Що сприяє міцності, витривалості і стійкості людського організму до хвороби
А. Правильне харчування
Б. Раціональне харчування в сукупності з працею і систематичними заняттями фізичною культурою.
В. Систематичне заняття фізичною культурою
Закінчи речення: Риба є…
Закінчи речення :Якість риби можна визначити за...
Назви правильну послідовність розбирання риби з кістковим скелетом
Вкажіть ознаки якого м'яса перераховані:
"М’язова тканина на розрізі волога ,липка.Консистенція м’язів в’яла,заглиблення не вирівнюєтьсяКолір м’язів червоно-коричневий
Кислуватий запах"
Обери відповідність: картопляні супи готують на бульйоні
Бульйон –це…
А. відвар овочів. Б. відвар з м’яса, В. відвар риби
Оберіть правильно класифікацію першої страви
"Заправні ,прозорі , пюреподібні, солодкі, молочні ,холодні"
вкажіть для якої страви призначені столові прибори
Яке зображення вказує, що "перерва у прийманні їжі, до страви ще повернусь"
Що є відмітною рисою приготування українських національних страв
Обери правильні відповіді і закінчи речення: Офіціанту необхідно знати …
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома