Слова для ведучої шкільної телепрограми School TV Week

Про матеріал
Слова для ведучої шкільної телепрограми School TV Week у підготовці до проведення весняного свята Міс Весна 2018............................................................................................................
Перегляд файлу

НАДЯ: Програма School Week TV та я її ведуча Надія Килин раді вітати Вас у стінах Поморянської школи, де вирує шкільне життя найенергійніших жителів селища.                                                                                                                                                                                      НАДЯ: Весна! Це всього лише п'ять букв, але так багато в ній любові, надії і віри в краще.                                                                                                                                                                        НАДЯ:  Сьогодні наш випуск програми присвячений розповіді про організацію, одного з найпрекрасніших, на мою думку, заходу Міс Весна школи 2018, який відбудеться уже  ___ березня у актовому залі нашої школи.                                           НАДЯ:              Щоб детальніше розповісти про цей конкурс, ми вирішили поспілкуватись із організаторами заходу, а саме президентом школи Софією Рудницькою.

 НАДЯ: Софіє, чому саме «Міс весна»? Що було стимулом до створення такого конкурсу?

СОФІЯ: Всім привіт! Перш за все вітаю усіх дівчат з першими днями весни, коли ми з нетерпінням чекаємо перших проблисків сонячних променів, ранкової свіжості та непередаваної краси природи, яка пробуджується від зимового сну… хоча зараз ще не настільки тепло, щоб скинути з себе зимовий теплий стиль….

 Ми вирішили пробудити красу людську у нашій школі… не будемо хвалитись, але дівчата нашої школи найкрасивіші,  тому без жодних сумнівів, разом із учнівським самоврядуванням та підтримкою педагогічного складу вчителів, вирішили провести свято весни у нашій школі і вибрати королеву цієї події.

НАДЯ: що ж дякую за таку інформацію, Софіє…. А ми продовжуємо. І ще одним важливим питанням для  нас залишається думка дирекції школи «Чи варто проводити цей конкурс у школі?»                Ігорю Михайловичу скажіть               Чи варто проводити цей конкурс у школі?                                                                                                                                            Директор:………………………………………………………………………….             

НАДЯ: все, дізнались, тепер настала черга розповісти про самих учасниць. Участь у конкурсі братимуть ___ красунь…  

  1.  
  2.  
  3.  

….

     ……….    нелегким буде вибір, правда?        Але й для наших учасниць цей шлях буде нелегким, адже протягом конкурсу вони демонструватимуть свої таланти з ерудиції, естетики, ораторського мистецтва,  хореографії та художнього мистецтва.                                                                                                               

НАДЯ: давайте ближче познайомимось з учасницями і дізнаємось, що вони думаю про участь у конкурсі…..(далі кожна з дівчат розкаже чому потрібно голосувати саме за неї)….

НАДЯ: дякуємо дівчатам, і, звичайно, побажаємо кожній здобути перемогу у конкурсі….і головне не забувати, що ви самі найкрасивіші і найталановитіші.

З вами була Надія Килин. До зустрічі.

 

 

 

 

docx
Додано
4 березня 2018
Переглядів
2268
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку