Свято талановитого учня

Про матеріал
Сценарій свята творчого учня для 1-11 класів. Можна використовувати в роботі класного керівника чи заступника мз виховної роботи.
Перегляд файлу

«ВЕСЕЛКОВИЙ ЗОРЕПАД – 2024 »

 

В.:Добрий день вам, любі друзі!Доброго здоров'я зичимо усім присутнім!

В.:Вітаємо педагогів, чия праця і професіоналізм не дозволяють Ліцею стояти на місці, а рухають вперед.

В.:Ми вітаємо батьків, які не тільки виховали гідних дітей, але й самі беруть активну участь у житті школи.

В.:Вітаємо вас , дорогі наші учні на святі обдарованих дітей

« Веселковий зорепад – 2024 ».

В.:Сьогодні ми підведемо підсумки роботи за І семестр 2023-2024 навчального року і вручимо заслужені нагороди талановитим учням нашого Ліцею.

 В.:Саме їх ми називаємо  ЧЕСТЬ і ГОРДІСТЬ, «золотий фонд» Ліцею.

В.:Свято обіцяє бути веселим і несподіваним!Тож берімось до роботи.

В.:У народі кажуть, що гарна прикмета   - пройти під веселкою.

В.:Райдуга чи дуга раю – це і надія, і дороговказ, це арка, яка веде до щастя. Той, хто пройде під райдужною аркою,  прямує назустріч щасливому майбутньому. Але в реальному житті нікому ще не вдавалося це зробити.

В.:Та сьогодні у нас день чудес. І ми даруємо нашим учням  дивовижну можливість – пройти через райдужні ворота нашого свята!

Фанфари.

В.:Шановні гості, вчителі, батьки, діти! Дозвольте відкрити наше шкільне свято – свято Інтелекту, Гордості й Таланту.

                                                 Гімн.

В.:Ми розпочинаємо урочисту  церемонію нагородження здібних і талановитих учнів Озаринецького Ліцею  «Веселковий Зорепад-2024 ».

В.:З величезною радістю вітаємо вас у нашій залі на святі дитинства і творчості, таланту і оптимізму -  кращі з кращих.

 

В.:Тут ті, хто славиться навчальними досягненнями,

В.:Ті, хто заглиблюється в таємниці наук і досліджень.

В.:Тут ті, хто, не шкодуючи себе на бігових доріжках і ігрових майданчиках, завойовує призи та медалі.

В.:Ті, хто дарує свій талант, свою творчість, своє мистецтво вдячним глядачам.

В.: Ви знову і знову доводите, що ви - найкращі! Кращі педагоги та кращі учні!

В.:Життя у кольорі…Колір у житті. Всюди палітра різнобарв’я! Чи не хочеться  так думати про своє життя, наче це райдужна веселка, на якій гойдаються твої мрії, ідеї, сподівання і надії?

В.:Варто поселити з самого ранку в серці думку про радість, бажання дивитись на світ, що вирує довкола, очима повними віри.   Віри у красу і колорит свого життя!

Музика - виходить Веселинка.

В.:Ой, дівчинко, привіт, а ти хто!

Веселинка:  Я?! Веселинка,

      Веселки й сонечка краплинка,

      В  школі  є я  щохвилини,

      І світлої, і похмурої днини.

Мене створили творчість, тепло і затишок нашого Ліцею, а сили мені додають творчі здобутки наших вихованців…

В.:Ти Веселинка? Це чудово, але чого сьогодні ти не у своєму веселковому  вбранні?

Веселинка. Дійсно, щось я втратила всі кольори, це мабуть,…звичайний зимовий  авітаміноз.

В.:Так, треба щось робити, треба тебе знову засвітити…О! Еврика! Придумав, потрібно, щоб  наші учні подарували тобі частинку своєї різнобарвності.

Веселинка.Я впевнена, що сьогодні  найяскравіші особистості у цьому залі  і вони допоможуть повернути мені кольори Веселки..

                                 Пісня «_______________»

В.:У сонячному спектрі нараховується сім основних кольорів. Кожен колір має власну  символіку, властивості і магічну силу.

В.:Перший колір веселки – червоний. Він означає яскравість і тепло душі, жар сонця. Цей колір - символ мужності та відваги, яких не бракувало найкращим учням школи.

В.:Нам приємно представити тих, хто своєю працею, розумом, творчими здобутками принесли славу Ліцею, ступили на першу сходинку свого зоряного обрію, показали глибокі та міцні знання на Всеукраїнських, обласних та районних олімпіадах.

В.:Участь в олімпіадах – це щоденна робота на уроках і після уроків, в Ліцеї і вдома, з досвідченими вчителями і самостійно.

В.:Для відкриття церемонії та нагородження переможців в номінації                  «Веселковий  олімп» на сцену запрошується директор Ліцею Віктор Іванович Мельник

І блок нагородження

 

В.:Хай гарна пісня від співочих зірочок ________________________________ додасть вам ентузіазму і бажання здобувати нові перемоги.

                           Музичний номер.

В.:Кажуть, що число сім – магічне. Мабуть це і справді так. Бо у світі багато чого позначено числом сім: сім днів у тижні, сім раз відміряй, а раз відріж – каже народна мудрість.

В.:А ще є сім чудес світу. А ще від щастя людина буває на сьомому небі. Саме тому воно і є магічним. А чому б і ні? Навіть веселка виграє дивовижними сьома кольорами.

В.: Жовтий колір веселки - це колір оптимізму, відкритості, свободи, рухливості і товариськості. Зустрічайте тих, в чиїх очах горить бажання досягти більшого, чия душа світиться молодечим запалом, а мрії прагнуть змінити цей світ.

В.:Нагороджуються учні – переможці мовно-літературних конкурсів

В.: А до слова ми запрошуємо вчителів української мови та літератури

Нагородження

В.: В дарунок для призерів звучить ця чудова поезія від наших читців.

Читці

 В.:Шана вам, юні обдарування, що ступили на цей тернистий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма.

В.:Найуспішніших учнів, що не зупиняються на досягнутому та продовжують своєю наполегливою працею звеличувати рідну школу вітають юні джентльмени вдачі та їх чарівні музи.

МУЗИЧНИЙ НОМЕР (оркестр)

В.:Помаранчевий колір веселки теплий і мрійливий. На думку психологів, помаранчевий колір вивільняє емоції, піднімає самооцінку, сприяє гарному настрою.

В.:Для нагородження учнів , які протягом року показали свій  потенціал  та дають надію на майбутні перемоги  запрошується Ковальова Світлана Анатоліївна та спортсмени Ліцею.

 

В.: Зелений колір веселки означає природу, ріст та гармонію. він символізує свіжість та життєву силу.

В.:Зелений колір може надати нам відчуття спокою та заспокоєння, а також зробити нас зосередженими та рішучими, такими, як переможці природничих конкурсів.

В.: Запрошуємо до нагородження наших переможців та їх наставників.

 

В.: Синій колір веселки…

В.: О! Це мій улюблений колір!

В.: Діма, не перебивай! Синій колір веселки є символом мирної та спокійної атмосфери. він асоціюється зі стабільністю та вірністю. синій колір може надати нам відчуття безпеки та відповідальності, а також зробити нас більш зосередженими та розумними.

В.: Як переможці онлайн олімпіад «На урок». Зустрічайте їх.

 

В.: Якщо ти вже почав розказувати про улюблені кольори, то мені подобається фіолетовий. Він дуже незвичайний та насичений.

В.: так, а ще фіолетовий колір веселки символізує розум, мудрість та духовність. Він асоціюється з магією та творчістю. 

В.: під керівництвом нашого Кучмея Віктора Івановича та Галини Іванівни Горщук розвивається велика кількість творчих учнів. Саме вони зараз зачарують нас своєю магією

Пісня ансамбля. Нагородження

 

В.:Ось і настав найочікуваніший момент, якого з нетерпінням чекають ті, хто  лише починає свій  шкільний шлях,  прагнучи  до щастя, яке можна пізнати і в праці, і в боротьбі, і в дружбі,хто претендує на звання наймолодших, але водночас - найкращих.

В.: Вам сьогодні дістається блакитний колір веселки

В.: Він асоціюється з небом та водою. він символізує свободу, відкритість та спокій. блакитний колір допомагає нам відчувати себе легко і вільно.

В.: Вільними, відкрити, спокійними та легкими у будь-яких починаннях є наші НУШівці. Запрошуємо вас на сцену.

 

В.: Наша веселка знову заграла своїми барвами. Дякуємо всім призерам та наставникам, які допомогли відновити її кольори.

В.: Уля, а тобі не здається, що наша Веселка-Веселинка зовсім не весела якась? Кольори ми знайшли, а усмішку їй не повернули.

В.: Веселинка, чому ти сумна? Невже тобі не сподобалось свято?

Веселинка: Свято – чудове, але ви забули про шанувальників книг, адже саме з книги, першого Букварика розпочинається для всіх авчання.

В.: Так, звичайно! Віра Іванівна, допоможіть нам повернути Веселинці посмішку.

 

В.: Ми щиро вітаємо вас і бажаємо подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим.

 

В.:Ми хочемо від імені всіх номінантів подякувати тим, хто дав нам крила надії, творчості, наснаги, крила, які з кожним днем підносять нас вище і вище – нашим вчителям та батькам.

 

В.:Шановні наші вчителі! Ви завжди були і залишаєтеся надійними оберегами шкільного спокою та гармонії, створювали атмосферу безпеки та довіри в Ліцеї.

В.:Ваш досвід буде нам допомагати.

Й на кожному з життєвих перехресть

Ми з впевненістю зможемо сказати,

Що збережем свою й Ліцею честь!

 

В.:Спасибі вам, батьки,

За теплоту й любов родинну,

За дружбу й спокій у сім’ї.

І за турботу щогодинну.

 

В.:Талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.

 

В.:Щоб досягти цієї найвищої нагороди, потрібно відродити в собі та підтримувати Вічний Вогонь Мудрості, найкращі поривання та якості.

 

В.:Хай же буде з вами у житті колір сонця, світла і золота, червоний колір кохання, зелений колір надії і блакитний колір мрії.

 

В.:Оберіть кольори життя, оберіть веселку, оберіть радість! Не затьмарюйте  себе поганим настроєм і сумнівами.

 

В.:Навіть, якщо сіра хмаринка припливе часом, знайте, що  за нею все одно буде ВЕСЕЛКА

doc
Додав(-ла)
Бойчук Олена
Додано
8 лютого
Переглядів
36
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку