Бутерброди

Додано: 21 жовтня
Предмет: Технології, 6 клас
Копія з тесту: Бутерброди
15 запитань
Запитання 1

Основа будь-якого бутерброда це...

варіанти відповідей

масло

ковбаса

хліб

сир

Запитання 2

Відкриті бутерброди - це...

варіанти відповідей

дві тонкі скибки хліба

шматок хліба, на поверхні якого розміщена начинка

багатошаровий бутерброд

Запитання 3

Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?

варіанти відповідей

0,5-1 см                    

2- 2,5 см

1-1.5 см 

усі відповіді правильні

Запитання 4

Послідовність приготування бутербродів така:

1.Приготувати бутерброди.

2. Підготувати хліб та продукти.

3. Подати до столу.

4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.

5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.

варіанти відповідей

1, 2, 3, 4, 5

2, 4, 1, 5, 3

3, 4, 5, 2, 1

4, 3, 1, 2, 5

Запитання 5

Бутерброд, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки

варіанти відповідей

канапе

гамбургер

сендвіч

 

тартар

Запитання 6

Бутерброди класифікують на...

варіанти відповідей

прості та складні

закусочні

холодні та гарячі

відкриті, закриті, закусочні

Запитання 7

Бутерброди готують...

варіанти відповідей

за добу до подачі

не раніше ніж за 5О - 60 хв  

перед подачею на стіл

Запитання 8

Канапе - це

варіанти відповідей

бутерброд з паштетом

бутерброд з сосискою

гарячий бутерброд

крихітні бутерброди масою 10-30 грам

Запитання 9

Сендвіч - це бутерброд ....

варіанти відповідей

відкритий

закритий

відкритий і закритий

Запитання 10

Бутерброди-«асорті» готують на пшеничному або житньому хлібі масою 80 - 100 г з набором гастрономічних продуктів або кулінарних виробів з кількістю...

варіанти відповідей

3-5 найменувань

1-3 найменувань 

більше 10 найменувань

Запитання 11

За законом....... хліб завжди буде падати маслом вниз. 

варіанти відповідей

Ома

Піфагора

Мерфі

Архімеда

Запитання 12

Звідки походить слово "бутерброд"?

варіанти відповідей

 Італійської мови

Німецької мови

Англійської мови

Французької мови

Запитання 13

Які вимоги ставлять до якості бутербродів?

варіанти відповідей

Продукти можуть бути несвіжими

Хліб повинен бути старим

Продукти повинні бути свіжими та тонко нарізаними

Продукти повинні бути замороженими

Запитання 14

Визнач, де бутерброд «асорті» 

варіанти відповідей
Запитання 15

Види бутербродів залежно від форми

варіанти відповідей

Овальні

Фігурні

Трикутні

Круглі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест