Для кухаря-пекаря

Додано: 24 грудня 2023
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
5 запитань
Запитання 1

Головний інгредієнт в кремі

варіанти відповідей

Жовток

Цукор

Білок

Вода

Запитання 2

Скільки потрібно збивати крем

варіанти відповідей

5-7хв

Не потрібно збивати

10-15хв

1-3хв

Запитання 3

На які швидкості потрібно збивати крем

варіанти відповідей

Не потрібно збивати

На мінімальній

На середній

На максимальній

Запитання 4

Середня температура духовки при випіканні

варіанти відповідей

120°

180°

220°

200°

Запитання 5

Чим можна замішувати тісто

варіанти відповідей

Вилкою

Ложкою

Лопаткою

Руками

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест