Сценарій випуску початкової школи 2024

Про матеріал
Сучасний, креативний та зворушливий сценарій початкової школи 4 клас 2024 року, який пройде на одному диханні та не залишить байдужим жодного.
Перегляд файлу

Сценарій випуску в початковій школі 2024

Ведучий 1: Сьогодні 24 травня  2024 року. Чудовий день! Сонце ваших посмішок світить яскраво! Настрій безхмарний! До нас рухається теплий фронт щирих і добрих слів! Можливі громові розколи сміху з поривами оплесків і радісний поперемінний дощ із слів радості і печалі. Температура повітря зігріває серця, піднімає настрій, а легкий вітерець розганяє хмари смутку і дозволяє сповна насолоджуватися життя. Бажаю сповна насолодитися святом!

Ведучий 2: Тож, давайте зустрічайте тих, хто творитиме майбутнє, чиї імена звучатимуть  по телебаченню, про них напишуть у газетах. Ними гордитимуться вчителі Левковицької гімназії, адже перші кроки до успіхів вони зробили саме тут. Запрошуємо до святкової зали наших випускників  класу. А саме:


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.


Ведучий 1: Свято випуску початкової школи 2024 року оголошується відкрити.

(Гімн України)

Ведучий 2: Завдяки мужності та відважності наших воїнів ми сьогодні зібралися в цьому залі. Вони віддають своє життя за всіх нас, за майбутнє нашої країни, щоб ми з вами жили на вільній землі. Тому давайте віддамо низький уклін і щиру вдячність нашим Героям, які стоять на захисті України, разом з ними віримо в Перемогу! В цю святкову мить віддамо шану тим, хто віддав своє життя за нас, завдяки кому ми сьогодні зібралися, тим, хто нині загинув за мир в Україні і вшануємо їх хвилиною мовчання.

 

(Хвилина мовчання)

 

Ведучий 1: Згадаймо, як все починалося. Наш клас, як грибочки розмножувався, як зірки на небі з часом збільшувався.

Вчитель: Коли зустрілися ми вперше 1-го вересня на подвір’ї біля школи під час ковідної епідемії вас було 7, таких маленьких та розгублених. Тоді і відбулося наше перше знайомство.

 Далі в 2 класі ми вчилися, пізнавали світ, але в лютому наше життя змінилося на до і зараз… На кінець 2 класу вас стало 8, але ми вчилися дистанційно і не мали можливості познайомитися особисто всі. Вже в 3 класі 8 учнів вчилися на змішаному навчанні.

І в 4 класі нас стало 10. 4 клас став для нас роком за всі 4. Ми цей навчальний рік проживали і просто брали від нього насолоду щодня. Коли ми були всі разом – хотілося спробувати все і використати по-максимуму. Тож дивіться, як це було.

(Відео 1, 2, 3.)

 

Пісня «Світ чудовий».

 

Ведучий 2: На нашому святі присутній директор нашої гімназії.

Тож надаємо слово_________________________________________________.

(слово директора)

Ведучий 1: Нам всім потрібно жити кожним днем,

Не відкладаючи життя на потім!

Що має бути – нас не мине,

В своїх стараннях і турботі!

Нам треба жити кожним днем,

Не чекати омріяної дати!

Горіти потрібно сьогоднішнім вогнем,

Щоб завтра теж могло настати!

 

(Вірші 4 клас)

 

1. Давно-давно тому, чотири роки,

Коли осінні дні були.

Почулись в школі перші кроки ,

Це ми у перший клас прийшли.

 

2. Тепер вже нас і не впізнати,

Бо стільки знань ми здобули!

Писать навчилися, читати,

Чотири сходинки пройшли!

 

3. Ой, нема де правди діти,

Було різне серед нас.

Той  у школі звик шуміти,

Той не хотів уроки вчити,

Той запізнювався в клас.

 

4. Чотири роки спливло за водою,

І виросли ми із тобою.

Так лине і лине цей час,

Вже 5-й клас чекає нас!

 

5. Ми так рости, ми так рости спішили!

От і минув шкільний четвертий рік.

Як швидко початкова пролетіла!

Вступаємо у підлітковий вік!

 

6. Ми росли і вчились в колективі жити,

Набували вміння, навички й знання.

Пізнавали світ ми, вчилися дружити,

На було цікаво й весело щодня.

 

7. Ми в нові науки радо поринали.

Вчилися учитись і до мрії йти.

Світ наш надзвичайний добре пізнавали,

І хотіли дуже швидко підрости.

 

8. Як добре, що сьогодні з нами,

Учителі і наші рідні.

Ми ж не дорослі, ми ще діти,

Хоч нас так важко іноді і зрозуміти.

 

9. Стелися нас дорога ясна,

Весела, довга і прекрасна.

В здоров’ї добрім, в мирі, в дружбі,

На цій шкільній нелегкій службі.

 

10. Хай щедрою нам буде дорога від Бога,

Рівненько стелися життєва дорога.

А десь через роки, при тихій розмові,

Згадаємо словом класи початкові!

 

Пісня «Скажу Вам дякую»

 

Вчитель: Швидко минають роки… ось і минули ці 4 роки навчання. Жаль розлучатися з вами. За ці чотири роки ми добре пізнали одне одного. Разом переживали і біль, образи, хвилювання, витирали одне одному сльози, підтримували, сварилися, мирилися і раділи. Чотири роки ми разом з вами піднімались сходинками знань все вище і вище. Вчилися писати, читати, рахувати, множити, ділити та вчилися дружити. Бувало всяке.

Я дуже сподіваюсь, що ті паростки добра, справедливості, чесності, милосердя, які я намагалась прищепити вашим серцям, ви не розгубите. Нехай стежини, які ведуть до нових знань, будуть осяяні світлом перемог. А якщо ітимуть дощі, то лише зоряні. Дякую вам за  підтримку та надихання йти далі. Кожен із вас залишиться в моєму серці. У пам’яті моїй ви назавжди залишитесь такими, якими я вас поступово відкривала для себе і якими я вас відпускаю до 5-го класу. Сьогодні називають вас таким вагомим словом «випускники початкової школи». Нехай буде безхмарним ваше життя, навчання легким, доля щасливою. Від себе на згадку мені хочеться вам вручити дипломи.

(вручення дипломів)

 

Вчитель: Є такий вислів: «Часто маючи проблеми, на не завжди треба порада. Нам треба рука, яка підтримає і серце, яке зрозуміє…».

Дорогі батьки і рідні моїх випускників! Мені складно підібрати слова в яких би відбивалася подяка вам за все. Дякую, що були рукою підтримки і серцем, яке зрозуміє.

Я щиро вдячна кожному з вас за розуміння, за турботу. За те, що були поруч ввесь цей час. Ми разом з вами розділяли хвилини радості, перемог та надій. Хвилини віри та впевненості в кожному дні. Хвилини смутку, болі та печалі і, звичайно, хвилини великого щастя! Дякую за чудових дітей!

Дякую, що завжди допомагали втілити всі задуми і були нашою опорою! Ви є крилами для дітей, а дитині без цих крил дуже тяжко! Тому, бережіть себе, живіть якомога довше, будьте здорові та щасливі!

 

Танець з батьками « Я вам бажаю» 

 

Ведучий 2: Сьогодні на нашому святі присутня вчителька, яка стане вашим новим класним керівником. Саме їй я передаю вас.

Актпередачі 

 

Пісня «Школа- класе»

 

Вчитель: Від щирого серця хочеться подякувати всім-всім, хто впродовж 4 років допомагав, за чистому, яка нас оточувала, за ремонтні роботи, за медичну підтримку, за смачну їжу, за музичний супровід. Щиро дякую, що на мої прохання відгукувалися всі, адже без вас всіх, не досягнуто було всього цього!

 

Діти: Дякуємо вам за все!

 

Вчитель: І на згадку про сьогоднішній день, хочеться зробити вам приємне.

(Роздковані фото)

Ведучий 1: Свято випуску учнів початкової школи 2024 року оголошується закритим.

(Гімн України)

Ведучий 2 : Удачі всім, Божого благословення і будьте здорові! Дякуємо всім, що приділили для нас час! Всього найкращого всім! Дякуємо за увагу!

docx
Додано
14 вересня
Переглядів
10
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку