Організація виробництва. Правила подавання страв.

Додано: 4 квітня 2021
Предмет:
Тест виконано: 110 разів
12 запитань
Запитання 1

Температура подавання холодних страв :

варіанти відповідей

50-55 градусів С

10-14 градусів С

55-60 градусів С

не нижче 65 градусів С

Запитання 2

Оптимальний вихід холодних страв та закусок:

варіанти відповідей

100-200г

50-75г

150-300г

усі відповіді вірні

Запитання 3

Холодні страви подають у....

варіанти відповідей

овальних і круглих тарілках

закусочних та мілких столових тарілках

у салатниках, вазах, креманках

усі відповіді вірні

Запитання 4

Вкажіть назву посуду для подачі гарячої рибної закуски:

варіанти відповідей

кокільниця

кокотниця

порційні сковорідки

закусочні тарілки

Запитання 5

Кокільницю і кокотницю кладуть на закусочну талілку .....

варіанти відповідей

ручкою вліво, а чайну ложку ручкою вправо

ручкою вправо, а чайну ложку ручкою вліво

ручкою вліво, та чайну ложку ручкою вліво

немає значення

Запитання 6

Вихід перших страв:

варіанти відповідей

250, 350, 500г

250 та 500г

250, 350г

250, 350, 400, 500г

Запитання 7

До якої температури підігрівають тарілки для подачі гарячих страв?

варіанти відповідей

20-30 градусів С

35-40 градусів С

40-45 градусів С

50-55 градусів С

Запитання 8

Вихід основного гарніру :

варіанти відповідей

75-100г

100-150г

150-200г

200-250г

Запитання 9

Маса додаткового гарніру:

варіанти відповідей

25-50г

50-75г

75-100г

100-125г

Запитання 10

Температура подачі гарячих солодких страв....

варіанти відповідей

45 градусів С

55 градусів С

65 градусів С

75 градусів С

Запитання 11

Вихід кави:

варіанти відповідей

75-100г

40-50г

100-150г

200-250г

Запитання 12

Вихід какао....

варіанти відповідей

200-250г

75-100г

100-150г

150-200г

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест