Борошно

Додано: 4 жовтня
Предмет: Технології
10 запитань
Запитання 1

Борошно пшеничне поділяють на сорти( ґатунки)

варіанти відповідей

в/г,І ,ІІ

І,ІІ,ІІІ, в/г

в/г, І,ІІ, сіяне

Запитання 2

Згірклість борошна є результатом

варіанти відповідей

збільшення кислотності

окислення жирів

самозігрівання

Запитання 3

Яка оптимальна відносна вологість повітря при зберіганні борошна

варіанти відповідей

55-60%

70-80%

60-70%

Запитання 4

Борошно- продукт , який одержують подрібненням у порошок зерен

варіанти відповідей

різних культур

тільки пшениці

тільки вівса

Запитання 5

Вид борошна зумовлений видом

варіанти відповідей

переробленого зерна

його призначенням

обробки

Запитання 6

Чи якісне борошно свіжезмелене для хлібопекарського виробництва

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

За яких умов борошно самозігрівається?

варіанти відповідей

підвищена t в приміщенні

підвищена t i w борошна

довго зберігається

Запитання 8

Борошно можна використовувати

варіанти відповідей

одразу після помелу

немає різниці

після періоду дозрівання

Запитання 9

Тісто з якого борошна липке, швидко розріджується, хліб має малий обʼєм?

варіанти відповідей

свіжозмелене

відлежане

самозігріте

Запитання 10

Яка оптимальна вологість борошна, %

варіанти відповідей

10

15

14

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест