На скільки секторів розділена в Україні "Тарілка здорового харчування"?
"Національна тарілка здорового харчування" перелічує такі частини:
Які продукти мають бути основою нашого раціону?
Скільки рекомендують вживати на добу овочів та бобових?
Який овощ не вважається овочем у "Тарілці здорового харчування"?
Скільки потрібно з"їдати фруктів та ягід на добу?
Оптимальний варіант жирності молока:
Найкориснішим серед злаків є цільнозернові продукти:
Який об"єм горіхів і насіння протягом дня рекомендують споживати фахівці?
Скільки потрібно на тиждень їсти рибні страви?
З м"ясних продуктів надавати перевагу потрібно:
Яких продуктів харчування немає у переліку "Тарілки здорового харчування"?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома