Cпорт

Додано: 14 вересня 2020
Предмет: Українська мова, 7 клас
Тест виконано: 2 рази
5 запитань
Запитання 1

Що робить зарядка?


Спорт допомагає людині бути у хорошій фізичній формі, а крім того він виховує характер та силу волі. Заняття спортом сприяють укріпленню здоров'я. Навіть проста зарядка вранці під улюблену музику заряджає енергією на весь день.


Я завжди полюбляв активні розваги. Скільки себе пам’ятаю, завжди грав у всілякі рухливі ігри. І отримував від цього неймовірне задоволення. Тому батьки записали мене на настільний теніс. Це дуже цікавий вид спорту, в якому необхідно проявляти швидку реакцію, хорошу координацію рухів, сконцентрованість. Коли я граю, це захоплює мене повністю! Мені подобається цей вид спорту, тому що в ньому немає перевантаження, він не дуже травматичний, але він розвиває гнучкість, координацію, витривалість та силу м’язів.


Крім насолоди та фізичного здоров'я, заняття спортом подарували мені багато цікавих людей, з якими я познайомився на тренуваннях та змаганнях, і тепер часто спілкуюся. Дуже важливо мати однодумців та тих, хто розділяє твої вподобання, з ким можна розмовляти та ділитися враженнями.


А ще заняття спортом дають відчути радість власних досягнень. От не виходило в тебе колись і м’ячик через сітку перекинути, а тепер – займаєш призові місця на змаганнях! І ти розумієш ціну докладених зусиль та праці над собою. А крім того, усвідомлюєш, що наполегливість добре допомагає в досягненні будь-яких цілей.


Не обов’язково бути професіональним спортсменом, щоб отримувати користь та задоволення від занять спортом. Багато хто з людей бігають, хтось ходить на аеробіку та фітнес, хтось грає у футбол чи займається карате. Головне, щоб це подобалося. А разом з тим, це робить вас фізично сильними та впевненими у собі, а також дає можливість знайомитися з багатьма цікавими людьми.



варіанти відповідей

заряджає енергією на кожен день

нічого

бадьрість

хороший настрій

Запитання 2

Куди мене записали батьки?

варіанти відповідей

рукопашний бій

настільний теніс

танці

волейбол

Запитання 3

Що цей спорт розвиває?

варіанти відповідей

гнучкість

координацію

швидкість

увагу

Запитання 4

Досягнення в спорті дають відчуття...

варіанти відповідей

Радість

Повагу

Гордість

Нічого

Запитання 5

Що ще дає цей ви спорту?

варіанти відповідей

біль

багато знайомств

утому

щасливі емоції

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест