были все мы вместе

      - помнишь, Паш

     - да, впервые мы с тобой тогда за парту вместе сели

     - точно

И как же хочется порой припомнить те шальные годы

И вместе в прошлое взглянуть и вспомнить наш путь.

Как мы учили по ночам (ну не всегда)

  Все успевали тут и там.

Как мы валяли дурака, мы будем помнить, наверняка

Мы не жалеем ни о чем, это был наш путь.

Випускник 1

Збулися мрії – ось вона , свобода!                                                                                Так близько – лиш на відстані руки!                                                                        Чому ж ми зупинились біля входу?                                                                          Чому на серці смуток цей терпкий?

Випускник 2

Позаду все: перерви і дзвінки,                                                                                          І атестацій щедра сівозміна,                                                                                             І прийдуть інші нам усім на зміну,                                                                               Бо ми тепер уже випускники.

Випускник 3

Позаду все, і все іще попереду:                                                                                          Бал випускний – це лиш межа тонка,                                                                                                           І щоб не загубити свого берега,                                                                                                                                      Підтримай , друже. Ось моя рука!

Випускник 4

Я вийду в світ. Закриє школа двері.                                                                                                                                                                             Цю першу втрату я з тобою розділю,                                                                                                       Нехай лунає пісня. Візьміться всі за руки,                                                                              І стане менше смутку і жалю.

Фінальна пісня  «Останусь»   На фоні вступу – слова:

 

 

Класні керівники

  1. Невпинно ця хвилина наближається,                                                                  Хоч як не стримуй невблаганний час!                                                                      І нам одне лиш тільки залишається –                                                                     Підтримати напутнім словом вас!

 

  1. Життя стрімке буває і безжальне.                                                                                   Та треба йти вперед, все знов і знов!                                                                                І хочеться словами в час прощання                                                                       Вам передати всю свою любов!

 

Початок І куплету + приспів

И вот настал тот самый миг тот самый час.                                                         Звучат прощальные слова, звучат для нас.                                                                                  И однокдассника рука слегка дрожит                                                                                           Я в школу больше не вернусь, ну, может, я с тобой останусь

Припев:                                                                                                                                                     Останусь мело на доске                                                                                                                                                              Останусь строчкой на листке                                                                                                                  В твоих стенах дыханьем ветра                                                                                                                              Останусь сердцем и душой                                                                                          Останусь школа я с тобой                                                                                           Я для тебя останусь светом.  

Класні керівники:

 В народі здавна говориться, це знають всі, навіть маля,                                                                 Що краще у руці синиця, ніж в небі крила журавля! 

 Я вам сьогодні пропоную забути цей набір банальних слів.                                                            Своїх синичок ми не пожалкуєм і перетворим в гордих журавлів!

2     Пройдусь по тихим этажам последний раз.                                                                        И не забуду никогда родной наш класс.                                         Пытаюсь слезы удержать и не могу                                                                                   Сюда я больше не вернусь, а может, я с тобой останусь

Припев:                                                                                                                                                     Останусь мело на доске                                                                                                                                                              Останусь строчкой на листке                                                                                                                  В твоих стенах дыханьем ветра                                                                                                                              Останусь в детской я мечте                                                                                         Останусь ветром вдалеке                                                                                                                    Я для тебя останусь светом.

Класні керівники:

Ну що ж, щасти вам друзі, відлітайте,                                                                                  Розтривожте простір крильми!                                                                                                     Як журавлики в світ вирушайте,                                                                                  Та залиштесь у ньому людьми!

Нехай політ ваш – мужній і високий                                                                                          Здолає всі вітри і урагани.                                                                                                                 Ви з висоти огляньте світ широкий,                                                                                     Красу Землі, осяяну зірками!

 Ведуча:

  1. Прийде світанок… Сонце, зустрічай!

Дай для польоту лелечатам неба.                                                                                   Слова останні: «Дитинство прощавай»                                  Ми будемо завжди пам`ятать про тебе.

 

  1. Юність…   Щирих сердець багаття!                                                                             Червневий світанок землі.                                                                                                                     Випускне. Неповторне плаття,                                                                                                                     Ніч, де плакали солов`ї.

 

  1. Юність… Це і радість, і тривоги,                                                                             І серце завмира від сподівань.                                                                                     Омріяні надією дороги                                                                                                Ще сповнені і радості, й бажань.

 

 

  1. Юність…Це в житті пора весняна.                                                                      Шлях життєвий треба так пройти,                                                                                  Щоб могли ви сміло й полум’яно                                                                                         В серці юний подих зберегти.

 

  1. Юність, зустрічай наших дітей:

1

 

docx
Додано
8 липня 2018
Переглядів
2058
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку