Оберіть правильні відповіді- характерний стиль приготування їжі для українців, коли .....
Назвіть характерні ознаки української кухні
Оберіть ознаки якості мороженого м'яса
Оберіть відповідний час зберігання охолодженого м'яса
Вкажіть способи ,щоб визначити несвіжу рибу ....
•Оберіть показники якості для охолодженої риби
Оберіть правильну відповідь і закінчіть речення - Мета панірування-...
Оберіть характерні ознаки несвіжого м'яса
Відтяжка - це засіб, що дозволяє освітлювати бульйони.
Вкажіть які продукти використовують для відтяжки
Визначте заправну страву
Оберіть продукти -Перші страви можливо приготувати
Вкажіть вид прийому коли , запрошені їдять стоячи, вільно вибираючи страви і напої, обслуговуючи себе самостійно і використовуючи як столове приладдя переважно виделку.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома