Розділ в харчовій промисловості, пов'язаний з вивченням фізико-хімічних процесів, які відбуваються при приготуванні їжі -
Мистецтво оздоблення малювальними техніками, метою яких є доповнення подачі страв і виробів після чого вони стають немов довершені - це...
Карвінг - це...
Основні принципи, яких необхідно дотримуватися під час декорування страв та виробів -
(оберіть правильні варіанти відповідей)
Які елементи для презентації страв та виробів зі списку представлених, можна віднести до сучасних?
Фудпейрінг - це ...
Які квіти зі списку можна віднести до їстівних? Якими квітами можна декорувати страви та вироби?
(обрати правильні відповіді)
Фірмові авторські страви являють собою
Види сировини для створення авторських страв
Автор створення фірмових страв
Заборонений матеріал для оформлення страв і виробів
Кольори, яких треба уникати у дизайні страв
Сировина (цукор, патока, какао, пудра ванільна та есенція) для оздоблювального напівфабрикату
Цукрові оздоблювальні напівфабрикати являють собою
Авторська кухня являє собою
Десерти - це:
Свіжі фрукти на банкеті бажано подавати:
Фламбування десертів це:
Цукерки в коробках подаємо на стіл:
Гарячі солодкі порціновані страви з температурою подавання 55 ο С подають:
Головне правило: прикрашати страви потрібно ....
Методи пропорційності побудовані на ....
Естетичне оформлення перших страв досягається....
Для гарнірів і холодних страв овочі нарізають....
Що повинна пробуджувати їжа у людини....
Основний естетичний принцип сучасного дизайну кулінарних і кондитерських виробів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома