8 клас. 05/05. Розв'язування задач за допомогою дробово-раціональних рівнянь (спільна робота)

Тест виконано: 106 разів
12 запитань
Запитання 1

Розв'яжіть задачу. Два оператори комп'ютерного набору, працюючи разом, набрали рукопис посібника за 12 год. За скільки годин може виконати це завдання кожен оператор, працюючи самостійно, якщо один з них може це зробити на 7 год швидше від іншого? Які з наведених тверджень відповідають вашому розв'язку задачі?

варіанти відповідей

об'єм роботи - 1

Запитання 2

Розв'яжіть задачу. Два маляри, працюючи разом, можуть пофарбувати паркан за 8год. За скільки годин може виконати цю роботу кожен з них, працюючи самостійно, якщо одному для цього потрібно на 12 год менше, ніж іншому? Які з наведених тверджень відповідають вашому розв'язку задачі?

варіанти відповідей
Запитання 3

Розв'яжіть задачу. Два трактори, працюючи разом, можуть зорати поле за 4 год. За скільки годин може зорати поле кожен трактор, працюючи самостійно, якщо один з них може це зробити на 6 год швидше, ніж інший? Які з наведених тверджень відповідають вашому розв'язку задачі?

варіанти відповідей
Запитання 4

Розв'яжіть задачу. Два маляри, працюючи разом, можуть пофарбувати певну будівлю за 20год. За скільки годин може виконати цю роботу кожен з них, працюючи самостійно, якщо одному для цього потрібно на 9 год більше, ніж іншому? Які з наведених тверджень відповідають вашому розв'язку задачі?

варіанти відповідей
Запитання 5

Розв'яжіть задачу. Два маляри, працюючи разом, можуть пофарбувати певну будівлю за 20год. За скільки годин може виконати цю роботу кожен з них, працюючи самостійно, якщо одному для цього потрібно на 9 год більше, ніж іншому? Які з наведених рівнянь відповідають вашому розв'язку задачі?

варіанти відповідей
Запитання 6

Розв'яжіть задачу. Два маляри, працюючи разом, можуть пофарбувати паркан за 8 год. За скільки годин може виконати цю роботу кожен з них, працюючи самостійно, якщо одному для цього потрібно на 12 год менше, ніж іншому? Які з наведених рівнянь відповідають вашому розв'язку задачі?

варіанти відповідей
Запитання 7

Розв'яжіть задачу. Два оператори комп'ютерного набору, працюючи разом, набрали рукопис посібника за 12 год. За скільки годин може виконати це завдання кожен оператор, працюючи самостійно, якщо один з них може це зробити на 7 год швидше від іншого?  Які з наведених рівнянь відповідають вашому розв'язку задачі?

варіанти відповідей
Запитання 8

Розв'яжіть задачу. Два трактори, працюючи разом, можуть зорати поле за 4 год. За скільки годин може зорати поле кожен трактор, працюючи самостійно, якщо один з них може це зробити на 6 год швидше, ніж інший? Які з наведених рівнянь відповідають вашому розв'язку задачі?

варіанти відповідей
Запитання 9

Розв'яжіть задачу. Два трактори, працюючи разом, можуть зорати поле за 4 год. За скільки годин може зорати поле кожен трактор, працюючи самостійно, якщо один з них може це зробити на 6 год швидше, ніж інший? Відмітити всі правильні відповіді.

варіанти відповідей

6 год

3 год

12 год

21 год

24 год

28 год

36 год

45 год

Запитання 10

Розв'яжіть задачу. Два маляри, працюючи разом, можуть пофарбувати певну будівлю за 20год. За скільки годин може виконати цю роботу кожен з них, працюючи самостійно, якщо одному для цього потрібно на 9 год більше, ніж іншому?  Відмітити всі правильні відповіді.

варіанти відповідей

6 год

3 год

12 год

21 год

24 год

28 год

36 год

45 год

Запитання 11

Розв'яжіть задачу. Два оператори комп'ютерного набору, працюючи разом, набрали рукопис посібника за 12 год. За скільки годин може виконати це завдання кожен оператор, працюючи самостійно, якщо один з них може це зробити на 7 год швидше від іншого? Відмітити всі правильні відповіді.

варіанти відповідей

6 год

3 год

12 год

21 год

24 год

28 год

36 год

45 год

Запитання 12

Розв'яжіть задачу. Два маляри, працюючи разом, можуть пофарбувати паркан за 8год. За скільки годин може виконати цю роботу кожен з них, працюючи самостійно, якщо одному для цього потрібно на 12 год менше, ніж іншому? Відмітити всі правильні відповіді.

варіанти відповідей

6 год

3 год

12 год

21 год

24 год

28 год

36 год

45 год

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест