Опарний спосіб приготування дріжджового тіста складається з кількох стадій?
Вкажіть співвідношення продуктів для приготування рідкого тіста опари...
Чому не кладуть сіль і здобу в опару?
Який час бродіння опари?
Яка мета приготування опари?
Залежно від кількості борошна і води в опарі розрізняють способи
приготування, для густої опари необхідно....?
Якщо за рецептурою на дріжджовий виріб передбачено використання значної
кількості здоби, то тісто готують....
Для виробів, що випікаються у формах, тісто готують....?
Що необхідно зробити ,щоб уповільнити процес бродіння дріжджового тіста?
Що необхідно зробити ,щоб прискорити процес бродіння дріжджового тіста?
Як виправити виробничу ситуацію, яка може виникнути під час приготування дріжджового тіста: Тісто не підходить або процес бродіння проходить мляво?
Як виправити виробничу ситуацію, яка може виникнути під час приготування дріжджового тіста: Тісто дуже солодке або солоне..?
Як виправити виробничу ситуацію, яка може виникнути під час приготування дріжджового тіста: Тісто кисле..?
Як виправити виробничу ситуацію, яка може виникнути під час приготування дріжджового тіста: На поверхні тіста утворилася суха шкірочка?
Яка перевага в приготуванні опарного дріжджового тіста?
Порція тіста повинна бути важчою за готовий виріб на ......? тому що під час випікання і охолодження відбуваються упікання і усихання виробу.
Сформовані вироби найкраще розстоювати у бродильній камері чи шафі для розстоювання виробів з температурою.....?
При недостатньому розстоюванні тістових заготовок готові вироби будуть......?
Якщо вироби дуже довго розстоювалися, то вони виходять.....?
Який час допустимий для зберігання дріжджового тіста?
Який час випікання і температура, якщо виріб вагою 300 грам?
Які речовини використовують , що покращують якість виробів з дріжджового тіста?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома