1.Вкажіть принципи систем оздоровчого харчування:
2. Як можна оцінити якість харчових продуктів?
3. Готову їжу на плиті можна тримати:
4. Скільки часу можна зберігати яйця у холодильнику?
5. Дієта - це харчовий режим, установлений:
6. Дієта може бути:
7. Вкажіть правильні твердження:
8. Харчові добавки, призначені для того, щоб довгий час зберігати продукти придатними для вживання:
9. Вкажіть ознаки харчового отруєння:
10. Назвіть неотруйну рослину:
11. Назвіть отруйні гриби.
12. Вкажіть прийоми домедичної допомоги при харчовому отруєнні:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома