Свято Хеллоуін для дітей

Про матеріал
Сценарій Хеллоуіна. Розваги та ігри для веселого свята. Тематичні розваги.
Перегляд файлу

Сценарій Хеллоуїна для дітей: ігри та конкурси

Ну і найголовніше – це розважальна програма. Для діток старше підійдуть "страшні" ігри в темряві, малюкам сподобаються гонки за привидами, конкурси на найстрашніший крик, самий гучний тупіт, танцювальні ігри.

Гра "Шлях через болото"

У кабінеті розставте коробки із вмістом неприємним на дотик. Це можуть бути мокрі ганчірки, сухе листя, зім'яті газети, пакети. Потім запропонуйте кожній дитині пройти стежку з закритими очима.

Конкурси на Хеллоуїн для дітей з кульками(або на папері)

Для початку роздайте дітям повітряні кульки і влаштуйте змагання, хто надує кульку першим. Потім дайте їм маркери і попросіть намалювати пику монстра. Перемагає той, хто намалює найцікавішу мордочку.

Гра "Єгипетська мумія"

Діти поділяються на парні команди "мумії" і "жерці". Наввипередки з туалетного паперу потрібно якомога швидше повністю закутати "мумію".

Конкурс "Чортова павутина"

Заздалегідь заготовте клубочки з нитками всередину яких покладіть маленький сувенір. Завдання учасників гри - розмотати клубок так, щоб нитки не заплуталися і не утворили павутину.

Гра "Вечеря для чаклунки"

Для цієї гри необхідно заховати в кабінеті такі "інгредієнти" для ведьминскої вечері, як гумові змії, іграшки у формі мишок, павуків, фігурки ящірок і т. д. Ведучий оголошує склад страви. А дітям необхідно швидко знайти всі продукти для неї.

Можна приготувати і їстівні страви святкової тематики, наприклад, "могилки" з шоколаду. Від такого десерту діти на Хеллоуїн залишаться в захваті.

 

Гра "Ліхтар Джека"

Діти в темряві сідають у коло. Включається таємнича музика, під яку вони повинні з рук в руки передавати один одному ліхтарик. Це може бути також свічка або маленький гарбуз. Яскравий атрибут свята передається до тих пір, поки не обірветься музика. Гравець, у якого в цей момент опиниться ліхтарик, вибуває з гри. Перемагає той, хто залишиться останнім.

 

Гра "Очі монстра"

В якості реквізиту знадобиться столова ложка і тенісний м'ячик, на якому попередньо треба намалювати очне яблуко. Суть конкурсу полягає в тому, чия команда швидше принесе око до місця призначення, жодного разу не впустивши його.

 

docx
Пов’язані теми
Класному керівникові, Сценарії
НУШ
Додано
19 жовтня 2021
Переглядів
3031
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку