Сценарій зустрічі випускників

Про матеріал
Сценарій вечора зустрічі випускників ювілейних років. Передбачає додаткову підготовку - виготовлення відеороликів про школу.
Перегляд файлу

«Місце зустрічі – місто дитинства»

(Вечір зустрічі випускників)

 

Лунає дзвінок

Відео початок

(знято школу в реальному часі і фото минулих років)

Ведуча: Доброго вечора, дорогі вчителі, випускники різних поколінь! Пролунав шкільний дзвінок, але тепер, дорогі гості-випускники, він кличе не в шумний клас, не на уроки. Він просить пригадати шкільні роки, такі багаті на прекрасні спогади. 
Ведучий: Щороку школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни. Давайте повернемося сьогодні у незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина.
Ведуча: Багато років назад під забуту мелодію на своєму випускному вечорі танцювали шкільний вальс молоді, завзяті, енергійні і трішки сумні, через прощання з рідною школою, хлопці та дівчата.

Ведучий: В цю мить, напевно, у кожного з вас у серці щемить спогад про юність. Здається, ще вчора у білому цвіті буяла весна, а зараз ви  ніби ступили в літо. Кожен з вас має місце в житті, сім’ю. Та в кожного бентежно стукає серце при згадці про шкільні роки. З’являється бажання  побачити шкільних друзів, пройти шкільним коридором, посидіти за своєю партою, зустрітися  в рідному класі.

Ведуча: Ваші стежки-дороги злилися сьогодні в одну, єдину, яка вас  поверне в юнацькі роки! Тут все, як  колись: дзвінко щебече дітвора, заклопотані вчителі... Ніхто не в силах зупинити час. Та сьогодні вам належить творити диво: ви не тільки зупините час, ви повернете його  назад, в ті найщасливіші роки, коли світ переливається кольорами веселки, пробуджуючи  в кожному серці веселкові надії. Ми надіємось, що  ваша мандрівка буде приємною!

Ведучий: Давайте привітаємо оплесками людей, які пронесли шкільну дружбу через стільки років. А тепер будемо знайомитися ближче з винуватцями сьогоднішнього торжества.

Ведуча: Шлемо найщиріші вітання нашим наймолодшим ювілярам - випускникам _______ року. Їхніми класними керівниками були: ____________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведучий: Здається, ще тільки вчора ви сиділи у цьому святковому залі і отримували свій перший у житті атестат зрілості. А вже сьогодні школа знову зустрічає вас, щоб почути, чого досягли і про що мрієте.

Ведуча: Ще здається вчора ми бачили усміхнених 11-класників на святі Останнього дзвоника у ____ році. Чотири класи, класними керівниками яких були ____________________________________________________________________________________________________________________________________.

Ведучий: Вітаємо також випускників і їхніх класних керівників ____________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведуча: 111 юних, талановитих та перспективних юнаків та дівчат покинули стіни рідної альмаматер у ______році. Минуло 20 років, а класні керівники ____________________________________________________________________________________________________________________________________ ще й досі усіх вас пам’ятають. Ми знаємо, що так буде завжди.

Ведучий: _____ рік став останнім роком навчання для 76 випускників, класними керівниками яких були________________________________________________________________________________________________________. Вітаємо наших учителів. Низький уклін тим вчителям, які присутні на сьогоднішньому вечорі.

Бурхливі оплески вам, і не менш бурхливі оплески тим, хто не є ювілейними випускниками сьогодні, але таки вирішили зробити сьогодні також вечір зустрічі, завітавши до рідного закладу.

Ведуча: Та, на жаль, не змогли сьогодні прийти ті, хто вирушив у дорогу, з якої немає вороття, залишивши по собі тихий смуток непоправної втрати, світлі спогади у наших серцях. Серед них – педагоги, яких ми завжди пам’ятатимемо. Вшануємо пам'ять про дорогих серцю людей хвилиною мовчання.

(відео, у якому слайди фото покійних педагогів під пісню Руслани Лижичко, адресованої Кузьмі Скрябіну)

Ведучий: А зараз саме настав час надати слово господині цього гостинного дому.

Ведуча: Директоре, запрошуємо Вас до вітального слова.

(виступ)

Ведуча: Дивимося на вас, таких красивих, дорослих і щасливих. Розуміємо, що не було б цього, якби не вони – ваші вчителі!

Ведучий: Сьогодні усім, що маєте, дякуйте їй – вашому найдорожчому вчителю.
 

Ведуча: Тому саме зараз час надати слово вчителю. Запрошуємо класного керівника випускників ____ року до вітального слова.                                                (виступ)

Ведучий: З року в рік приймає наша школа в свої обійми дітей, які не забувають про неї, а линуть сюди, як пташенята до гнізда, щоб пригадати шкільні роки, дитинство.
Ведуча: Як же приємно бачити у залі випускників різних поколінь, адже усіх нас поєднала у велику сім’ю рідна школа. Із роками ви змінюєтеся, адже час невблаганний. Отож, відеоекскурсія для вас!

(Ролик про школу)

Ведучий:  Роки мої, як швидко ви пройшли! Ще недавно, здається, у стінах нашої школи хтось бив вікна. Хтось захоплювався хімічними реакціями, хтось закохувався, а ще інший – прогулював уроки!

 

Ведуча: Ох і додали ж ви сивини вчителю! А вона так вас любила!

Знаєте, та й ті вчинки, за які сварила вчителька, десь на стороні викликали усмішку в неї…

 

Ведучий: Цікаво, які ж вчинки найбільше запамяталися нашим бешкетникам?

 

Ведуча: Так-так… Цікаво почути щирі слова зізнання й неймовірних спогадів. А знаєте, що ми зробимо? Даємо мікрофон у зал і хай кожен скаже, що досі памятає.

(Розповіді)

 

 

 

Ведучий: Сьогодні у вашому рідному закладі також навчаються талановиті учні. І зараз ви у цьому переконаєтеся.

 

Ведуча: Незамінимий соловейко нашої школи – Христина Гвоздецька із музичним дарунком для вас!

(художній номер)

Ведуча: Шановні гості, ми  благополучно доставили вас у місто дитинства і залишаємо вас тут на невизначений термін. Кожен може залишатися тут, допоки не згадате усі приємні миті дитинства.

Ведучий: Наш святковий  вечір закінчується, але для вас він продовжується, згадуйте, діліться, відпочивайте, а ми прощаємось з вами лише на сьогодні.

Ведуча: Шановні випускники! Вас чекають відчинені двері ваших класних кімнат і довгі  розмови в колі своїх однокласників. Сьогодні - ваш вечір. Ми бажаємо, щоб він лишив тільки найкращі спогади.

Ведучий: А хто матиме бажання перездати контрольну чи покращити семестрову – вчителі до ваших послуг! До нових зустрічей!

 


 

docx
Додано
30 липня 2019
Переглядів
415
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку