Бісквітне тісто.

Додано: 10 травня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 22 рази
9 запитань
Запитання 1

Способи приготування бісквітного тіста:

варіанти відповідей

а) холодний

б) гарячий

в) з підігрівом

г) звичайний

Запитання 2

Який розпушувач використовується для приготування бісквітного тіста?

варіанти відповідей

а) хімічний

б) біологічний

Г) механічний

г) ніякий

Запитання 3

Як називається спосіб приготування бісквітного тіста, якщо яйця з цукром підігрівають?

варіанти відповідей

а) буше

б) основний

в) звичайний

г) гоголь-моголь

Запитання 4

Для оздоблення тортів які використовують напівфабрикати?

варіанти відповідей

а) креми, начинки, сиропи

б) помаду, глазур, посипки

в) мастику, шоко­лад,

г) свіжі чи консервовані фрукти

д) нічого з перерахованого

Запитання 5

При якій температурі випікаються бісквітні напівфабрикати?

варіанти відповідей

а) 180-190

б) 200-210

г) 160-170

д) 140-160

Запитання 6

Які продукти входять до бісквіту основного?

варіанти відповідей

а) молоко, яйця, цукор

б) борошно, дріжджі, яйця, цукор.

в) яйця, цукор, борошно

г) цукор, молоко, яйця, крохмаль

Запитання 7

Скільки часу витримують бісквітний н/ф після випікання?

варіанти відповідей

а) після вистигання оздоблюють

б) 6—8 год.

в) 4-6 год.

Запитання 8

Після випікання бісквіт витримують певний час, а потім оздоблюють, для чого?

варіанти відповідей

а) для рівного н/ф

б) для об'єднання всіх продуктів, що входять до складу н/ф

в) для закріплення структури н/ф

г) для зручності надалі працювати з н/ф

Запитання 9

Термін та умови зберігання бісквітного н/ф

варіанти відповідей

а) не зберігається

б) холодильнику (3-5 днів при температурі 4 °С)

в) при кімнатній температурі (максимальний термін 48-72 год)

г) в морозильній камері (до 3-х місяців)

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест