СПІЛКУВАННЯ В ІНТЕРНЕТІ. БЕЗПЕЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТУ

Про матеріал
СПІЛКУВАННЯ В ІНТЕРНЕТІ.БЕЗПЕЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТУ Підібраний матеріал сприяє формуванню ключових компетентностей, а саме: основних компетентностей в природничих науках та технологіях, спілкуватися державною мовою, комунікативних, інформаційно-комунікаційних, інноваційних, соціальних компетентностей та вміння вчитися впродовж життя. Цифровий ресурс має на меті допомогти учителям та учням наочним та методичним доповненням програм та підручників для кращого сприйняття та засвоєння уроків інформатики для 5 класу НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

СПІЛКУВАННЯ В ІНТЕРНЕТІ. БЕЗПЕЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТУ Урок №12 Нова українська школа 2022 Підготувала: Тетяна Місьонг

Номер слайду 2

ПОМІРКУЙТЕ Які засоби спілкування в Інтернеті використовуєте ви та ваші близькі? Від чого залежить вибір засобу спілкування? Які засоби використовуються для організації дистанційного навчання у вашій школі?

Номер слайду 3

ЗАСОБИ СПІЛКУВАННЯ В ІНТЕРНЕТІ Електронна пошта — це служба Інтернету, призначена для пересилання комп’ютерними мережами повідомлень (електронних листів) від деякого користувача одному чи групі адресатів.

Номер слайду 4

ЗАСОБИ СПІЛКУВАННЯ В ІНТЕРНЕТІ Служби інтерактивного спілкування призначені для обміну текстовими, звуковими, відео та іншими повідомленнями в Інтернеті, у тому числі в реальному часі. Щоб користуватися службами інтерактивного спілкування, потрібно:

Номер слайду 5

ЗАСОБИ СПІЛКУВАННЯ В ІНТЕРНЕТІ Обмін текстовими повідомленнями, що відбувається в реальному часі, називають чат (англ. chat — бесіда). Відеоконференція — це сеанс спілкування в мережі, організований з використанням систем, що можуть передавати відео. Відеоконференція може бути організована з використанням месенджерів, а також сервісів:

Номер слайду 6

ЗАСОБИ СПІЛКУВАННЯ В ІНТЕРНЕТІ Соціальні мережі в Інтернеті — це служби, які забезпечують спілкування людей, представлення власної творчості та досягнень, пошуку друзів і знайомих, поширення ідей, поглядів, розміщення цікавих матеріалів тощо.

Номер слайду 7

БЕЗПЕЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТУ Використовуючи Інтернет, потрібно пам’ятати про можливі небезпеки, пов’язані з особливостями роботи в мережі. Під час пошуку інформації та при користуванні службами спілкування в мережі потрібно дбати про:

Номер слайду 8

РОБОТА ЗА КОМП’ЮТЕРОМ

Номер слайду 9

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ

ppt
Додано
31 березня 2023
Переглядів
1173
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку