Розділ в харчовій промисловості, пов'язаний з вивченням фізико-хімічних процесів, які відбуваються при приготуванні їжі -
Мистецтво оздоблення малювальними техніками, метою яких є доповнення подачі страв і виробів після чого вони стають немов довершені - це...
Карвінг - це...
Основні принципи, яких необхідно дотримуватися під час декорування страв та виробів -
(оберіть правильні варіанти відповідей)
Які елементи для презентації страв та виробів зі списку представлених, можна віднести до сучасних?
Фудпейрінг - це ...
Які квіти зі списку можна віднести до їстівних? Якими квітами можна декорувати страви та вироби?
(обрати правильні відповіді)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома