ЕСВ-3

Додано: 2 квітня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 23 рази
6 запитань
Запитання 1

Призначення ЕСВ-3

варіанти відповідей

варіння,зберігання,розігрівання

варіння,зберігання

зберігання

зберігання та розігрівання

Запитання 2

Яка кількість робочих камер?

варіанти відповідей

1

3

2

4

Запитання 3

Який нагрівальний елемент встановлений в ЕСВ-3

варіанти відповідей

вікритого типу

ТЕн

закритого типу

трубчастий

Запитання 4

Яке призначення перфарованих вкладок?

варіанти відповідей

на них встановлюють кастрюлі

на них викладають сосиски

встановлюють кастрюлі і викладають сосиски

вони закривають нагрівальний елемент

Запитання 5

Яке співвідношення води та сосисок ?

варіанти відповідей

2кг на 1 л

1 кг на 2 л

1кг на 1л

1 кг на 1,5 л

Запитання 6

В яку воду закладають сосиски?

варіанти відповідей

в холодну

в гарячу

в киплячу

в холодну ,бо воду доводять до кипіння

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест