Сирими смажать овочі, які містять:
Для смаження овочів основним способом жир розігрівають до tº:
Для дерунної маси використовують:
Для смаження дерунну масу викладають ложкою на розігріту з жиром сковорідку так:
При смаженні виробів із картопляної маси на поверхні утворилися тріщини тому, що:
Крокети картопляні панірують у:
Для шніцеля капустяного використовують:
Якщо свіжа капуста для тушкування має гіркуватий смак, тоді перед тушкуванням потрібно:
Картоплю тушкують з додаванням:
В рагу овочевому морква тверда тому, що:
Рулет картопляний після запікання має тріщини тому, що:
Для рулету картопляну масу викладають на змочену серветку шаром завтовшки:
Овочі потрібно запікати в жаровій шафі при tº:
Тушковані овочеві страви зберігають:
Другу страву «Гриби у сметанному соусі, запечені» подають у:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома