Дизайн виробництва (професія "Кондитер") урок 34/35

Обрати правильні відповіді!

Додано: 18 березня 2022
Предмет:
Тест виконано: 26 разів
7 запитань
Запитання 1

Напівфабрикат, яким посипають сформоване тісто перед випіканням, який представляє собою крупні борошнисто - масляні солодкі крихти, це?

варіанти відповідей

Нонпарель

Бісквітна крихта

Штрейзель

Горіхова крихта

Запитання 2

Дрібна крупа, приготована з помади різного кольору, це?

варіанти відповідей

Нонпарель

Штрейзель

Трюфельна крупа

Білково - повітряна крупа

Запитання 3

Чому не можна використовувати подрібнені фісташки для посипання перед випіканням?

варіанти відповідей

Фісташки після випікання набувають неприємного смаку.

Фісташки втрачають красивий яскраво - зелений колір.

Фісташки розм'якшуються.

Запитання 4

Якщо до розігрітої помади додати вершкове масло, какао - порошок та ванільний цукор, перемішати і охолодити та після чого протерти крізь сито, отримаємо -

варіанти відповідей

бісквітну крупу

какао крупу

шоколадну крупу

ванільну крупу

Запитання 5

Яка повинна бути температура приміщення при оздобленні кондитерських виробів кремами?

варіанти відповідей

40-50С

20-30С

15-18С

0-5С

Запитання 6

Який інструмент та інвентар використовується при дизайні та декоруванні кондитерських виробів кремами?

варіанти відповідей

кондитерські насадки

стеки

вайнери

кондитерські мішки

силіконові лопатки

кондитерські шпателі

скалки

Запитання 7

Які крема можна використовувати для декорування кондитерських виробів та створення дизайнерських кремових тортів?

варіанти відповідей

Заварний крем

Масляні крема

Білковий сирцевий крем

Вершковий крем

Білковий заварний крем

Сметанний крем

Сирний крем

Шантіфлекс крем

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест