продукт, який отримують подрібненням у порошок зерен різних культур, це
який білок борошна при взаємодії з водою надає пружності тісту?
яких типів борошна не існує в класифікації?
які види борошна найчастіше використовують для випікання хлібу в промисловості?
борошно формується з частинок центральної зони ендосперму. Добре за хлібопекарськими властивостями і використовується для випічки булок, кондитерських і кулінарних виробів і іноді – хліба.
борошно складається з центральної частини зерна та оболонок (8-10%), має ледь помітний сіруватий або коричневатий відтінок. За технологічними властивостями придатне для випічки хліба, пряників, хрустких хлібців, іноді печива і простих сухарів.
хімічні розпушувачі тіста
прісне тісто отримало таку назву, бо до його складу не входять
який вид розпушувачів додається в тісто для млинців базового рецепту?
оберіть інгредієнти базового рецепту тіста для млинців
розташуйте послідовність дій в правильному порядку:
1 - випекти млинці на розпеченій пательні
2 - просіяти борошно
3 - змішати всі компоненти тіста вінчиком або міксером
4 - додати борошно
5 - змішати в мисці яйця, сіль та цукор
6 - влити в миску молоко
7 - процідити тісто
Тісто для млинців повинно мати консистенцію
Перший млинець готується на ......
для чого потрібно просіювати борошно перед приготуванням тіста?
після замішування готове тісто залишають на 30-40 хвилин для
чим відрізняється тісто для оладок від тіста для млинців?
оберіть інгредієнти для основного рецепту оладків
оладки смажать
пам'ятник Галушці знаходиться у
обов'язковий інгредієнт лінивих вареників
До складу основного рецепту пісочного тіста входять
Температура замішування пісочного тіста
послідовність випікання виробів з пісочного тіста
яким шляхом розпушують пісочне тісто
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома