Основа будь-якого бутерброда це...
Відкриті бутерброди - це...
Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?
Послідовність приготування бутербродів така:
1.Приготувати бутерброди.
2. Підготувати хліб та продукти.
3. Подати до столу.
4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.
5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.
Бутерброд, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки
Бутерброди класифікують на...
Бутерброди готують...
Канапе - це
Визнач, де бутерброд «асорті»
Сендвіч - це бутерброд ....
Бутерброди-«асорті» готують на пшеничному або житньому хлібі масою 80 - 100 г з набором гастрономічних продуктів або кулінарних виробів з кількістю...
За законом....... хліб завжди буде падати маслом вниз.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома