Пісочне тісто

Додано: 17 травня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 11 разів
6 запитань
Запитання 1

Базовий склад пісочного тіста:

варіанти відповідей

борошно, масло, яйця, сода

борошно, маргарин, яйця, цукор, сіль.

борошно, молоко, яйця, цукор,розпушувач.

борошно, жир, вода, яйця або сметана.

Запитання 2

Від чого залежить розсипчастість тіста?

варіанти відповідей

Від розпушувача.

Від кількості і якості жиру.

Від яєчних білків.

Запитання 3

Яке співвідношення борошна до жиру повинне бути?

варіанти відповідей

2:1

!:2

1:1

2:2

Запитання 4

Для приготування яких виробів використовують пісочне тісто?

варіанти відповідей

для печива, тістечок, пирогів та тортів.

для в тарталеток.

для відкритих пирогів.

для всього вище перерахованого.

Запитання 5

Яка температура випікання пісочного тіста?

варіанти відповідей

160=180°С

200-225 °С

Запитання 6

Термін зберігання пісочного тіста?

варіанти відповідей

не зберігається.

охолодженим до 36 годин.

замороженим до 3-х місяців.

в холодильнику до 10 днів.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест