Cooking test.

Додано: 21 листопада 2023
Предмет: Англійська мова
12 запитань
Запитання 1

The chef used a ________ to scoop the sause into the bowl.

варіанти відповідей

whisk

ladle

spatula

Запитання 2

Hand me that _______________ so I can drain the water from this lettuce.

варіанти відповідей

grater

ladle

colander

Запитання 3

A utensil with wire loops for stirring.

варіанти відповідей

scoop

tongs

whisk

grater

Запитання 4

The bacon needs to be fried so use the _____________ .

варіанти відповідей

bake pan

sheet pan

sause pan

frying pan

Запитання 5

To cook something slowly in an oven.

варіанти відповідей

fry

boil

bake

steam

Запитання 6

Having a flavour produced by fruits such as lemon.

варіанти відповідей

sour

spicy

sweet

bitter

Запитання 7

Having a flavour producedby sugar.

варіанти відповідей

sour

spicy

sweet

bitter

Запитання 8

Which of these terms means to cook food in its own juice with a small amount of fat over low heat?

варіанти відповідей

simmering

sweating

blanching

stewing

Запитання 9

Last Sunday, we had beef, which had been _____ in the oven.

варіанти відповідей

fried

steamed

boiled

roasted

Запитання 10

________________ food is very healthy because it is cooked in vapour instead of oil.

варіанти відповідей

fried

steamed

boiled

roasted

Запитання 11

I think _____ meat is much tastier than meat from other birds.

варіанти відповідей

pork

duck

lamb

beef

Запитання 12

To cook in a liquid that is bubbling gently around 95 degrees Celcius.


варіанти відповідей

boil

simmer

poach

steam

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест