Назвати правильне визначення поняття «готова страва».
Технологічний процес закладу ресторанного господарства – це … .
Яка документація слугує для приготування фірмових страв?
Назвати склад рибної котлетної маси.
Із яких технологічних операцій складається розбирання риби на порційні шматки-кругляки?
Аби видалити гусінь із цвітної капусти, її витримують протягом ... .
Який натуральний порційний напівфабрикат із яловичини панірують?
Спосіб теплового обробляння продукту шляхом нагрівання до температури 100 °С у рідкому середовищі або в атмосфері насиченої водяної пари називається ...
5. Комбінований спосіб теплового кулінарного обробляння продуктів – тушкування – означає ... .
Спосіб теплової обробки брезирування означає ...
Папільйот – це спосіб теплової обробки … .
Для визначення готовності відвареного м’яса кухар проколов його кухарською голкою. Витікає рожевий сік. Про що це свідчить?
Якими продуктами освітлюють бульйон м’ясний прозорий?
. Як потрібно солити яєчню натуральну?
До яких страв подають соус червоний із цибулею та огірками?
До якої страви слід порекомендувати соус польський?
Як запобігти утворенню плівки на поверхні соусу?
Пюре стає тягучим унаслідок ... .
Порекомендувати соус до картопляних крокетів.
Порекомендувати відвідувачеві соус до відвареної яловичини і свинини.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома