Сценарій випускного вечора

Про матеріал
Випускний вечір – це особлива подія, яка запам'ятається на все життя. Щоб організувати незабутнє свято, необхідно ретельно продумати сценарій, тому пропоную розробку сценарію Випускного вечора.
Перегляд файлу

1

 

Наше майбутнє у долонях неньки України

ВЕДУЧА 1. Музика — “Ой, у лузі червона калина”

Мені ще так Вкраїна не боліла,                                                                                                Так рани її в серці не пекли.                                                                                                     Ще так я щиро Бога не молила                                                                                                    За кожен клаптик рідної землі.                                                                                                     Народе мій, великий і красивий,                                                                                              Які сини ідуть сьогодні в бій!                                                                                                   Як ангели — величні і всесильні!                                                                                          Спаси їх, Боже, в небі й на землі!

ВЕДУЧА 2

А за вікном буяє тепле літо,                                                                                                     Хоч не таке  солодке та п’янке.                                                                                                        І нам судилося його зустріти,                                                                                                  Воно для України непросте.

ВЕДУЧА 1

На фронт освітній ми сміливо стали,                                                                                            Щоб кожен учень міг знання здобути.                                                                                          Нові вершини разом здобували.                                                                                                Бо там, де є освіта, там майбутнє.

ВЕДУЧА 2

Ми маємо щастя відзначати сьогодні цей день. Але знаймо і пам’ятаймо, що є школи, від яких залишились пусті цегляні коробки, через розбиті вікна яких дме вітер, навколо — запах згарища, замість парт — лише металеві основи, а на вцілілих дошках засціпеніло “23 лютого”. Ми будемо боротися, розвиватися, навчатися. Заради свободи й нашої майбутньої перемоги.

ВЕДУЧА 1

В моїй Україні сьогодні війна,
Небачена людством донині.
Весь світ пробудила страшна новина —
Вночі о четвертій годині.

ВЕДУЧА 2

В ці дні хай єднає нас думка єдина,
Ми зло в нашім домі долали не раз.
Все треба зробить, щоб жила Україна –
Сприймаймо цей заклик як Божий наказ.

ВЕДУЧА 1

Дякуємо Богу і ЗСУ за можливість відзначати урочистості вручення документів про закінчення школи випускникам.

ВЕДУЧА 2

Стрічайте тих, хто буде будувати                                                                                             Нову країну і Європу в нас.                                                                                                 Пора настала у світ виряджати                                                                                                 Наш особливий одинадцятий клас.

Випускники піднімаються на сцену під повільну музику. Ведуча зачитує імена кожного і говорить про кожного слова.

ВЕДУЧА 2

Дорогі випускники!

Майбутнє ваше двері відчиняє,
Воно в долонях неньки України.                                                                                          Сьогодні школа всіх вас проводжає.                                                                                 Творіть майбутнє щиро, безупинно!

ВЕДУЧА 1

Життя буяло одинадцять літ,                                                                                              Сьогодні ви закінчуєте школу.                                                                                                        І відлітаєте ключем у білий світ,                                                                                                 Щоб знову повертатися додому.

ВЕДУЧА 2

Станем, друзі, й покладемо                                                                                                        Ми  на серце руки.                                                                                                                            Бо ніколи не впадемо,                                                                                                                  Хоч й зазнали муки.                                                                                                                         Бо на  світ увесь лунає                                                                                                                Гімн рідного краю.                                                                                                                       Цілий світ його співає.                                                                                                 Вся Європа з нами.

Звучить Гімн України

ВЕДУЧА 1

Зустрілись ми, бо віддзвенів останній                                                                                     Дзвінок для наших всіх випускників,                                                                                Незвично він дзвенів у час воєнний,                                                                                               А так лунати радісно хотів.

ВЕДУЧА 2

24 лютого – день, який розділив наше життя на «до» і «після». Дитячі мрії, юні сподівання, школа, ЗНО, вступ, останній урок, випускна сукня… змінилися на вкрадене дитинство, юність в умовах війни, щоденні звуки сирен, «тривожні валізи»…

ВЕДУЧА 1

Хвилиною мовчання ми вшануєм,                                                                                         Що робимо тепер разом щодня,                                                                                      Людей, яких ніколи не почуєм,                                                                                          Людей, яких забрала в нас війна.

ВЕДУЧА 2

Людей, які життя своє віддали                                                                                                     За мир, за спокій, за свободу і красу,                                                                                   Щоб зараз на лінійці ми стояли,                                                                                                    На мить прогнали думу навісну.

ВЕДУЧА 1

Вшануймо хвилиною мовчання  новітніх загиблих Героїв у цій жорстокій війні, згадаймо всіх дорослих і всіх безневинно убитих дітей, згадаймо всіх, хто загинув у всі часи за Україну!

Метроном

Вед. Сьогодні, дорогі випускники, можливо, як ніколи, ви відчуєте, що школа  - це ваш рідний дім. І сьогодні він в сяйві квітів ніби притих, щоб попрощатись з вами, випустити в далеку дорогу, яка називаться дорослим життям.

 

Вед: Ще крок…І все…Вам вручать всім свідоцтва,

 І перед Вами ляже сто доріг,

Та з них ви завжди будете вертати

На дорогий усім шкільний поріг.

 

Вед: Для оголошення наказу про випуск 11 класу та вручення свідоцтв про пону загальну середню освіту, запрошуємо директора школи Романинця Юрія Лукича  і заступника директора з навчально-виховної роботи Лещенка Зіновія Зіновійовича

 

Вед  . Цю мить величну, дорогі випускники ,

Ви не забудете ніколи;

І ці слова, напутні та прості ,

Які говорить Вам директор школи

Музика для виходу директора школи

 

 (Вітальне слово директора школи, вручення свідоцтв)

Виступ гостей

Вип. На сьогоднішній день свідоцтва ми отримали. Ми зараз духовно приєднуємося до молодого покоління, що вступає у доросле життя. 

Випускник

Незалежна моя Батьківщино,
Я борюся за тебе щодня!
Ти для мене, як матір – єдина,
Богом дана нам, рідна земля!

Випускник

Незалежна моя Україно,
Ми здолаємо всіх ворогів.
Буде жити квітуча Вкраїна,
Така мрія нас випускників.

Випускник

Веселий сміх чи сум незримий.                                                                                             Минув шкільний останній рік.                                                                                                       І розуміти якось дивно,                                                                                                                  Що ти сьогодні випускник.

Музика Виходять першокласники

ПЕРШОКЛАСНИК 1

Сьогодні ти покинеш рідну школу,                                                                                             Мій любий і дорослий випускник.                                                                                               Сумую за тобою як ніколи.                                                                                                   У школі залишусь як твій двійник.

ВИПУСКНИК Саша

Сьогодні ми прощаємось з тобою,                                                                                                  Мій юний друже, мій наступник ти.                                                                                   Закінчив букви вчить із вчителькою своєю,                                                                                       Нас школа виряджає у світи.

ПЕРШОКЛАСНИК 2

Де б ти не був, мій любий випускник,
Про школу пам’ятай і Україну.                                                                                Хоч я від парти теж уже відвик,                                                                                              Проте не хочу вчитись дистанційно.

ВИПУСКНИК Альона

Лишайся тут і дороби, будь ласка,                                                                                                   Всі справи недороблені мої.                                                                                                            Бо школа – то моя прекрасна казка,                                                                                             Яка знов розпочнеться восени.

ПЕРШОКЛАСНИК 3

І в тебе казка також буде, друже,                                                                                                 Ти тест складеш і підеш в інститут.                                                                                          Тобі цікаво вчитись буде дуже,                                                                                                        А я лишусь на 10 років тут.

ВИПУСКНИК Діма

Так. Я піду. Заради України,                                                                                                   Заради світлого майбутнього її,                                                                                                   Щоб в кожної вкраїнської дитини                                                                                       Батьки та Батьківщина завжди були.

ПЕРШОКЛАСНИК 4

У школі  вчать писати і читати,                                                                                                       І рідний край любити, берегти.                                                                                                      Ми будем перемогу святкувати,                                                                                                У школі я, а в інституті ти.

ВИПУСКНИК Ляшенко

І сьогодні уже проводжає                                                                                            Першокласник мене у світи,
Милий друже, тобі я бажаю:                                                                                                      Нову зірку до знань засвіти.             

ПЕРШОКЛАСНИК 5

Заповіт твій приймаю, мій друже.                                                                                               Все робитиму, що заповів —                                                                                                    Україну ми любимо дуже.                                                                                                  З України ми, і не треба інших слів.

Пісня “”

Випускник Саша: Росте людина. Її життя починається світанком душі – дитинством. Залишається воно у пам’яті як потаємне і світле. І скільки б не пройшло років, берег дитинства притягує до себе, повертає з найвіддаленіших куточків людської пам’яті.

Сценка «Першокласники»

На сцену під музику входить дівчинка, сідає на стільчик, заходить хлопчик.

Дівчинка Ліза. Гей, чуєш, як тебе звуть?

Хлопчик. Денис

Дівчинка . А ти з ким сидиш?

Хлопчик Не знаю.

Дівчинка Будеш сидіти біля мене. (хлопчик сідає)

Хлопчик. А тьотя не лаятиме?

Дівчинка Не тьотя, а вчителька.

Хлопчик Як же вона нас буде вчить, якщо сама нічого не знає?

Дівчинка Думаєш?

Хлопчик Ти що сама не бачиш? Вона ж весь час у дітей все питає.

Дівчинка А мене Ліза звуть, запам’ятаєш?

Хлопчик Звичайно запам’ятаю, так мою кішку звуть.

Дівчинка Сам ти кішка

Хлопчик Кішка – то тьотя, а я – дядя. не дражнися, а то вчительці

розкажу.

Дівчинка То ти ще й ябеда!

(замахується).

Добре, не плач, я тобі цукерку дам.

Хлопчик Не хочу!

Дівчинка Ну, давай миритися!

Хлопчик Давай ... цукерку!

Лунає дзвоник.

Дівчинка О, здається уроки закінчилися!

Хлопчик От і добре! А завтра треба приходити?

Дівчинка І завтра, і післязавтра, і ще 11 років.

Разом. Але це вже не про нас.

Випускник Руслан : А все ж таки сьогодні ми хочемо згадати перші літери букваря, перші слова на дошці, мелодійний дзвінок, що кликав на урок, і повернутися на мить у Дитинство.

 

Випускник  Ліза

Найперша вчителько, спасибі за любов

До школи, до науки, до людини.

У мене в жилах закипає кров:

Без Вас немає справжньої дитини.

 

Випускник Діма

Без Вас  сторінка нашого життя

Була чорно-біла, не списана, чиста,

Таланти розкрило кожне дитя,

Сторінка та стала яскрава, барвиста.

Випускник Саша

Від імені випускників сердечно

Дякуємо ми Вам за все!

Учитель ви відмінний, бездоганний,

Нам з вами нереально пощастило.

 

Випускник Ляшенко

Бажаємо надалі Вам тільки позитиву,

Успіхів і дітей найрозумніших.

Нехай буде щастя життєвим мотивом,

І кожна мить стає світлішою.

 

Пісня для першої вчительки

 

Вип  Альона: А чи пам’ятаєте наше 1 вересня 11 років тому?

Вип  Денис: Одягнену новеньку  шкільну форму, величезні букети квітів з-за яких нас не було помітно. Ми вперше переступили поріг школи.

Вип АльонаІ зустрів нас перший вчитель, з яким ми робили перше в своєму житті відкриття.

Вип Денис Із маминої руки  нашу долоню  вчителька перша взяла. І ми їй  довірились як своїй мамі, і все з нею ділили – і успіх і горе.

Вип  Альона Тож сьогодні ми запрошуємо до мікрофону  нашу першу вчительку Бабанську Ніну Євгенівну.

Виступ вчителя (вручення квітів)

 

Вип. Ліза  Знаєш, на чиєму місці я не хотіла б сьогодні бути?

Вип. Саша Директора?

Вип Зовсім ні. Спробуй ще вгадати.

Вип. Тих, кому не вистачило стільчиків, і хто змушений стояти ціле свято?

Вип. Знову ні. Я не хотіла б бути сьогодні на місці наших батьків. Думаю, батькам зараз найважче.

Вип. Це вони дали нам життя, піклуються про нас щодня, щохвилини. Друзі, погляньте на наших батьків! Які вони молоді, красиві і горді сьогодні!  Але за цими сліпучими усмішками і щасливими поглядами ховається стільки пережитих болей, виплаканих сліз, переборених труднощів.

Вип. Материнське серце ніколи не стомлюється повторювати: «Хай щастить тобі, дитино». А батьківське плече завжди приходить на допомогу у скрутну хвилину.

Вип. Сьогодні ми вирушаємо в далеку дорогу. А як без благословення найдорожчих, найближчих людей –  батьків?

Вед. До слова запрошується мама випускниці  ……

Виступ батьків

 Слова випускників до батьків.

 

Учень  Ріта

Наші милі і любі, найкращі у світі,
Бажаємо щастя, даруємо квіти.
Богаєвська Щоб сонце і зорі плекали тепло,
Щоб завжди із вами здоров’я було.
 

Учень   Діма

Щоб смутку не знали, ми просимо в долі,
Добра вам і радості, рідні, доволі.
Альона Бо людям для щастя багато не треба —
Сімейного затишку й мирного неба.

Учень Русік

Бажаєм здоров’я багато-багато,
Хай щастя і мир залишаються в хаті,
Ліза Хай горе обходить завжди стороною,
А радість приходить і ллється рікою.

Учень  Саша
Хай довго всміхається сонце і небо,
Нам окрім вас більш нічого не треба,
Денис Хай бог береже вас, любі, весь час,
Живіть тільки, рідні, із нами й для нас.

Учень  Ляшенко
Батьки рідненькі, не сумуйте,
Що стали ми випускники.
За вашу ніжність і підтримку
Вам щиро дякуємо ми.

Пісня батькам

Випускник Діма

Вже час пройшов...І серце защемить...                                                                                        На фото зафіксуємо щасливу мить:                                                                                              Зі школи йдем ми у нове життя,                                                                                  Прекрасне, неповторне майбуття...

Випускник Ріта

Сьогодні нам сміються зорі                                                                                               І сонце теж для нас зійде.                                                                                                        Іти в життя ми вже готові -                                                                                                  Подяка вчителям за це.

Музика Сценка

Входить худа, невисока дівчина в окулярах. Дівчата, помітивши збільшення у жіночому колективі, приступають до обговорення

— Ліза : Схоже, до нас новенька! По ходу справи, ботанічка!

— Настя Ляш: 100%! Я їх відразу відчуваю, ніколи не помиляюся.

В обговорення включаються хлопці:

—Денис:  Худенька, не в моєму смаку …

— Русік Багато ти розумієш! Зате не жирдяйка.

  •     Діма: Дивна вона якась, нетовариська. Напевно, зануда.

— Альона: Тебе як звати, юнко?

— Крат Євгенія Сергіївна.

—Діма:  Жека, значить. А я — Дімка. Тримай п’ять! Новенька розгубилася, почервоніла, зняла окуляри, потім знову наділа, потиснула хлопцю руку. Діма, задоволено посміхаючись, сів на своє місце.

— Русік: Ой, хлопці, вона душка! Правда, сором’язлива.

—Денис:  Нічого, очкариків ми любимо!

— Альона: Дівчата, мені здається, вона Серьоги Крата сестра. Ну, пам’ятаєте, того, що з нами до восьмого навчався.

— Богаєвська А, той хлопчина, що вухами ворушити вмів?

— Ліза: Точняк! Чуєш, Жека, а ти вухами ворушити вмієш?

— Саша: Ні, на жаль, не вмію.

—Діма:  У нас навчишся! (Всі сміються). А звідки ти приїхала? Переселенка, напевно, там багато таких очкариків …

  •     Саша: Я з учительської до вас приїхала. Буду біологію у вас вести. Доброго дня, діти!

Вип Саша.  Випускний клас.  Це не просто певна кількість учнів, які готуються отримати свідоцтва і які 11 років йшли до цієї мети під керівництвом вчителів.

Вип Альона. 11 років -  разом! 5, а то й 6 днів в тиждень!

Вип Богаєвська. 7, а той 10 годин в день!

Вип Русік. 11 років, проведених... ні! – прожитих поряд!

Вип Денис.  Все це не проходить даремно.

Вип Діма. Все це дорогого коштує ...

Вип Ляшенко. Все це варте  того, щоб відчути себе справжньою шкільною родиною!

Вип Ліза. Сьогодні радіють за своїх учнів, проводжаючи їх на дороги самостійного життя ті, хто багато років розкривав перед нами таємниці наук, допомагав організовувати вечори, конкурси, змагання.

Вип Ріта. Ті, хто вболівав за нас не менше, ніж батьки, хто радів успіхам і засмучувався через невдачі. Це – вчителі. .

Підходять випускники всі разом і говорять слова

  • Випускник 1 Саша
  • Усі наші вчителі — це освітні сили України.

Укотре дякуємо нашим  вчителям Ваша робота є надзвичайно важливою у наближенні перемоги України. Адже саме ви виховуєте свідому, інтелектуальну та патріотично налаштовану молодь, створюєте європейську Україну.

Випускник 2 Альона

Смерічки свою пісню нам шептали.
Росли в теплі, в добрі й любові ми.
Прийшла пора з гніздечка відлітати,
Прийміть уклін доземний, вчителі.
Ми хочемо сьогодні вам сказати,
Що ви — найкращі люди на Землі!

Учень Богаєвська

Життя було барвисте і мінливе,

В жовто-блакитних святкових тонах,

Завжди насичене, яскраве, красиве.

Шкода, що вернемось туди тільки в снах.

Учень Русік

Шкільне життя прекрасне, що й казати.
Земля казкова, хоч пиши вірші.
Учителям, що світ дали пізнати,
Спасибі щире-щире, від душі!

Учень Денис

Ви навчили нас любити Батьківщину,                                                                                    Казали нам про захід і про схід,                                                                                               Яка Вкраїна славна і красива.                                                                                                  Що нас признати має цілий світ!

Учень Діма

Ви –  знання й вітрила кораблів.

І ниви, що засіяні любов′ю .

Ми молимось за наших вчителів.

Дай Боже, вам за все міцне здоров′я .

Учень Ляшенко

До Вас нехай приходять інші діти.

Війни не буде, ні дистанційки.

І Вам дарують красиві квіти.

Фонограма вручення квітів та листівок
                        1. Шановний Юрій Лукич

                            Директор у школі фігура центральна

                            Особі такій наші щирі вітання,

                            Хай в школі життя вирує весь час,

                            Щоб більше досягнень було кожен раз.

                            Ви вчили нас на захист України

                            Стояти струнко у строю

                            І бути зібраним в навчанні,

                            Не відступати у бою.

                        

2. Шановний Зіновій Зіновійович

                             Вам головне – порядок в школі,

                             А все, що інше – суєта.

                             Були б у класах, коридорах
                             І дисципліна й чистота.

                             То вчителя на курси терміново,

                             То знову хтось уроки прогуляв,

                             Змінився розклад на сьогодні знову

                              І хто його придумав, хто складав?

                              Ізотоп і електрон, енергію, роботу

                              Вчили ми на фізиці до сьомого поту,

                              Наполегливо вивчали Закони Ньютона.

                              Ой, яка ж вона цікава та фізична мова!

 

  1. Шановна Оксана Олексіївна

 

Учителя-мовника кожен боїться!

Тлумачний словник тобі знадобиться.

Добрати синоніми, влучні слова,

Від речень йде обертом вже голова!

А вчитель все хоче есе почитати,

Бо мусиш ти грамотно спілкуватись!

Нас в школі вчителі любили
І мови рідної навчили,
Щоб ми в свої сімнадцять літ
Йшли українцями у світ.
І рід козачий добре знали,
Та батька-матір поважали,
Через віки несли звичай
Й любили щиро рідний край.
Й любов цю в серці зберегли,
Де б ми у світі не були.
Тож дуже вдячні вам за мову:
Ліричну, милу, світанкову.
Ми понесемо мову в світ.
А вчителям — палкий привіт!

 

  1. Шановна Світлана Миколаївна

Ви вчили нас, як уникати лих

І не труїтись, харчуватись гарно,

Як вберегтися від хвороб тяжких і різних травм…

Все вивчено не марно.

Ви нас математики навчали,

Щоб ми усе прорахували:

Що множити, а що ділити

І як в складному світі жити.

Любов нам множити потрібно,

Ділити радість принагідно,

От щирість й щедрість — додавати,

А зло від серця віднімати.

І як почнемо так робити,

То правильно ми будем жити:

То ж буде все у нас прекрасно!

                                           Дякуючи тим урокам,

Будуть впевненими наші кроки!

 

  1. Шановна Людмила Іванівна

Іноземна – дивна мова

Так потрібна зараз всім,

Особливо в цих умовах,

Особливо молодим.

                                 І ми теж німецьку знаєм:

                                 Гутен так в нас без проблем

                                 І прості німецькі фрази

                                  Швидко вам перекладем.

                                  Будуть мані у кишені,

                                  Школа анцух бін капут,

                                  Іноземну модно знати,

                                  Ундер кіндер аліс гут.

 

  1. Шановна Галина Іванівна

В світ античної культури,

Наче в мить казкову,

Нас вела світова література

Й ваше добре слово.

Єсенін, Блок, Висоцький – все для нас,

А творчість Конан Дойля – просто клас!

Приємно було працювати:

Шекспіра, Лондона читати.

Спасибі за строгість, любов і турботу

І за відмінну вашу роботу!

 

7. Шановні Євгенія Сергіївна і  Ольга Сергіївна

Клітина та мембрана, ядро, імунітет.

Все це біологія, є такий предмет.

Які чудові вчителі її нам виклади,

У світ природознавства нам стежку прокладали.

Біологію вивчали,

Хімію нам подавали,

Ми екзамени здавали,

Свою любов по краплі віддавали.

Ви вчителька і добра і проста,

В душі ви —  просто золота!

 

8. Шановний Анатолій Михайлович

                                 Ви в столярній справі – ас!

                                 Щоб робили ми без вас?        

                                 Навчили нас, як цвях забити,

                                 Дива із дерева робити.

                                 Умієте і шити й майструвати,

                                 До цього хист у вас і добрий смак.

                                 Тому на всіх ваших уроках

                                 В нас працювати не проходило сяк-так.

На фізкультурі нас учили,

                            Щоб ми всі бігали щосили,

                            Щоб легше нам торби тягати,

                            Учили гирі піднімати.

                             Тож фізкультура, не секрет,

                             Був наш улюблений предмет.

 

  1. Шановна Наталія Михайлівна     

Ви музику у школі викладали

 Із нею нас здружили навіки:

 Ми день і ніч те й знали, що співали

 Народні та хітові пісеньки.

 Цей предмет у нашій школі

 Не залишить всіх байдужим,

 Та на нього треба, друзі,

 Слух і горло мати дуже.

 Бах, Бетховен і Сальєрі,

 Пісні давні та прем’єри,

 Є в нас тенори, альти,

 Та до Пивоварова – рости…

 

 

  1. Шановна Оксана Олександрівна

У майбуття комп’ютери ведуть –

Скромні і невтомні ці машини.

     Вміти працювать на них, знання здобуть –

     Це актуально зараз для людини.

     І щоб з комп’ютером нам буть на «ти»

     Програми різні знать, користуватись інтернетом

     Ви інформатику «видавлювали» з нас

     Тепер ми задоволені предметом.

     Ми вдячні вам не тільки за уроки,

     А ще за конкурси, змагання, вечори

     Без вас, усі це добре знаєм,

     Сумними б дні шкільні були.

 

Випускники Русік:  Ще ми вдячні «бійцям невидимого фронту»

Кожен в школі його бачить

Кожен його кличе

Все він вміє все він знає.

В біді не залишить

Він командує ремонтом,

Нелегкий у ноього пост.

Командир всіх інструментів,

А звання його завгосп.

 

Випускники Богаєвська:  Важко нашим куховаркам, бо на кухні дуже жарко,

Про умови гарні мріють,

Та дітей вони жаліють.

Вареники, омлети, млинці і котлети,

І борщі смачні і каші

Поварі готують наші.

 

Випускники Ріта:  Вміють все технічки в нас

Прибирають кожен раз

Коридор, подвіря, клас

Тож ми дяку їм складаєм

І здоровя всім бажаєм.

 

Випускники Діма:  Щоб в навчальному процесі

Ми не замерзали,

Кочегари за теплом

В школі слідкували.

 

Випускники Альона:  А уважний працівник

У Бібліотеці

Знайде книжку швидко й точно

Як у тій аптеці.

Вмпускник Ліза. Ці чудові вчителі були поруч із нами щодня! І кожному хочеться сказати: «Спасибі» і вручити ці квіти і частинку нашого серця!

Пісня випускників для вчителів

 

 

 

Пісня вчителям вручення квітів

 

Вед. Саша Із початкової школи, із теплих і лагідних рук першої вчительки ми, сьогоднішні випускники, потрапили у велику школу, з великою кількістю кабінетів і також з великою кількістю вчителів.

Вед. Денис Як легко було б нам розгубитися в цьому шкільному морі, якби нас не зустріли,  не підтримали турботливі руки класного керівника.

Випускник. Діма  Простіть нас, часто ми бували винні.

Переживань багато вам несли.

А часом були навіть грубуваті,

Образити вас інколи могли.

Випускник.Ляшенко Бувало, навіть, ми сміялись

Над вашою працею важкою,

А ви нас завжди вибачали

І лиш хитали головою.

Випускник. Русік І кожен день уперто нас навчали,

Як відрізнити де добро, де зло.

І вірили, надію в те плекали,

Що проросте в душі у нас добро

Випускник. Ліза Простіть за все, що було неприємним,

То було не навмисне, не зі зла.

І спілкування наше було недаремним.

Вам зичимо здоров’я і добра.

Пісня класному керівникові

Випускник Альона

Етап наступний нашого прощання:

Що скаже своїм учням класний керівник.

Хай буде його слово не останнє,

А на сьогодні це прощальний штрих!

 

Виступ класного керівника вручення квітів

Випускник Альона

Про що задумались в такий складний момент?                                                                       Ми вже не діти. Вже давно дорослі.                                                                                         Хай буде кожен з нас студент,                                                                                                        В спокійну, мирну українську осінь.

Випускник Богаєвська

Сказали ми сьогодні все, а чи не все?                                                                Промовлене  здійсниться неодмінно.                                                                          Написане шкільне наше есе                                                                                                          В історії славетної країни.

Випускник Русік

Бажаю нам в житті іти сміливо,
Бажаю щастя кожному знайти!
Хай здійсниться, що кожному хотілось
В дорогу, старший друг. Щасливої путі!

Випускник Денис

Хай буде мир...І вишні зацвітуть
У рідному моєму краї.
Лелеки добру звістку принесуть:
"Кінець війні, ми ворога здолали!"

Випускник Ліза

Загадаю бажання, найдорожче у світі!
Щоб настав мир в Україні і не гинули діти,
Щоб під небом блакитним колосилися ниви,
Щоб всміхалися люди й жили дружно, щасливо.

Випускник Діма

Щоб не плакали мами в журбі над синами,
Перемога настала в боротьбі з ворогами.                                                             Щоб лунали у Всесвіт слова до знемоги:                                                                            Мир настав в Україні, прийшла Перемога!

Діти викладають слово “Перемога” (Музика)

МОЛИТВА (на фоні легенької музики, пісня “Антитіла” — “Той день, коли закінчиться війна”)

Лунає голос

Ріта Зійде над світом українське сонце                                                                                В той день, коли закінчиться війна.                                                                              В той день, коли славетна перемога                                                                        Наповнить щастям втомлені серця.                                                                                   Ляшенко Зійде над світом сонце перемоги                                                                            Над злом, свавіллям, підлістю та лихом.                                                                              Зітрем всю нечисть з світлої дороги.                                                                                         У ріднім краї запануєм мирно, тихо.                                                                                  Саша Зійде над світом українське сонце.                                                                             Розгонить хмари ненависної пітьми.                                                                        Промінчик сонця у своїх долоньках                                                                        Вкраїнські діти по Землі будуть нести.

Випускник Ліза

Візьмімося за руки на прощання                                                                                              І подаруймо радість і тепло.                                                                                                            У вальсі закружляймо без вагання,                                                                                         Щоб вчителям це пам’ятно було.

(Вальс)

Пісня

ВЕДУЧА

Моя мрія...

Щоб випускник проклав собі дорогу,

Щоби нарешті - заповітна Перемога!

Щоб учні повернулися до школи,

І всі були щасливі, як ніколи!

 

ВЕДУЧА

Щоб всі у вересні зустрілися ми разом,                                                                                         І серед нас звучала одна фраза:                                                                                     "Нарешті Мир у нашій Батьківщині.                                                                           Героям слава! Слава Україні!"

ВЕДУЧА 1

На цьому церемонія вручення свідоцтв про закінчення школи оголошується закритою.

Звучить Гімн України.

Вед.: Дорогі випускники! Нехай у Ваших душах залишаться радість і світлий сум, які надихають на прекрасне.

Нехай поруч з вами ідуть щастя й успіх, вірні друзі і розумні наставники.

 

Вихід випускників під пісню «Ой у лузі червона калина!»

 

docx
Додано
22 вересня
Переглядів
33
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку