Сервіси, які можна використати під час дистанційного навчання у початковій школі

Про матеріал
На допомогу учителям початкової школи про сервіси, які можна використати під час дистанційного навчання у початковій школі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сервіси, які можна використати під час дистанційного навчання у початковій школі

Номер слайду 2

https://cutt.ly/2ap. ITMT

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

URL: https://vchy.com.ua/

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Google Hangouts - простий і безкоштовний сервіс для проведення онлайн трансляцій. Легкий у використанні, всі гаджети «потягнуть», буде працювати зі слабким стаціонарним або мобільним інтернетом, ідеальний для конференції з 10 осіб.

Номер слайду 10

Periscope призначений для трансляції відео в реальному часі. Користувачі Periscope можуть розміщувати повідомлення  з посиланням на онлайн-трансляцію. Вони, також можуть зробити своє відео доступним тільки для окремих користувачів. У додатку є функція відправлення «сердечок»  – як жест вподобання, заохочення. Мало хто використовує, зберігаються відео трансляції, не висне, але ваші відео не можна нікуди надсилати, пересилати.

Номер слайду 11

Сlass. Dojo – простий інструмент для оцінювання роботи класу в режимі реального часу. Ідея сервісу полягає в тому, щоб допомогти учителям швидко і просто оцінити самостійну роботу учнів, рівень їхньої дициплінованості.

Номер слайду 12

Classtime – помічник учителя для онлайн-тестування і простеження прогресу усього класу в реальному часі.

Номер слайду 13

Learning. Apps.org є сервісом для підтримки процесів навчання та викладання за допомогою невеликих інтерактивних модулів. Ці модулі можуть використовуватись безпосередньо як навчальні ресурси або для самостійної роботи. Платформа готових завдань з різних предметів

Номер слайду 14

Kahoot – платформа для створення вікторин, тестів, дидактичних ігор без обмежень щодо вікового рівня чи предмету. Такі ігрові форми роботи можуть бути застосовані у навчанні — для перевірки знань учнів. Сервіс можна використовувати для виконання завдань на будь-якому пристрої, що має доступ до Інтернету.

Номер слайду 15

Мультимедійні уроки, відібрані у зручній колекції відповідно до шкільних програм з кращих освітніх You. Tube каналів.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Весела абетка – дитяча сторінка для маленьких українців: абетки, казки, усмішки, приказки, скоромовки, загадки, лічилки. 

Номер слайду 18

URL: https://chudo-udo.com/

Номер слайду 19

Освітній проект “На урок”

Номер слайду 20

Програма для створення кросворду

Номер слайду 21

Розвиток дитини – сайт з генераторами завдань

Номер слайду 22

Завдання для 1-го класу Нової української школи URL: http://osvita.ua/school/nus/65278/Завдання для 2-го класу Нової української школи URL: http://osvita.ua/school/nus/65313/Завдання для 3-го класу Нової української школи URL: https://svitdovkola.org/pilot/3 Розвиток дитини - сайт для розумних батьків. URL: https://childdevelop.com.ua/Онлайн-ресурси для компетентнісного навчання учнів початкових класів з предмета «Я досліджую світ». URL: https://goo.su/0z. Yk    

Номер слайду 23

pptx
Додано
3 січня
Переглядів
584
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку