Який інгредієнт міститься у всіх кондитерських виробах?
До якої групи кондитерських виробів належать цукерки?
Для приготування айсингу на 30 г яєчного білка потрібно 200 г...
Як називають глазур для декорування пряників?
Який термін придатності пряничного тіста в холодильнику?
Скільки часу потрібно випікати медово-імбирне печиво?
Перед тим, як декорувати пряники, вони мають
Як ще називали медові пряники в Україні?
Як називаються смакові ароматичні речовини, які застосовують для приготування різноманітних страв?
Яка техніка декорування пряників вважається найскладнішою?
Яка температура випікання пряників?
Як називається процес декорування печива, під час якого поверхню посипають кондитерською посипкою, горіхами, сухофруктами тощо?
Що називають сухими парфумами?
Як називають пряники, коли частину борошна заварюють гарячим сиропом із води, цукру, меду, патоки та далі на охолодженій «заварці» готують тісто?
Як визначається собівартість одного пряника?
Коли відзначають Міжнародний день печива?
Чому пряники отримали таку назву?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома