Дайте визначення поняття "бар".
Згідно із якими критеріями здійснюється приймання товарів у барі?
Наякі класи поділяють бари за обсягом наданих послуг та рівнем культури обслуговування?
Як необхідно вчинити, якщо відсутні супровідні документи на товари?
Укажіть, якою може бути форма барної стійки.
Який інтер 'єр повинні мати бари, що належать до класу вищий?
У якому посуді подають коньяки та бренді на діджестив?
Згідно із якими критеріями здійснюється приймання товарів у барі?
У якому барі основою асортименту є холодні та гарячі страви, що мають солодкий смак (фруктові салати, солодкі страви на основі вершків, муси, самбуки, креми, морозиво, желе тощо)?
Які коктелі відносять до діджестивів ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома