Невеличкі кошики з тіста з начинкою (до 10 см у діаметрі) мають назву...
Духовку для випікання тарталеток краще розігріти заздалегідь. Зазвичай їх ставлять в духову шафу, температура в якому досягла ...
Тарталетки найчастіше випікають
Невеликі кулінарні вироби 2-4 см у діаметрі із заварного тіста з різними начинками: заварний крем, салат, гриби, м'ясо та ін. мають назву
Особливістю цього тіста з пшеничного борошна є наявність великих пустот всередині виробів, які заповнюються кремом або іншою начинкою
Яке тісто готується без розпушувачів?
Щоб надати тісту пористості до нього додають різні розпушувачі. Яких видів розпушувачів не існує?
Опара –
До холодних страв і закусок належать:
Страви та вироби з тіста класифікують залежно від особливостей рецептури й призначення:
Основних видів тіста за способами приготування всього два:
Який хліб випікали у 11 столітті на Поліссі, Галичині, Наддніпрянщині?
Бутерброди поділяють на такі основні групи:
Для замішування дріжджового тіста воду підігрівають до температури
Вкажіть правильний варіант набору сировини для приготування здобного тіста.
Канапе́ (фр. canapé)- це
Вимоги до якості бутербродів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома