Технології

Додано: 27 листопада 2019
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 26 разів
12 запитань
Запитання 1

Крокети картопляні смажать

варіанти відповідей

у великій кількості жиру

у напівфритюрі

основним способом

Запитання 2

Страви з овочів подають на

варіанти відповідей

підігрітих столових мілких тарілках

баранчиках

порційних сковородах

Запитання 3

Картоплю для картопляного пюре протирають

варіанти відповідей

гарячою

 теплою

 в холодному вигляді

Запитання 4

 Овочі, які мають зелене забарвлення варять

варіанти відповідей

 в алюмінієвому посуді з закритою кришкою

у бурхливо-киплячій воді з вуідкритою кришкою

 на маленькому вогні з закритою з закритою кришкою

Запитання 5

Комбінований гарнір - це гарнір, який складають з

варіанти відповідей

двох видів продуктів з нескладного приготування

 2-3 видів продуктів зі складною кулінарною обробкою

 трьох видів продуктів з нескладного приготування

Запитання 6

Вкажіть норми подавання основного соусу на 1 порцію

варіанти відповідей

200, 250 г

50, 75, 100, 150 г

200, 300 г

Запитання 7

Зварену картоплю зберігають на марміті не більше ніж

варіанти відповідей

 3-4 год.

2 год.

60 хв.

Запитання 8

Для припускання нарізані овочі викладають шаром

варіанти відповідей

10 см

8 см

 5 см

Запитання 9

Які овочі перед смаженням панірують у борошні?

варіанти відповідей

 буряк, стручки квасолі

 картоплю, моркву

баклажани, цибулю ріпчасту

Запитання 10

 Перед запіканням бабки потрібно змащувати

варіанти відповідей

 соусом

яйцем

 розтопленим маслом

Запитання 11

 Запечені страви з овочів зберігають протягом

варіанти відповідей

 1 год.

 

2 год.

 3 год.

 4 год.

Запитання 12

Овочі й вироби з них смажать

варіанти відповідей

трьома способами

 двома способами

чотирма способами

одним способами

 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест