дріжджове тісто

Додано: 12 грудня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Копія з тесту: дріжджове тісто
Тест виконано: 81 раз
10 запитань
Запитання 1

Для чого необхідно просіювати борошно?

варіанти відповідей

для видалення сторонніх залишків;

для більшого дозрівання борошна;

для збагачення борошна повітрям.

Запитання 2

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є

варіанти відповідей

борошно, дріжджі, сіль, цукор, яйця,

борошно, вода, дріжджі, сіль,

борошно, сіль, цукор, солод, жири,

Запитання 3

Через який час роблять обминання тіста?


варіанти відповідей

2-2,5 год

40-60 хв

1-1,5 год

Запитання 4

До якої температури підігрівають молоко або воду?


варіанти відповідей

30-35*С

25-30*С

40-50*С

Запитання 5

Час бродіння опари?

варіанти відповідей

1-1,5 год

40-60 хв

2-2,5 год.

Запитання 6

На якому етапі додають вершкове масло?

варіанти відповідей

На початку замішування тіста

в кінці замішування тіста

немає різниці

Запитання 7

При якій температурі зовсім припиняється бродіння?


варіанти відповідей

10*С

20*С

12*С

Запитання 8

Тісто не підходить, або процес бродіння проходить мляво

варіанти відповідей

поступово підігріти тісто до 30 * С

тісто перегрілося і має температуру понад 55 * С

недостатнє чи надмірне обминання тіста

Запитання 9

Тісто замішують протягом

варіанти відповідей

25-30 хв

1-3 хв

10-12 хв.

Запитання 10

Якщо до складу дріжджового тіста входить невелика кількість здоби (цукор, жир), всі продукти кладуть у тісто одночасно.

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест