Обробка риби, приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї

Додано: 10 жовтня
Предмет: Технології
10 запитань
Запитання 1

Термін зберігання напівфабрикатів з котлетної маси з риби

варіанти відповідей

24

36

72

Запитання 2

Яка мета панірування виробів?

варіанти відповідей

Щоб не прилипали до сковорідки

Щоб зменшити витікання соку з виробів

Щоб на поверхні вироба утворилася кірочка

Запитання 3

Які є види паніровки?

варіанти відповідей

Борошно

Червона паніровка

Борошно, біла або червона паніровка, хлібна паніровка

Запитання 4

Яка роль хліба в котлетній масі з риби?

варіанти відповідей

Вироби стають більш однорідні

Щоб збільшити вихід виробів

Хліб вбирає і утримує воду і вироби стають більш соковиті

Запитання 5

Що входить до складу натуральної січеної маси з риби?

варіанти відповідей

М'якоть риби, сало шпик, часник, сіль, перець

М'якоть риби, пшеничний хліб, вода або молоко, сіль перець

М'якоть риби, борошно, яйце, вода, сіль перець

Запитання 6

Чим відрізняється котлетна маса від натуральної січеної маси з риби?

варіанти відповідей

В натуральну січену масу додають хліб

В котлетну масу додають борошно

В котлетну масу додають білий хліб

Запитання 7

Назва напівфабриката діаметром 6 см товщиною 2 см, округлої форми ?

варіанти відповідей

Котлета

Биточок

Тюфтелька

Запитання 8

Щоб наситити котлетну масу киснем, потрібно?

варіанти відповідей

Вибити

Перекрутити на м'ясорубку

Заморозити

Запитання 9

Елемент що міститься в рибі і необхідний для нормальної діяльності щитовидної залози?

варіанти відповідей

йод

кальцій

фосфор

Запитання 10

Який напівфабрикат з рибної котлетної маси ми не паніруємо?

варіанти відповідей

Фрикадельки

Котлети

Биточки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест