Кулінарíя —
До холодних страв і закусок належать:
Солодкі страви (десерти) за температурою подачі поділяють на:
Страви та вироби з тіста класифікують залежно від особливостей рецептури й призначення:
До способів первинної обробки належать:
Кейк-попси
Макарон
Визначте серед наведених варіантів Marshmallow (маршмеллоу). Це кондитерський виріб, який, як правило, складається з цукру або кукурудзяного сиропу, води, желатину, глюкози, ароматизаторів, іноді барвників, збитих у густу піну. Деякі рецепти включають яйця.
В кожнім місті і селі
Головний він на столі.
Борщ з вушками, грибна юшка, вареники, голубці, маринований оселедець, мариновані гриби, кутя,заливна риба, тушкована капуста, квасоля, узвар, пампушки. Ці страви традиційно готують на
Цей обрядовий здобний хліб всі печуть лише раз на рік. У неділю, в світле свято подають його до столу.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома